SEKSI adventni koledarček – Cosmo
Se opravičujem, ker sem na včerajšnji Miklavžev dan čisto pozabila… in se odkupujem z nadaljevanjem:
Ponedeljek, 6. DECEMBER
Čas je, da zavijete darila. In potem ZAVIJTE ŠE SEBE.
Začnite z luksuznim seksi perilom v bogatih božičnih barvah, kot sta rdeča in zelena, nato pa dodajte plasti svilenih in bombažnih oblačil, ki jih bo z vas slačil p-o-o-o-č-a-s-i. Slačenje partnerja je eno najbolj intimnih in vzburjajočih stvari, ki jih lahko počnemo drug drugemu. Slačenje vaših oblačil, medtem, ko vi stojite popolnoma pri miru, se zdi nenavadna predigra, a ko bodo njegove roke že 20 minut na vašem telesu, se boste počutile zelo seksi.
(Kdo bo zdržal 20 minut?:)
Torek, 7. DECEMBER
Vzemite si čas s TANTRIČNIM TRIKOM, katerega učinek traja dlje kot ostanki purana.
“Dihajta dih drug drugega nekaj minut. Takšen uvod vaju bo povezal v skupno seksualno energijo in pričela se bosta združevati fizično in čustveno – to pa je ključ do tantričnega seksa. On naj naredi devet kratkih potiskov tako, da glavico vsakič namoči le tri do štiri centimetre v vašo ‘miško’, deseti potisk pa naj bo globok.” Tako bo odlično stimuliral vaše občjutljive genitalne predele.
Sreda, 8. DECEMBER
Poslušajte nasvet kraljice Elizabete in pomislite na prejšnje leto. Spomnite se svojega najbolj NEPOZABNEGA SEKSUALNEGA DOŽIVETJA.
Nato pa ta spomin zapišite na papir s čimveč podrobnostmi, vključno s tem, kaj sta imela oblečeno, kaj sta jedla in pila, kako je bil on videti, kakšen vonj je imel in kakšen okus… Nato si s partnerjem obljubita ‘leto ljubezni’. Izmenično si preberita spomine, ob tem drug drugega pozorno poslušajta. Ko bosta končala s spomini, jih podoživita 🙂
Četrtek, 9. DECEMBER
Nazdravite svojemu partnerju z EKSPERIMENTIRANJEM MED ORALNIM SEKSOM.
Z najljubšim koktajlom v ustih poljubljajta drug drugemu bradavičke in vrat ter uživajta v žgečkljivem občutku. Potem se spustite nižje in mu ponudite oralni seks, še vedno s koktajlom v ustih. Naj vam vrne uslugo tako, da vam pokaplja klitoris in zunanji predel ‘miške’ s svojo pijačo in nato poliže oz. popije kapljice. Za zabavo preizkušajta ‘božični’ izbor, npr. liker Baileys – lepljiv, vendar tako sladek!
Uživajte,
Z.
p.s. – Slonček: Istočasno sporočam, da sem se prebila do konca decemberskega Cosmopolitana. Če te še zanima, sporoči, kam ti ga lahko pošljem.
Tudi sama nisem med rednimi bralkami… kupim ga morda dvakrat na leto v lahko branje, da mine čas (ponavadi enega za na morje). Sem pričakovala od decemberskega kaj več, pa ostala na suhem… ga verjetno spet ne bom kupila do poletja…
Playboy pa me je s svojo vsebino pozitivno presenetil, Novo kupim sem in tja, kadar vem, da bom morala kje kaj čakat, pa da čas hitreje mine 🙂 Sem pa zadnjič kupila Galo, ker je bila Nova razprodana – to je šele bljak!
Hej Zvezdica… Ti si že prišla skozi Cosmo? Tudi čez koledarček??? :)))))
Zenkrat mi ni treba nič pošiljat, ker kar tukaj preberem in prakticiram tistle koledarček… :)))
Enih par stvari sva res poskusila in je zažgalo (tisto s čokolado)….
Thank you, anyway…
Sloncek