selitev v podnajemništvo
Po zelooo dolgem času sem se spravila k pisanju, sicer pa sem se oglasila kadar sem rabila tolažbo.
Dobila sem redno zaposlitev z malo zoprnim delavnikom tko da sva s tamalo bolj malo skupaj -so pa vikendi naši. Včeraj sem dobila ponudbo za delo v arhivu na svojo napotnico, ja tudi v šolo sem se vpisala nazaj, delo bi bilo samo dopoldansko – pa malo razmišljam…
S starši se ne razumem nič boljše, pomagal ni noben pogovor, nihanja v isto ali še slabše…
Odločila sva se da se končno odseliva in tudi dobila ponudbo za stanovanje: 38 kvadratov, 1,5 sobno, opremljeno, avtobusna postaja pred vhodom, dva vrtca v bližini, trgovina čez cesto : 65000/mesec + stroški nekje 20000
Oddal bi ga nama partnerjev kolega. Zanima pa me: koliko okvirno plačujete najemnine, aja lokacija je bežigrad in kolikšno so realni stroški.
Držte pesti da se nam izzide!!!!
HVALA
Lj-Rudnik, 45m2, nekaj kvadratov še “kolesarnica”, uporaba garaže. Vse skupaj za 75000 SIT, stroški že v ceni (razen telefona in kabelskega interneta). Gre se za pritličje stare hiše, v prvem nadstropju pa živi lastnica (stara gospa okrog 70 let).
Relativno ugodno, toda hiša je stara in rabi kar hudo obnovo. Vendar, življenje je dokaj znosno in kaj več bi si težko privoščili …
Lumpika, vzemita.
Mi smo v Ljubljani (Jarše) v 34 kvadratih, enosobno stanovanje – najemnina je 250 evrov (60.000) + stroški (cca. 40.000 pozimi, poleti do 20.000 SIT manj).
Srečno!