Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek selotejp,da se ne pozna

selotejp,da se ne pozna

Na belo steno bi rada prilepila velik šolski koledar, par risbic,.

Se pravi, da bom čez nekaj časa pobrala dol in ne bi rada da se mi na steni vse lepi od selotejpa in se poznajo sledi. Ne smem pa uničiti tudi npr, kakšnih lepih risbic.

V mladinski knjigi mi je svetovala en selotejp od Scotca, cena pa 5E. Patafix baje pušča sledi lepila, v Leclercu imajo samo navadne selotejpe…

Ima katera izkušnje kakšen je res tapravi selotejp, mogoče od Aera, da ni tako drag in kje se dobi.

še zmer je najboljš scotch un ta bel, k je v zeleni pakungi,res da je dražji, sam je sigurn boljš kt kater kol aero al pa plastelin od patafixa.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nikakor ne uporabiti patafix lepilne blazinice.
Za en mesec mogoče ok ..
.. ampak,ko smo po dveh letih jih dali dol s stene v otroški sobi … živa groza … lepilo se je nekako ‘vpilo’ v steno in so ostali mastni krogci … ne šmirgl papir in 2 roki barve niso popolnoma prekrile fleke

pri nas enako…kot pravi gunnar, scotch (bel), v zeleni pakungi…edino ta pride v poštev za takšne stvari

naš je vse na sveže ometu,zakitu, ko šajba, čez kao leto
pa jaz otrokom nalepim slike s patafiksom…ko bi sam mastni madeži ostali..
z ometom dol je vse šlo.Mož pa je otrokom izrcno prepovedal kaj gor lepit
Potem pa se najde žena pametna in vse zajebe .Še danes ne ve.

risalne žebljičke

Ja, hvala za odgovore, Gunnar me je prepričal, potem je res tako kot mi je rekla prodajalka v Mladinski knjigi-zelen scotch, čeprav je drag. Mogoče ga najdem še kje cenejšega.

Sem pa že kupila Patafix, pa mi je hčerka prvošolka 6 let stara rekla, mami to se vse pozna na steni in papirju, se vse lepi, imajo v šoli… Hvalabogu, da ga nisem uporabila. Nova hiša- jaz bi se jezila, mož še bolj…

OK, a ste sužnji hiši in lepim stenam, ali dejansko not živite in želite imeti risbice na steni??????? Pa kaj pol, če se poznajo potem mastni flekci – itak bodo prišle na steno nove in nove risbice in potem posterji in še kaj. ko se bo otrok odselil v študentski dom ali k partnerju, boste pa že prebelili stene.

Je pa še ena rešitev, ki sem jo videla včasih pri kakšnih prenovah hiš. Eno veliko plutovinasto uokvirjeno tablo pritrdiš na steno inpotem nanjo z žebljički slike in karkoli že. Ali pa eno veliko magnetno tablo in potem z magnetki. Ti obe rešitvi sta tudi estetsk oboljši kot samo risbica na steno.

za “qrc”! – nisem sužnja moje nove hiše, hočem pa jo obdržati lepo, čisto in prijetno za bivanje.
Zakaj sem plačevala malarje, da so mi pobelili, če bo vse takoj uničeno. Normalno da bomo prebelili, otroci so majhni, a malo je pa le treba paziti. Prav malar mi je pripovedoval, da ne moreš verjeti kakšni packi so eni, že po par mesecih imajo stene zasvinjane, ker jim je pač vseeno.

Meni ni. Vseeno!

Žebljički ne pridejo v poštev, ker preluknjajo slike, risbe, steno, prav tako ne razne table, ker so premajhne in moraš dat samo tam gor.

Selotejp zelen je super, otroške sobe bodo živahne in vesele z raznimi risbicami, slikicami, ko bodo prišle nove pa se na steni ne bo nič poznalo.
Ti priporočam.

Edini lepilni trak, ki ne pušča sledi, je že omenjeni Scotch.

New Report

Close