Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek selitev s pomočjo selitvenega servisa-kako izgleda?

selitev s pomočjo selitvenega servisa-kako izgleda?

Gre za selitev iz stanovanja v stanovanje, torej privat stvari. Zanima me, kako je s pakiranjem. Ali moras spakirati sam ali ti spakirajo delavci servisa? V primeru, da pakiraš sam, ali in koliko vnaprej ti pustijo škatle? Če pakirajo oni, kako to poteka? Ste bili preseljeni v enem dnevu? Prosim za čimveč informacij…in kakšen koristen namig..

Hvala

Mi smo za selitev najeli selitveni servis in se je definitivno splačalo. mi smo sami spakirali v škatle in oni so to reees hitro odnesli v kamion – se mi zdi, da je tisti veliki kup stvari kar vidno kopnel. Tudi za ostale stvari so dobro poskrbeli in bili primerno opremljeni, imeli so “gurtne” in ostale pripomočke. Tudi previdni so bili iin niso poškodovali ničesar, da ne omenjam, da so tudi rožice odlično prestale selitev. Preselili smo se v enem dnevu, res pa je, da smo bili res dobro pripravljeni, tako da so bili fantje iz servisa neprestano zaposleni. Najeli smo pa Repiča.

Imeti moraš vse pripravljeno. Oni samo pridejo in odpeljejo. 4-5 mandeljcov in lepo nosijo in zlagajo v tovornjak. Računajo pa na uro, tako da ne vem, če se ti splača njih uporabiti za stvari, ki jih narediš sama. Pojdi lepo v trgovino s pohištvom in si nabavi prazne škatle. Mi smo se selili iz enega konca Ljubljane pred 3 leti in pol. En poln tovornjak, trajalo je nekaj ur- prenos stvari iz stanovanja v avto, prevoz, prenos iz tovornjaka v stanovanje. Takrat smo bili potem “lažji” za 83 jurjev.

cca en mesec pred selitvijo jih pokličeš in se zmeniš za termin in za ogled kaj je treba preselit. Potem se dogovoriš ali hočeš pakirat sama ali bodo oni. Po potrebi prinesejo škatle.

npr. Borger in Vatovec imata spletne strani na katerih je kar nekaj informacij.

Poznam družino, ki je dala za selitev skoraj 150 tisoč sit. Vse kar so naredili je bilo to, da so nalepili post-it listke kaj naj dajo kam v novo stanovanje. Pustili so pospravljeno staro stanovanje, eden od gornjih dveh pa jim je preselil vse v novo. Vse pomeni knjige s knjižnih polc v starem stanovanju na knjižne police v novem, krožnike in lonce v omare.
Ko so se preselili so morali samo še slike obesit in posteljnino na postelje fliknit.

Ma kjeeee!! Tile servisi že vse sami naredijo.
Lahko sam vse postoriš, lahko pa njih pokličeš ker bodo zagotovo bolje to naredili saj počnejo to za kruh.
Za nas so poskrbeli pri http://www.prosel.si/ . Ej, ni da ni. Če se prav zmeniš ni problemov.
So rekli da imajo včasih malček več dela če stranka pozabi na pakiranje, ampak zato so pa tudi tukaj.
Pa še 3 palete drv so mi pripeljali iz merkurja.

New Report

Close