SEM HOTELA NEKAJ ….
… lepega in čudovitega povedat, pa vidim,
da nima nobenega smisla več.
Nekaj se nekdo nekje tam jezi… pa ne vem na
koga in zakaj in vse skupaj mi je prišlo do vrha
glave!
Klevetanja, obrekovanja, ugibanja, zavito pisanje
enemu pa drugemu, pa kaj vem kaj za enega hudiča
se še nekdo gre, v ta zos bi radi … neskončno radi
še mene potunkali, ampak, jaz se ne grem teh umazanih
igric in konec.
Lep pozdrav vsem!
Jutro, folk! dokler ste še tu! Ja, lakše se diše, Jani. Težko mi je dihati, ko mi nekaj naprtijo, česar ne naredim jaz. Nič drugega. Nič pomembnega, je že mimo. Tako!
Cmoka, Jani!
Ah, Jani, nič si ne delaj skrbi. Take stvari pridejo in grejo in če se človek sekira ali ne, minejo tako ali drugače. Vem da nimam pri tem štrikanju od odzadi nič, štrika najbrž nekdo, ki ima veliko za povedat vsem po vrsti. Od tu dalje mene ni in konec in ni potrebno nobenih nasvetov, veš da ne. Samo da vem, da si z nami, kadar utegneš in to mi je dovolj, res čisto in popolnoma dovolj.
Ej, nekdo te pozdravlja: črn je, pripravnik za meniha, pa …. sej veš no, kdo! Tisti, ki ti reče … ej, kljuka!
Ja, lepo te pozdravlja, sem ga imela včeri čast malo objeti in z njim malce poklepetati! In spomnili smo se, ponovno, Kitajskega zidu!!!!! Smeha je bilo dovolj, dobre volje tudi in pozabila sem na vsa ostala jajca!
ja sevede……iz tega štrikeraja nau nič kaj prida…
Tud muca ne štrika..hvalabogu….))))
Vse direkt pove u faco……..
Zato tudi ne mara in se ne mailira..Eko…
P.s. rada pa preberem kako tako khm….recimo tist koledar mi še vedno negre iz glave ….
pa dans zjutri heheheh sodobne ženke…jao jao:)))))))))))
Maš čist prav Jani, pa četudi se izognemo temu pisanju odzadaj, kajne, se nam lahko kaj primeri. Čauči, Jani, naš menih je pa tako dober in tako fleten, samo polno dela ima, revež, polno dela ……….