Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seksi poletni horoskop…

Seksi poletni horoskop…

:))))

no…pa da vidimo….če koga zanima….povejte znamenje….jaz pa vam kako in kaj pri sexu:))))

hi, hi, hi……..

The best in life is free

Tehtnica:

Sex »na hitro« z njo ne pride v poštev, saj jo takšni »napadi« pogosto vržejo iz ravnovesja. Ko je za »stvar«, pa je idealen položaj tisti, ko ženska objame moškega okoli vratu. Ne pozabite je na koncu nagraditi, ker je toliko časa zdržala v tem položaju. To lahko storite z romantičnimi gestami. Tehtnica se najbolje ujema z Dvojčki in Vodnarji.

:))))))))))))))

no vagice……..:)))))

The best in life is free

kaj pa za mačke pravijo? 😉

ti, ti muca…..čaki…zate pa to:

Devica:

Glede na to, da je diskretnost njen zaščitni znak, ne poskušajte ničesar na javnih mestih. No, med štirimi stenami pa vam bo z veseljem pokazala, kaj zna početi s svojimi rafiniranimi prstki. Če ste z žensko predstavnico tega znaka ji pustite, da se vam usede v naročje in se spremeni v majhno punčko. Ne bodite pa sebični. Vsake toliko časa ji pomagajte s sunkom svojega telesa. Svetujemo vam, da uskladite orgazma. Devica se najbolje ujema z Biki in Kozorogi

????

Kaj resnice

The best in life is free

Ni treba………že vem.
Hvala.

vseeno:)))

Vodnar:

Dokler ga ne osvojite, se vam bo zdelo, da imate opravka z ledenim kraljem oziroma kraljico. No, ko ga boste uspeli »stopiti«, pa se pripravite na najtežje akrobacije in nemogoče položaje. Ekstravagantni Vodnar namreč obožuje, da moški na primer stoji prislonjen na zid in drži partnerko v rokah. Najbolje bi bilo, da mu ob vsem tem v uho šepetate najbolj umazane perverznosti. Na koncu vsega se nikar ne čudite, če bo posteljnina tako mokra od znoja, da jo boste morali ožeti. Najboljši partnerji za seks so Dvojčki in Tehtnice.

The best in life is free

In zakaj je potrebno to sem napisat?

?

:(((

The best in life is free

Hmmm… Kaj pa ostali, no? 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hja…povej kaj si….po znamenju…..mišika….da lahko napišem…:)))

cmok

The best in life is free

Nekaj manj misjega pa bolj macjega 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ZARADI MENE, OŠTJA!!!!
:-))))))))))))))))

Nisi odfrčala v mokre sanje…pardon kraje?
😉

A ti to meni?
Ptice se kopajo v pesku….. tokrat v malti! 🙁
Kaj bom trda, a? A si mi kaj fauš?! :-))))))))))

Pazi,da ključnih odprtin ne zarajhaš!
😉

lubika moja…………. te pogrešam veš????????????

pa pošlji mi kejšno kartolino z morja, noooooooooo!

saj ni taka,ku ti…kr mi pišeš kartoline že če greš na drug konc mesta!
;-))

ha ha, ta je pa dobra…………….. s kje sem ti jo pa nazadnje poslala? 😉 s Krnskih mogoče? 😉

ha ha ha

Dej mi že enkrat tisto kartolino,kr jo čakam že eno leto…poslat.Oštja,saj še ,če bi šu na žegen,bi mi iz zemlje kdo ven poslal kej!
😉

Levček?

The best in life is free

Mmmmrrrjav :))).

Lev:

Njim ni nič nerodno ali neprijetno. Če se boste zapletli z Levinjo, ste lahko prepričani, da se ne bo pretvarjala, da je doživela orgazem. Če hočete, da ga doživi, je najbolje, da zavzamete navaden, misijonarski položaj. Po določenem času sledi samozadovoljevanje. Levinje navadno rade prve doživijo orgazem, da lahko potem v miru opazujejo svojega partnerja. Levi se v posteljnih radostih najbolje ujemajo s Strelci in z Ovni…

No…miši….kaj resnice?:))))

The best in life is free

Hehe, dama molci 😉 :)))))))). Eh, pa saj bi se tako vsak v vsakem horoskopu vsaj delček našel 😉 :)))).

New Report

Close