Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šel bom za brezdomca

Šel bom za brezdomca

Boljše kot se j***t v službi. Baje da zaslužijo do 20 € na dan, če kaj več, še bolje. Toliko zaslužim zdaj, pa me j****o povsod.

In kaj te ovira na poti do tega “sanjskega” življenja !?

Hočeš reči, da zaslužiš preveč? 20€ na dan za 5 dni v tednu, 4 tedne v mesecu nanese manj kot je socialna pomoč.

Kje toliko malo zaslužiš lol, jaz okoli 40 eur neto na dan, pa imam več kot minimalca.

svetujem ti, da se v teh hladnih dneh zadržuješ v stanovanju na toplem. Če že greš med brezdomce. 😂😂😂

Pridi jutri ob šterih v podhod. Imamo silvestrovanje.

brezdomec.

to sem jaz pred neki leti moji ženi razložil na tak način.  večina nas je že brezdomcev – kloškotov.   ampak, jaz temu pravim socijaliziran klošar.  si umit, imaš za jest neki,  hodiš v neko službo,  imaš neko zavarovanje  in to je to.  pač da nisi lih na plečih države. da lih  ne smrdiš in da imaš kaj  ja v usta dat.  ampak jaz mislim da ni tko črno.  v mb te zelo dober trening stane 45euro na mesec in lahko delaš cel dan, vsakdan, se stuširaš, greš na kolo, tečeš, delaš dobre vaje za moč.  trening boksa stane  isto nekje.  vsak dan 2h. lahko greš trenirat judo, bjj. plavanje.  lahko greš na pohorje ali drug hrib.  lahko greš v vojsko, policijo. pravosodno policijo, varovanje, marsikam. lahko se učiš, delat neki z računalnikom. lahko greš če imaš dopodna čas, na neko prekvalifikacijo za nek poklic.  ni tak hudo.  da se.  izkoristi ta čas za res naporen trening.  itak moraš shujšat ziher.  imaš nek avto. saj je seeno keri je. če je predrag, ga prodaj kupi cenejšega manjšega. idi živet na morje.  meni ne boš govoril, da se ne da.   meni ne.   zdrav si, če nisi pač delaš okoli  poškodbe, problema.  če se boš začel borit, ti bo tudi bog prišel nasproti z kako srečo na loteriji, z kakšno žensko fajno, službo. ampak moraš si želet.

560 €  brez vseh obveznosti, lahko tudi več je 560 €

Jaz pa za gasilca, skor pol milijončka keša v par mesecih!

Ajej jej..

Vsak mora kdaj pojamrat. Razumem.

Ampak. Vzemi se v roke in poišči možnosti. Trenutno je se tak čas, da lahko najdeš delo za več denarja.

Svet ratuje zelo majhen. In jaz, čeprav tudi pojamram čez naš sistem in državo, nemalokrat, še vedno vidim, da je privilegij, da sem tukaj. Lahko bi bila marsikje drugje in bi imela manj možnosti. Ali veliko težje delo, da bi prišla do tega, bi živela tako kot sedaj.

Pomisli kdaj tako.

Odgovor na objavo uporabnika
Łukasz Pedalski245, 28.12.2023 ob 16:06

Hočeš reči, da zaslužiš preveč? 20€ na dan za 5 dni v tednu, 4 tedne v mesecu nanese manj kot je socialna pomoč.

Matematika te yebe. 20€/dan x 6 x 4 = 480€/mesec, socka je 465€, veš…

Pa še jedno litrco, da bo toplo.

pejd jaz ti dam 40€ na dan če greš. Po 3 dneh bi prijokal domov. 

.

Minimalc je čez 40e NETO dnevno. Plus prevoz, plus malica, plus regres.

Drugače pa izvoliš. Te nihče ne ovira.

Aja, ker – dodatki. Sicer je ura dela 3,80 €. Ampak ker so dodatki, torej na popoldansko delo, malica, prevoz, nanese 40 €. Sicer pa je 20 – 24 €!

Jaz ssm brezdomec. Dobim vsaj 70€/dan ce se le potrudim malo. Ampak gre vse za tobah pa alkohol, negre drugace, zasluzimo dobro ce se potrudimo ampak nic ne pomaga

Potem ti je boljš v arest it. Boš vsaj na toplem, boš imeu streho nad glavo, hrano, zdrav.oskrbo, TV, tud zaslužu boš lahk…

Odgovor na objavo uporabnika
Dodatki, 09.01.2025 ob 10:01

Aja, ker – dodatki. Sicer je ura dela 3,80 €. Ampak ker so dodatki, torej na popoldansko delo, malica, prevoz, nanese 40 €. Sicer pa je 20 – 24 €!

Minimalna plača je bruto 1.253e, neto je to 888 brez olajšav. Povprečno št. opravljenih delovnih ur na mesec pri polnem delovniku je 175. Torej je neto urna postavka 5,07e. Minimalna. Brez dodatkov. To je dodatno. Torej 40e dnevno + malica + prevoz + ostali dodatki. Tudi če dela polovični delovni čas dobi več kot 20e dnevno.

New Report

Close