Sem introvertirana ali ekstrovertirana oseba?
To ni nujno introvertnost. Lahko se ne razumeš z otrokovimi straši, pa ne boš imel nič veselja z pogledom na njunega otroka. Sicer pa… večina otrok je krona stvarstva samo staršem.
[/quote]
Odlično napisano: ečina otrok je krona stvarstva samo staršem.
Ne vem kako si sploh ljudje to predstavljajo, da prinesejo dojenčka v službo in potem mora krožit po naročjih neznancev?
Bi bilo komu od odraslih všeč, da ga po naročju vlačijo neznani ljudje?
Dvomim, da je otroku všeč, da ga po naročjih vlačijo neznanci.
To ni nujno introvertnost. Lahko se ne razumeš z otrokovimi straši, pa ne boš imel nič veselja z pogledom na njunega otroka. Sicer pa… večina otrok je krona stvarstva samo staršem.
[/quote]
Dojenček je mladič človeka, kakor je teliček mladič krave.
V čem je razlika?
Če ti teliček privabi nasmeh, zakaj ti ga dojenček ne?
V čem je razlika?
[/quote]
NI res. Teliček ne bo zrasel v zlobno bitje in niti ni otrok zlobnega bitja.
Če pa je mladič od recimo tele Ljudomrznež si, potem je to mladič zlobne, strupene osebe in ker je mama takšna, je velika verjetnost, da bo v tem stilu vzgojila svojega mladiča.
Pa krave seveda svoji teličkov ne silijo v tuja naročja. Še manj, da bi težile, da se moraš s teličkom slikat in bi to potem objavila ne FB.
V čem je razlika?
[/quote]
Meni sicer ga. Zelo malo otrok je, ki so mi zoprni. So pa. Pač rastejo v kopije svojih staršev.
Ampak trdim pa da ni nič narobe, če nekomu pač niso všeč. Ne poznaš njegove zgodbe in ne veš kaj preživlja.
Od kdaj pa je to motnja, če nekdo nima želje po partnerju in potomcih?
Motnja je, če ne želiš otrok pa jih vseeno imaš (takih ljudi pa je ogromno, ogromno jih beži od preživnin, imamo celo morilce lastnih otrok, posiljevalce lastnih otrok, še več je takih, ki štepajo otroke pa ne skrbijo zanje – to pa so motnje, žal prepogoste).
Odlično napisano: ečina otrok je krona stvarstva samo staršem.
Ne vem kako si sploh ljudje to predstavljajo, da prinesejo dojenčka v službo in potem mora krožit po naročjih neznancev?
Bi bilo komu od odraslih všeč, da ga po naročju vlačijo neznani ljudje?
Dvomim, da je otroku všeč, da ga po naročjih vlačijo neznanci.
[/quote]
Meni ni bilo.
to pa ne gre skp.doma ne preneseš nobenega zunaj pa rabiš druzbo,dogajanje????
očitno so te preveč razvajali in misliš da se vse vrti okoli tebe in ne dovoliš da te kdo komandira.tako je doma.zato hočeš biti sama.
po drugi strani pa zunaj rabiš druzbo,non stop neko dogajanje.
koliko let imaš????’
[/quote]
Ne rabim družbe zunaj. Kamorkoli grem, grem rada sama. Pravim samo, da imam rada kraje kjer je gužva. Ne prenesem npr. samotnih plaž, podeželja…
36 let.
Meni ni bilo.
[/quote]
Tudi meni ne :). Kot dojenček se seveda ne spomnim, ampak tudi kasneje mi ni bilo do tega, da bi me neznanci po rokah vlačili. Pa kar neki bežni znanci seveda tudi ne.
Zato ne razumem teh mojih sodelavk, ki se jim zdi nujno, da gre dojenček v vsa neznana naročja pa, da se mora fotka pa na fb objavit. Šefici se sploh zdi ekstra pomembno, da imamo ženske brez otrok dojenčka v naročju in da se to fotka :(.
Ubog otrok. Silijo ga v naročje ljudi, ki jih ne pozna.
Ne rabim družbe zunaj. Kamorkoli grem, grem rada sama. Pravim samo, da imam rada kraje kjer je gužva. Ne prenesem npr. samotnih plaž, podeželja…
36 let.
[/quote]
Ampak zakaj pa taka želja po gužvi? Samo zato, da ljudi opazuješ ali zato, da se pogovarjaš z njimi? V kakem smislu imaš rada gužvo?
Verjetno ne v tem, da prideš na vlak pa se nimaš kam usesti, ker je vse polno :)?
kolk ste eni tu debilni da dol padeš..
a pa ste res tolk usekani in ne vidite dva prsta nazaj in naprej..
če domača mačka NI socializirana..beri , da se da prijet in crtat..
ne boste tistih malih “stvarc” pestvale..
se prav, če so mačke iste take buše kt ve..pol ne bo nič..
če pa so mačke socializirane, torej so rade u gužvi in rade vidijo da si njihove “otroke” podajajo..
se pravi so takšne, kakršne VE nočete bit in vam je to fuj in bljak..
no potem se pa da male mace božat in crtat..
se prav ve uživate v nečem, kar ve nočete dat in vam ni kul..
usekani u 3pm..
NI res. Teliček ne bo zrasel v zlobno bitje in niti ni otrok zlobnega bitja.
Če pa je mladič od recimo tele Ljudomrznež si, potem je to mladič zlobne, strupene osebe in ker je mama takšna, je velika verjetnost, da bo v tem stilu vzgojila svojega mladiča.
Pa krave seveda svoji teličkov ne silijo v tuja naročja. Še manj, da bi težile, da se moraš s teličkom slikat in bi to potem objavila ne FB.
[/quote]
No, očitno si res ljudomrznica, če so ti vsi ljudje zlobni in imaš za zlobne celo dojenčke!
Groza!
Uf, kakšna groza od človeka moraš bit!
No, očitno si res ljudomrznica, če so ti vsi ljudje zlobni in imaš za zlobne celo dojenčke!
Groza!
Uf, kakšna groza od človeka moraš bit!
[/quote]
Nisem vedela, da si menjala nik, da si to ti Ljudomrznež.
Žal mi je zate, da ti je smisel življenja ta, da hodiš na mon zlivat gnev in sovraštvo na druge ljudi. Razmisli sama pri sebi zakaj imaš tako potrebo.
No živalskih dojenčkov se v osnovi ne vlači po rokah. Upam, da ti je to jasno?
Namreč mačji mladiček, ko je še slep, ves nebogljen ali pa pasji ali pa zajčji … to so na nivoju človeškega dojenčka in se jih tudi ne šlata, vlači po naročju.
Samo človeške mame so lahko tako prismojene, da rinejo dojenčke v naročje nezannih ljudi. Živali tega ne počno. Živalska mama bo celo branila svoje dojenčke pred vsemi ostalimi.