Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem bila,….

Sem bila,….

,…na govorilnih urah.Diagnoza gospe razredničarke:otrok je len,…nezainteresiran in v svojem svetu,……Po komu le,….bi lahko bila taka moja najstnica??????

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

mah, a veš, jaz sem se pa naučila, da vse vzamem z rezervo…
moj otrok je bil najboljši pri testu za matematiko, vse možne točke je dosegel in veš kaj je rekla tov.? Namesto, da bi pohvalila otroka za uspeh, je začela jamrat nekaj o pisavi in kako so nekatere številke kr neki nametane na list… :)))))))))))

punca se zdaj sicer ful trudi in lepo piše… ampak, pohvale pa vseeno ne dobi…. Pač, sem ji povedala, da gredo nekaterim bolj težko z jezika 🙂
Po drugi strani pa je učiteljica zelo dosledna in do vseh otrok enaka, kar meni osebno zelo veliko pomeni… pol pa malo odtehta tisto, da ne zna pohvalit….

mene sicer najstniki še čakajo… no, eden je že zakorakal, ampak zaenkrat ni panike….
Razen prepiranja…. tukaj so najboljši….

…………………..nezainteresiran in v svojem svetu?……………… kok dogocajtne so pa potem njene ure, da ne zna prebudit otrok?????………………………..da ni gospa tovarišica o sebi več povedala, kot o otroku???……………………….

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

… bi kr tršico – pardon g. razredničarko vprašal, če ni mogoče ona lena in nezainteresirana, in živi v nekem svojem svetu … da v otroku ne vzbudi, kot bi rekel Prešernov France “uka željo”

Najlažje je izjavit, da je otrok len, nedelaven …. skratka vso krivdo zvalit na tisto ubogo bitje …. pri tem pa ne pomisli in se ne zaveda, da jo vsi po vrsti plačujemo, zato, da tista mlada bitja “napolni” s potrebnim znanjem in učenostmi … če tega ne zna, predvsem pa če ne zna delati z otroci naj gre raje kej drugega počet

Sicer ne vem če je prav : ampak včasih je treba s takimi tršicami kr “na trdo” in jo malo po domače povedano nazjat na primeren način … in naj za Božjo voljo zmiga rit in otroka zainteresira, motivira in pripravi do tega, da bo z veseljem “srkal” znanje in učenosti

Pred leti sm imel takšne sotre “posredovanje” za mojega brata … in od takrat začuda so se ocene bistveno popravile

….jest tej tovarišici ne pridem do živega,..ker je tik pred penzijo,..je že mene učila in otroka primerja z mano,..ne zaveda pa se,..da nisva iz istega testa,…da ima pač otrok tudi nekaj očetovih genov,….
Je pa res,..da malo daje puberteta,…pa še razdvojena je na dva konca,….ni angelček,…ampak tega od nje tudi ne pričakujem,….

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

… nedaj Bože, da je moj otrok !

In če ji ti ne prideš do živega, naj gre oče, pa malce “po moško” podebatira s tršico – jst mislim, da bo pomagalo

Mimogrede – je blo nekaj podobnega z mojim bratom – v enem predmetu na noben način ni zneslo več kot cvek, pa sm ga inštuiral in mučil z raznimi nalogami ipd. … pa kr naprej cvek, cvek, cvek …. potem pa mi je blo en dan vsega skupaj zadosti … sm šel kratko malo na pogovorne … ji povedal kar ji gre … potem pa so cveki enostavno izginili

….ah,…..oče,……

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

Povej razredničarki,da ji mi postavimo tako diagnozo, da bo letela na SPIZ računat,kolko ima še do penzije, samo da ji ne bo treba naših diagnoz o njej brat naslednje pol leta!

Moj je imel lani eno, pa recimo napisal spis za desetko, ta mu je dala pa 4 ker da preveč potiho govori. A na govorilnih sem napenjal uha, da sem jo komaj slišal…letošnja je pa zlata.

Ma ne moreš verjet kakšna je lahko razlika od šice do šice…

Če je tudi ČLOVEK in vzgojitelj se še kako pozna

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Take pred penzijo so ene takoj za pred strelski vod postavit, veš!
Boge revce senilne mislijo, da smo še vedno v socializmu in da otroci svet iz njenih narekov spoznavajo… in bog ne daj, da vidijo, da je šel svet naprej… se zgražajo… full se zgražajo…

Pusti jo, ta je že tako olesenela, da ne moreš več nikjer nič upognit.
Lepo navadi otroka, naj ne jemlje resno, kar tam sliši!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

…lunca bravo…

tole bi ble pa skor lahko revolucijonarne izjave…. ker takšnih iz ,,olesenelega ”
sistema je v šolstvu še veliko,če ne kar večina…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ooooooo, mucek, pojma ti nimaš, kaki metuzalemi se tu not motovilijo in nam celo učne načrte predpisujejo….
So leseni skoz in skoz, pa mah jih že prerašča, v razredu so bili nazadnje pred 30 leti… zdaj pa oni nam pamet solijo, ko si z njihovimi metodami in načeli več niti riti ne moremo obrisat… je preveč zastarelo tudi za to!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

New Report

Close