Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek selitev v podnajemništvo

selitev v podnajemništvo

Po zelooo dolgem času sem se spravila k pisanju, sicer pa sem se oglasila kadar sem rabila tolažbo.

Dobila sem redno zaposlitev z malo zoprnim delavnikom tko da sva s tamalo bolj malo skupaj -so pa vikendi naši. Včeraj sem dobila ponudbo za delo v arhivu na svojo napotnico, ja tudi v šolo sem se vpisala nazaj, delo bi bilo samo dopoldansko – pa malo razmišljam…

S starši se ne razumem nič boljše, pomagal ni noben pogovor, nihanja v isto ali še slabše…

Odločila sva se da se končno odseliva in tudi dobila ponudbo za stanovanje: 38 kvadratov, 1,5 sobno, opremljeno, avtobusna postaja pred vhodom, dva vrtca v bližini, trgovina čez cesto : 65000/mesec + stroški nekje 20000

Oddal bi ga nama partnerjev kolega. Zanima pa me: koliko okvirno plačujete najemnine, aja lokacija je bežigrad in kolikšno so realni stroški.

Držte pesti da se nam izzide!!!!
HVALA

Moj sin je šel ravnokar v podnajemniško stanovanje v centru Ljubljane. V bistvu je soba 20 kvadratov in popolnoma opremljena kopalnica, ni pa kuhinje. Plačuje 45.000 sit/mesec, stroškov je pa še za okoli 10.000 sit.

Mislim, da je tvoja ponudba kar realna in da boš težko dobila kaj cenejšega.

Midva plačujeva, za 60 kvadratov, 2 sobno, opremljeno, v Župančičevi jami, do centra 10min peš, 120.000+stroški.
Lp
Hruška

Lj-Rudnik, 45m2, nekaj kvadratov še “kolesarnica”, uporaba garaže. Vse skupaj za 75000 SIT, stroški že v ceni (razen telefona in kabelskega interneta). Gre se za pritličje stare hiše, v prvem nadstropju pa živi lastnica (stara gospa okrog 70 let).

Relativno ugodno, toda hiša je stara in rabi kar hudo obnovo. Vendar, življenje je dokaj znosno in kaj več bi si težko privoščili …

Ojla!

Nimam primerjave, samo pesti držim in vso srečo želim!! Na pravi poti ste!!!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Dobro si se odločila.

Srečno!

Vzemi!

Lumpika, vzemita.

Mi smo v Ljubljani (Jarše) v 34 kvadratih, enosobno stanovanje – najemnina je 250 evrov (60.000) + stroški (cca. 40.000 pozimi, poleti do 20.000 SIT manj).

Srečno!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Za primerjavo: mi smo lani bili pol leta v podnajemništvu v BS3, stanovanje neopremljeno (razen kuhinje), brez telefona, cena 70.000 sit + stroški. Mislim, da ste našli ugodno varianto.

Zdaj pa držim pesti, da se vam izide. Srečno!

New Report

Close