Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sem..

sem..

..hotel danes povabiti najlepse nogice in lastnico le teh,na kavo….
… pa je ocitno imela v usesih in v mislih celi dan samo prvoaprilske potegavscine…
…ni mi verjela da sem nekaj korakov od vrat R.Sora… :)))))))) .. tako da sem dobil samo obljubo za nedolocen cas..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Jebiga, Torni, vsi problemi v življenju so povezani z načinom komuniciranja.. Tudi ta, ki ga opisuješ.. Ženske so kot digitalna telefonska centrala, moški pa kot en star voki toki.. Torej razumi Štefine probleme, hehe…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

no….no boli bi pasala večerja ne kavica jaz sigurn nebi bila s tem zadovoljna…he…he…heeee.

************************************** "ništa kontra splita" :))))

..cist razumem… in potrpezljivo cakam na naslednjo priloznost…

:)))))) upam da ne bo ta sele nasednje leto…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Torni,
pravilno razmišljanje, za tako skromne želje kot si jih izrazil tu gor, bo Štefi našla čas še to pomlad.. Za kaj več, pa glede na moja spoznanja, ne računaj, hehe…

…jaz pa nebi imel nic proti tistemu po vecerji…

:)))))))).
.
.
.
.

.

.

.
.
.na prijeten spanec sem mislil.. uuppss..

Kakšna večerja zdaj ob tej uri in polni luni? Hmmm..ono o nezadovoljnosti pa že lepše zveni…

porednež he he he sigurn ti je kaj mankalo uupsssss….ja meni pa manjka noncoj in večerja in nespanec a joj…mogoče booooooooo vse povrnjeno ;))))

a joj bože moj ča se meni kamare zatvaraju ,ali škure gremo u posteju spat a parvo se nafodrat štago iz frižidera koji paršut nebi škodil a bi ti malo ?:)))))))

Ježek mora frižider na mir pustit in se spokorno do sobote od svinjine postit.. Vzok niso božje zapovedi, problem je le feder na vagi.. Kakšen glaž Babiča ali kaj njemu podobnega pa bi mi prav dobro del.. Ob pomankanju tega bom pa glaž frankinje spil..

…juj.. jest tud ze en teden vozim frankinjo naokoli…
..prisezem da se bo jutri stvar spremenila..:))))
… mislim na lokacijo frankinje… iz avta v zelodec.. ha ha ha

Sam previdno… Temperature na Dolenjskem v gepeku te dni znajo narasti in procesi bakterij v naravnih vinih spet začnejo svojo delo.. Torej ne jutri na eks celo flašo…

….sam se nekaj ur imam cas.. ker sicer bom prelomil svojo prisego.. he he he

o o oh le glej da se ti to večkrat ne zgodi,jaz vem kako je to :(((

…takrat prelomil vse svoje prisege.. :::)))))))

in he he .. danes koncno frankiiiiinnjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa…mmmmmmmmmmmmm

.
.
.
.
.
.
.
.cin cin.
.
.

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

New Report

Close