Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Seksa se mi

Seksa se mi

mmm, prav paše tale sexualen poljubček…ej, saj si ga lahk mal prisvojim, kajne? si napisal vsem, tko da…

no, zdajle se tud v men nekaj prebuja…sicer ne vem, al je vzrok tvoje besedičenje al direktnost diskretnega (uff, skor sem si prste polomila), pa vendar si bom mal sposodila tvoje vroče misli, katere kar kipijo v tvojih zg. možgančkih in z ravno pravim tajmingom prerastejo v vulkan…ampak, danes je sonce, nč megle in moje misli močno razigrano iščejo tvoje! mmm, srečko, boš hud, če se mal poigram in če naju za trenutek združim v strastnih mislih?…
ma ej, ne bom čakala tvojega odgovora…da se ti le na prižnici ne zaleti, hihi…

“uff, ej, tole ne bo šlo” ugotavljam, medtem ko se tiščim v gužvi na busu…slišim škripanje zavor, postaja…”ma temu šoferju se je strgalo, pa saj ne gre več niti bucika na bus, on pa še kar spušča ljudi gor…no evo, pa še dol noče noben…” bentim v svojo brado in za sabo zaslišim pritajen smeh…komaj dobro zasučem glavo v smeri smeha, že me, valjda!!! zaradi speljevanja busa, objamejo odločne moške roke…okol pasu, da ne bo pomote!!!…hmm, pogledam te in wow ej, tko lušno se ti vihajo kotički ustnic in očke smehljajo, da pozabim na besno opazko in se ti nasmehnem…”pa saj ni tko slaba tale gneča, kaj?!” slišim tvoj šepet, čist blizu mojega ušesa in prijetni mravljinci mi spreletijo telo…ej, bradavičke so se mi napele, pa sam zavohala in slišala sem te dobr!!!…ok, tvoje roke res še vedno odločno oklepajo moj pas in prsti vse bolj nagajivo raziskujejo to tko žgečkljivo področje, ampak hmm, gospod…igrali bi se???…ravno prav všeč mi je tvoja pojava, da se nagajivost polasti tud mojga telesa in tko, kao usput, se oprimem zgornjega vodila in boke čist mal zasučem…hehe, ne rabiš prav velik in tvoje roke preidejo iz pasu na rito in jo od spodaj objamejo…nasloniš se name in preseneti me tvoja očitna trdota, ki se dotika moje rite…”gospa, bi blo zlo lušno, če bi mal noge razširli!” ok, pa dajva…medtem, ko čutim na vratu tvojo vročo sapo, privzdignem rito mal više in jo izbočim proti tebi…in hkrati prestavim desno nogo mal stran…takoj začutim tesen stisk tvojih rok na mojih bokih in pritisk tvoje medenice tesno ob mojo rito…vsa mogočnost tvoje trdote se tesno stisne ob mojo rito…paše…in če čist en mal z boki zaniham ne boš hud, kajne?…nagajiv nasmešek mi preleti obraz in s sklonjeno glavo se obrnem proti tebi…tko čist izpod očk te pogledam, niti ne vem al naj mi bo nerodno al ne, ampak, ko zagledam enake izraze na tvojem obrazu vem, da je namenu zadoščeno…
en mal žlehtnobe in nagajivosti je več kot dovolj, da sva si polepšala dan…in sladek moj, moja postaja se približuje…sicer zlo nerada, pa vendar, kar je treba je treba – čao čao in lep dan še naprej…

Ja, kaj naj ti rečem…veliko srece v letu 2006 🙂

Eh, tega sem se že naslišal. Bolj konkretne besede bi me resnično bolj razveselile, dejanja pa osrečila. Taka “kot se spodobi”. Sicer pa tudi tebi imenjakinja eno mirno morje in dober kavs, ti ob koncu leta želi tvoj “miki” maus. 😉

Dons je bilo na Krvavcu tako lepo..ti rečem;))..zato jaz o Krvavcu ne bi danes govorila ama ništa;)), saj bo diskreten, bo potem lepše, bolj divje;))!

danes mam pa jst nepopisno željo… umiram:)))

MACA-FACA

Upam, da si preživela. Danes recimo me ima, da bi naskočil vse kar leze in gre. Umiram!

:))))

ah sem sam ni dobro to. Sem spogledljivka postala. hmm hvala bogu da mam veliko dela:)))) diskreten vn na sneg pejt pa se ohladi:)) bo kuj bol:))

MACA-FACA

Kur.ac pa sneg – oprosti izrazu. Prejle sem si ga …. In še ena zgodbica za lepši konec zasneženega dneva.

—————————————-

JAZ IN TI (kot bi rekla ona)

Bil je dezeven dan, ko je bilo zunaj cel dan temno in ko se mi ni sanjalo, da se lahko tak dan sploh sprevrze v kaj tako norega … Vsa zdolgocasena sem tavala po stanovanju in si iskala kakrsnokoli delo da mi le ne bi bilo dolgcas .. iz tisine in teme me je prebudil pisk .. SMS. Oh ta nadlezni pisk.. ampak prinesel mi je sporocilce, ki je bilo tvoje .. Tvoje besede, ki sem jih morala prebrati vsaj tisockrat, da sem dojela da si mi pisal.. TI, ki sem te cakala veliko noci si mi sedaj napisal ce se dobiva.. odpisala sem ti, da to ni najbrz dobra ideja.. potem pa kar nisi odpisal… vse bolj in bolj sem bila zivcna, ker nisem vedela kaj to pomeni.. ko je pozvonilo… Odprem vrata in tam si TI… srecava se s pogledom in ne mine sekunda, ko si ze pri meni in me zagrabis… srecava se z najinima jezikoma, ki se v divji strasti prepletata.. prislonis me ob zid v predsobi in se na grob, a vendar vseeno nezen nacin, spravis na moj vrat.. tocno ves kaj me vznemirja.. zacnem pospeseno dihati in ti zasadim nohte v hrbet.. kar te se bolj obnori in strgas majico z mene in se spravis na moja dva cvrsta hribcka, ki komaj cakata da ju pregnetes, stiskas, lizes .. v zmotnem pricakovanju, da se bos spustil se nizje z jezickom, me popolnoma sleces, se dvignes in me se bolj pritisnes s svojim mednozjem ob steno.. od uzitka zastokam in ga hocem v sebi, globoko.. sedaj… in kot bi mi bral misli me dvignes, pritisnes ob steno in me grobo napicis.. v grobem ritmu me nabijas, vse hitreje in hitreje… blizam se sladkemu koncu, a imam se toliko moci, da te odrinem iz sebe, ker nocem da je se konec..podrem te na tla, na mrzle ploscice, ki te zmrazijo.. ohladijo..spravim se nate.. z jezikom potujem od vratu navzdol.. se ustavim pri bradavickah, vendar te drazim vse okoli .. samo tam, kjer je najbolj sladko ne .. spuscam se vse nizje in nizje dokler ne pridem do tvojega korenjaka, ki se zmeraj pokonco stoji in caka na odresitev.. z jezikom se spustim do tvojih stegen, ki jih poljubljam, lizem.. se spustim do tvojih jajck, ki so polna in jih nezno grickam, dam v usta in jih z jezikom nezno drazim… slisim tvoje pospeseno dihanje … grem malo visje .. spet izpustim tvojega korenjaka in te drazim vse povsod samo tam ne .. to te spravlja ob pamet, poisces moje lase in me zagrabis ter mi ga zabijes do grla.. vlecem ga na vso moc, lizem glavico, ki je ze rdeca od pricakovanja in napetosti.. z roko se sprehajam okoli in drazim tvoja jajcka.. cutim, da ti bo prislo, zato se odmaknem… z ognjem v oceh me pogledas in se preden karkoli reces, se nasadim nate in te divje zajaham.. zagrabis moje boke in me globoko nasajas nase.. vse hitreje se premikava in sedaj vem da ti ni moc uiti.. slisim melodijo najinega stokanja in mi je vseeno ce naju na hodniku slisijo.. zacutim tiste sladke predorgazmicne valove … v tistem trenutku me potegnes k sebi in mi ga se enkrat zabijes z vso mocjo vame.. eksplodiram in ti z mano .. treseva se in treseva dokler naju prijem elektrike ne izpusti.. ostanem na tebi, gledava se v oci in nic ne receva.. bilo je vse izreceno.

—————————————

No, hudiča….
Sem komaj iz postelje prilezla, malo prebrala, kako vam kaj gre na SVM, pa se mi že seksa….
Vidim, diskretni, da te talent ni zapustil v teh zasneženih dneh…

sam groza.. če take pišeš te prime še bolj?:) nč kr v sneg ga umoč:) jst pa čakam enga lepega sodelavca:)heheheh da greva na kavo:))))) še dobr da nimam kiklice k bi blo hmm.. potres v pisarni:))))))))

MACA-FACA

Tole je prvi falsifikat, ki sem ga spravil na ta forum. Ni moja zgodbica, mi je bila pa včeraj nesramno všeč.

Dobro jutro.
Poljub.

Falsifikat gor al dol, meni je bla tudi blizu….

“Maco”. Dej ti stopi na trotoar, potegni kiklco navzgor in prisloni piz.dico na mrzli sneg pa mi povej če zaleže. Jaz si namreč česa podobnega, roko na srce, ne upam narest tukaj v centru. Je vse preveč folka. Ponoči ob tapravi ženski in dobrem vzdušju bi to naredil. Prisežem. Tkole sred dneva, da bi mi padla želja po seksu in fuku!? Halo no. Sej sneg nikakor nebi pomagal.

;))))))))

haha…lahk poskusiš tud tako, da si vedro napolniš s snegom in ga vtakneš noter…

sam se mi zdi, da želja ne bo pogašena, sneg pa!!!

lp

hej da kak virus fašem:) nč kupt eno bejbo pa akcija:)) jst zgleda nebom sexala do nouga leta:( smrk

MACA-FACA

Pod diskretnega se prilepi….

Sicer pa – sneg ne pomaga. Pomaga edino vroč in strasten seks.

sory Luna sej nevem kak me je pot zanesla k tebi?heeheh

MACA-FACA

Morda imaš raje ženske, hahahaha

Bi se lupčkala:) sam pismo je težko zapecat bejbo:)))))) vam moškim gre bolje:))

MACA-FACA

New Report

Close