Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Self Made Man – Ona ima izkušnjo, ostale ženske pa samo mnenja!

Self Made Man – Ona ima izkušnjo, ostale ženske pa samo mnenja!

http://www.amazon.com/Self-Made-Man-Womans-Year-Disguised/dp/0143038702

”Plus, it feels a lot more honest, since she explicitly states she went into this with an agenda that was completely destroyed by how moved she was a the different struggles men have that seem like a non-issue to her.”

”She wrote a book about her experience called Self Made Man. If you haven’t already read it, I recommend you do. Reading it as a male, I found it very revealing about the female perspective.
Also, you know it’s a good book because of all the femenazis slandering her in the reviews.”

”The last words of that youtube video are “I think it’s more of a privilege” [being a woman.]”

Me zanima če je kdo prebral? Kot kaže je ”boga” bivša feministka odkrila da je vendarle ženski spol na koncu na boljšem kot moški, pa še več bi rade. 🙂 Bo treba prebrat…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Naslov me spominja na besede Sadnega. Mi samo teoretiziramo, ON pa ima ta prave izkušnje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, ampak vi teoretizirate na podlagi člankov objavljenih na 24 ur.

Prvi uleti Markec z off topicom seveda in butastim smejčkom…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa to je kristalno jasno, da je stokrat bolje biti ženska. Jaz ne bi bila moški za vse pomaranče na svetu.
Stalno dokazovanje, tekmovalnost, butanje testosterona …to ni zame.
Seveda pa to velja za tistih 10-15% žensk na svetu, ki so finančno neodvisne.

Poserjem se jaz na slovensko literaturo. Vedno ko iščem kaj specifičnega moram prešaltat na angleške članke, raziskave, knjige. Slovenci obvladamo samo plagiatorstvo, pa še to počnemo slabo, ker pol narobe prevedemo. Sej tud z glasbo, filmi ni nič drugače, copy/paste instrumentalov, prevajanje besedil. Res je to ena kekčeva dežela.

Napiše ženska. Unbelievable.

Matkič, ti kar preberi. Samo pazi, ženska, ki je spoznala, da je bolje biti ženska, nima problema. Če pa še moški pride do tega spoznanja po prebranem … no ja, danes je vse mogoče. 😉
Drugače pa, nisem bral, ne upam. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej Matkic! Za alfa samca se nekam prevec ukvarjas z zenskami in njihovimi custvi.:D

Samo razbijam feminacistične mite 🙂 No dejansko vam jih razbija feministka sama, jaz le delim informacije. Kje ti vidiš ukvarjanje z vašimi čustvi je nepojmljivo, zaradi mene lahko jokaš cel dan in me ne zanima, samo da veš dejstvo, da ste bolj priviligirane kot moški, da je treba nehat navajat mite o plačni neenakosti in o drugih feminističnih mitih in kvazi neenakopravnosti….

Samo razbijam feminacistične mite 🙂 No dejansko vam jih razbija feministka sama, jaz le delim informacije. Kje ti vidiš ukvarjanje z vašimi čustvi je nepojmljivo, zaradi mene lahko jokaš cel dan in me ne zanima, samo da veš dejstvo, da ste bolj priviligirane kot moški, da je treba nehat navajat mite o plačni neenakosti in o drugih feminističnih mitih in kvazi neenakopravnosti….[/quote]
Aha,sment kako sem vcasih glupa.Nas razsvetljujes.Hvala,ker si vzames cas..:)

Btw,sploh nisem feministka,cetudi se mogoce kdaj zdi..

Debatirat z žensko je težko ker si izmišljuje in potvarja, le kje sem zapisal da si feministka, jaz nisem nič kaj takega za tebe izrecno definiral, če se najdeš v tem potem si se sama okarakterizirala, ne jaz, in če si se, potem se še lažeš ko pišeš da nisi, tako mimogrede….

So plusi in so minusi.

Kot bi debatirali kaj je bolje imeti, špotni avto ali terenca. Odvisno…

Moj prvi komentar je bil misljen bolj kot zafrkancija.Sicer glede na tole zadnje,je skoda mojega casa zate,ti se pa za spremembo zacni ukvarjat s sabo pa bos imel dost dela..

Moj prvi komentar je bil misljen bolj kot zafrkancija.Sicer glede na tole zadnje,je skoda mojega casa zate,ti se pa za spremembo zacni ukvarjat s sabo pa bos imel dost dela..[/quote]

Seveda, seveda, vsi se samo zafrkavate, ko probate podjebavat, kot vedno, pozabla si samo še na tisto Markotovo foro ko doda smeškeca na koncu da je še bolj podvrženo subjektivizaciji kot mu paše, probati podjebavat za krinko zafrkancije ko ne rata in izpadeš bedak, tipično za luzerje…

Največji problem teh neukih kmetavzarjev je, da niso pripravljeni sprejet mnenje drugače mislečih. Za njih je vse one way traffic. Kako bo potem človek napredoval, če je tok trmoglav, prepričan v svoje (ne)znanje ?

Moj prvi komentar je bil misljen bolj kot zafrkancija.Sicer glede na tole zadnje,je skoda mojega casa zate,ti se pa za spremembo zacni ukvarjat s sabo pa bos imel dost dela..[/quote]

Seveda, seveda, vsi se samo zafrkavate, ko probate podjebavat, kot vedno, pozabla si samo še na tisto Markotovo foro ko doda smeškeca na koncu da je še bolj podvrženo subjektivizaciji kot mu paše, probati podjebavat za krinko zafrkancije ko ne rata in izpadeš bedak, tipično za luzerje…[/quote]
Ne zdaj se ne zafrkavam,se manj pa podjebavam,je pa problem,to moram priznat,ko komuniciras z neznanci,je pac tezko predvidet,kaksna bo reakcija oz. kako bos razumljen.Ti mas pac tocke,kjer si obcutljiv.Raziskuj se veselo naprej,pa poskusi se kaj(zase) najt koristnega.

Knjiga o socialnem eksperimentu, kjer pa seveda vsak na koncu povleče svoje zaključke.

Avtorica knjige (lejzbika) skozi pretvarjanje v raznih situacijah, da je moški poskuša razumeti moške.
Bistveno (po mojem prepričanju) je dejstvo, da ugotovi, da je so moškim v mačistični družbi dovoljena le nekatera čustva. Ostala, čeprav jih imajo morajo potlačiti globoko v sebi. Ženskam je dovoljena uporaba celotnega spektra čustev, brez posledic.Tako so moški predprogramirani. Vendar ne biološko, temveč sociološko… skozi odraščanje in vpliv okolice. To je bistvo
In njen eksperiment, kjer klub temu, da je ženska jo pripelje na koncu zaradi pretvarjanja in potlačitve čustev do živčnega zloma. In od tod njen zaključek, da so ženske na boljšem. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

A teb ni še noben povedu, da se dela zaključke knjige, šele ko jo prebereš, in ne po branju kratkih recenzij/ reviewov drugih ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close