Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šel se mi je vsrat pred vrata

šel se mi je vsrat pred vrata

Živim v Ljubljani že kar nekaj časa in zadnje čase se mi dogajajo neverjetne stvari. že 3x sem zgodaj zjutraj pred vrati zagledala človeški drek. Mislim kaj se vse ljudje ne spomnijo, niti ne vem kaj ljudjem hodi po glavi, da se mi gre vsrat pred vrata.

Seveda sem nastavila kamero ampak žal sploh nevem kdo je ta človek, ker ima na glavi zmeraj kapuco in nek moder klobuček, obraz se težko razbere.

Sosedi sem povedala kaj se dogaja in pravi, da se je njej to tudi dogajalo par let nazaj, a da se je sčasoma umirilo.

Jaz sumim enega gospoda, ostala bom pri tem dokler ne vidim, če je to res on, ker po krivem ne bom nobenega obtoževala. Ta gospod je malo dementen, in ena znanka je rekla, da so ga že napasli kako je šel na veliko potrebo v njen lonec z rožami. In nekateri so rekli, da velikokrat svoj iztrebek prinese s seboj na smetišnici in ga odvrže na čudna mesta kot so nabiralnik, okenska polica, na klopce itd itd. Nevem no kaj se to dogaja, včasih je bil mir sedaj pa tole zadnje dve leti.

 

 

Alenka G., je to pred tvojimi vrati?

Kaj pa policija pravi?

upam ,da je to provokacija-ker če je res je žalostno 🙁 Ampak ne morem si pomagat,tok se zdej smejim.. s stola bom padla 😀 😀 😀 😀

Pa ja nisi ti moja nadrejena? Kdo bi si mislil, da te bom našel na tem forumu, …

Če imate kamero, bo treba 1x biti buden celo noč in gledati v kamero. Ko bo on na “položaju”, da bo vrgel “kuglo”, odprite vrata in ga z valjarjem treščite po betici. Lahko vam tudi kdo pomaga pri “straži” Zagrabite ga za kapuco in mu tisti klobuk vržte z glave.

Jaz sem imela v službi tak problem. Nekdo se je posral pred vrata. Ej, če bi ga dobila, mu fris potlačim v njegov lastni drek. Tako, da če ga dobiš, zatlači njegov fris v njegov drek.

Si ziher da clovek serje..kaj ce je golob posrani

Kamero tako nastavi, da bo spodaj. Daj jo v čevelj ali na dežnik. Boš lažje videla, kdo je. Potem pa v akcijo.

Hvala za idejo.

New Report

Close