SELECT BOX-DARILO
Mene pa zanima, če je imel kdo tukaj izkušnjo s koriščenjem darilne kartice Select box…ste dobili na izbrani destinaciji to, kar vam je bilo ponujeno ali pa so vam ponudniki ob koriščenju karkoli odvzeli?
Ker sama sedaj prvič koristim kaj takega in imam v izbrani destinaciji 1 x polpenzion za dve osebi. Po e-mailu sem prejela obvestilo, da je termin potrjen. Pred rezervacijo pa sem se zanimala pri ponudniku o prostih terminih in so mi povedali, da bom pri njih dobila samo nočitev z zajtrkom. Ko sem vprašala, kako to, če pa piše polpenzion, mi je na recepciji rekel, da so to že kao stari paketi (kupljeni letos nekje v januarju) in , da večerja ni vključena v paket.
Je imel kdo podobno izkušnjo?
Piši na pomoc@selectbox.si ali pokliči 031 200 200 in jih vprašaj, kaj se grejo, da prodajajo pakete, ki niso ažurni.
MojLubi, 16.11.2023 ob 10:09
Meni se zdi, da so se izgovorili, da so to stari paketi. A imajo takoooo zeloooo zasedeno, da nimajo proste mize za eno večerjo, sobe za cel dan?
to je irelevantno
na vsakem paketu je napisano, kako dolgo velja, do kdaj ga je potrebno izkoristit. tudi če oni prenovijo pakete in prodajajo drugačne, morajo za stare nudit storitve, ki so bile navedene.
Joj da se takole plozate za nekaj kar niste niti plačale. In ne stvari se pač spreminjajo, tudi danes dobiš kredit, jutri verjetno ne boš več kreditnosposoben. Nehajte se znašati nad vsemi in pljuvati nezadovoljstvo povsod.
Imaš toliko ponudnikov gor, da z lahkoto izbereš kaj drugega. Imam super izkušnje z njimi, čeprav nikoli nisem koristila nastanitev. In velikokrat je moja izbira za darila za ostale.
Pa izberi kaj drugega, 16.11.2023 ob 12:11
Joj da se takole plozate za nekaj kar niste niti plačale. In ne stvari se pač spreminjajo, tudi danes dobiš kredit, jutri verjetno ne boš več kreditnosposoben. Nehajte se znašati nad vsemi in pljuvati nezadovoljstvo povsod.
Imaš toliko ponudnikov gor, da z lahkoto izbereš kaj drugega. Imam super izkušnje z njimi, čeprav nikoli nisem koristila nastanitev. In velikokrat je moja izbira za darila za ostale.
čakaj malo, ta paket ni padel z lufta, nekdo ga JE Plačal. in to na podlagi tega, kaj je na paketu pisalo, da dobiš. se pa strinjam, da v kolikor ponudnik noče nudit tega, kar piše na paketu, da izbereš nekoga drugega.
Čebela_adela, 16.11.2023 ob 13:31
čakaj malo, ta paket ni padel z lufta, nekdo ga JE Plačal. in to na podlagi tega, kaj je na paketu pisalo, da dobiš. se pa strinjam, da v kolikor ponudnik noče nudit tega, kar piše na paketu, da izbereš nekoga drugega.
Ja čaki mal nekdo ga je plačal in? Bilo je darilo- za to vrednost ženska izbira med različnimi ponudniki. Stvari v svetu se spreminjajo s svetlobno hitrostjo. Pač prejšni teden je bilo to možno zdaj se je spremenilo. Ali večerjo doplačaj ali pojdi drugam. Dvignile so se cene povsod!
Meni je noro, da dobiš darilo-očitno v veliki vrednosti-ženska ni plačala centa in zdaj joka za teh 20eur, ki jih bo dala za večerjo, daj no lepo te prosim, takim bi bilo potrebno prepovedati izhod od doma. Obnašajte se kot Karen doma in tam ostanite, dokler ne boste imele obnašanja za v družbo, potem se pa rabite spravljati nad osebje v hotelih, restavracijah itd. Sramota od žensk!
Pa izberi kaj drugega, 16.11.2023 ob 14:00
Ja čaki mal nekdo ga je plačal in? Bilo je darilo- za to vrednost ženska izbira med različnimi ponudniki. Stvari v svetu se spreminjajo s svetlobno hitrostjo. Pač prejšni teden je bilo to možno zdaj se je spremenilo. Ali večerjo doplačaj ali pojdi drugam. Dvignile so se cene povsod!
Meni je noro, da dobiš darilo-očitno v veliki vrednosti-ženska ni plačala centa in zdaj joka za teh 20eur, ki jih bo dala za večerjo, daj no lepo te prosim, takim bi bilo potrebno prepovedati izhod od doma. Obnašajte se kot Karen doma in tam ostanite, dokler ne boste imele obnašanja za v družbo, potem se pa rabite spravljati nad osebje v hotelih, restavracijah itd. Sramota od žensk!
ker gre za zavajanje potrošnikov.
čakaj malo, da jaz nekomu kupim za darilo polpenzion, potem pa ugotovim, da obdarjenec ni dobil polpenziona, ker si je prodajalec po tem, ko je dobil plačano premislil, ga prijavim na tržno inšpekcijo.
pravila so jasna, ne moreš si izmišljevat. na teh bonih je napisana veljavnost bonov in dokler so veljavni, ti morajo nudit to, kar je gor napisano. pika.
Pozdravljena.
Tudi meni se je zgodilo ravno to, kar ste opisali. Namesto polpenziona, sem lahko koristila samo nočitev z zajtrkom. Preverila sem pa zelo veliko ponudnikov, pa pri nobenem ponudniku ni ustrezal opis, glede na tisto kar sem želela koristiti. Baje so pri Select box-u sami spremenili celostno ponudbo.
Ker sem na hitro želela nekaj izbrati, nisem kontaktirala Select box-a, ampak so mi šli na roko pri enem ponudniku tako, da so mi za isti denar, kot je bla vrednost box-a, spremenili v vrednostni Oz. darilni bon.
Po svoji izkušnji tudi drugim ne bom kupovala za darilo Select boxa, ker ne nudijo opisanega.
Lahko pa povem, da pri Zvezdarju sem pa koristila tisto, kar je bilo v ponudbi in bila tudi zelo zadovoljna.
Upam, da najdete kakšno rešitev,
Lp Barbara
Čebela_adela, 16.11.2023 ob 14:04
ker gre za zavajanje potrošnikov.
čakaj malo, da jaz nekomu kupim za darilo polpenzion, potem pa ugotovim, da obdarjenec ni dobil polpenziona, ker si je prodajalec po tem, ko je dobil plačano premislil, ga prijavim na tržno inšpekcijo.
pravila so jasna, ne moreš si izmišljevat. na teh bonih je napisana veljavnost bonov in dokler so veljavni, ti morajo nudit to, kar je gor napisano. pika.
Saj so ji povedali, da je ponudba spremenjena. Tebi pa priporočam, da odpreš stran selectboxa, ker očitno nimaš pojma o čem se gre.
Kartica nosi le vrednost-vsak ponudnik ima eno ali dve ponudbi za to vrednost. Ponudnikov je ogromno, tako da tu ni nobenega zavajanja, sploh če je na spremembo ponudbe obveščena ob rezervaciji in pred koriščenjem kartice.
Sedaj pa prosim bodi tiho in raje poglej o čem se gre namesto, da še ti dramatizacijo izvajaš.
Pa izberi kaj drugega, 16.11.2023 ob 19:38
Saj so ji povedali, da je ponudba spremenjena. Tebi pa priporočam, da odpreš stran selectboxa, ker očitno nimaš pojma o čem se gre.
Kartica nosi le vrednost-vsak ponudnik ima eno ali dve ponudbi za to vrednost. Ponudnikov je ogromno, tako da tu ni nobenega zavajanja, sploh če je na spremembo ponudbe obveščena ob rezervaciji in pred koriščenjem kartice.
Sedaj pa prosim bodi tiho in raje poglej o čem se gre namesto, da še ti dramatizacijo izvajaš.
Ponudba se v casu veljavnosti bona ne sme spreminjati to je dejstvo. Obrni se na izdajatelja bona.
Jaz sem imel podobno izkušnjo, ne s Select Boxom, ampak z Zvezdarjem. Na Netu je pisalo, da je v ponudbi tudi večerja, ko pa sem jih direktno vprašal pa večerje niso omenili. Klical sem različne in ugotovil, da je povsod nek problem ipd. Ponudniki so se zgovarjali, da Zvezdar ni fer, da se je vse podražilo in ne morejo več pod tako ceno imeti še večerjo, čeprav je na Internetu Sem pisal na Zvezdarja, kjer sem dobil odgovor “Glede na to, da ste vi ponudbo želeli rezervirati že pred samo objavo sprememb, se lahko dogovorimo, da v hotelu XXX koristite staro ponudbo, cenovno razliko bomo krili mi.” No, odgovor je prišel tako pozno, da sva midva že uporabila paket, ker ni bilo druge take ponudbe, sva se vseeno odločila za njih. Potem sem jim to napisal in vprašal, če so pripravljeni dati potem kakšno kompenzacijo in so bili: “Glede na to, da ste pri koriščenju prejeli ponudbo brez večerje, kljub temu da v tistem trenutku sprememba še ni bila objavljena na naši spletni strani, predlagamo, da vam v namen kompenzacije pošljemo paket Vse najlepše.”
Na koncu koncev sem bil zadovoljen z Zvezdarjem, v hotelu pa tudi, ker sem bil tudi za druge stvari toliko tečen, da sva dobila še več, ker so me imeli že dosti. (npr. pisalo je kolesa vključena, jaz sem trdil da piše električna kolesa, čeprav sem potem ugotovil, da ne – hehe)
Imava še par paketov in upam, da bo šlo bolj gladko.