Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ****…sem jezna!

****…sem jezna!

Potrebujem pomoč……Komaj so mi tole škatlo poštimali…..da laufa brez okvar…..Evo…mi danes prileti trojanec!
Inštalirala sem AVG Free Edition………ravno mi pregleduje sistem….
Kriza….a bo pomagalo….? A lahko sploh comp ugasnem?
In na strani ko odprem……ni googla…..in na vrhu polno orodnih vrstic…katerih pojma nimam kako se ji znebim?
Mejduš….spet so beybe po netu iskali….jst pa se zdej potim tu!!??
Kakšne nasvet? Ga potrebujem…-((((

Ajeja… ma jst pojma nimam…… Računalništvo…. ena od rekdih reči nakatere se moj mož spozna…. vsaj to ni treba meni… :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ah….veš…sem šla v računalniški tečaj…da bi vsaj malo več vedela o compu…..pa znam samo nekaj več razpredelnic postavljat…..Eh…zguba časa………
Si bom našla koga…..da me v System …Search-Destroy…program vzame….:-))))))

Kr nej te vzame…. kar nej… :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ma…če bo počasen kot ta program….ga deletiram takoj…..:-))))
Do jutra bo ravno preskeniral vso smetišče tukaj…..hahahaa……:-)))))

Pa kako trojanar Daša, tega ja z maili dobiš?!
A nisi imela nobene antivirusne?
Men to svak vse štima, poskusi potegnt dol to kar imam jaz za zaščito pc-ja.

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Ej…tule je naloženih toliko programov…..da se sploh ne znajdem ven….Pa sem zdaj enga naložila…ki poje tako kot jaz hočem…..:-))

Bom kliknila tvoje linke….pa si naložim….Saj zaščita je bila….kako je comp fasal…pojma nimam…….Omenja mi trojance…..A misliš da se spoznam kaj?:-)))))

jaz imam spyboot search& destroy in ad-aware in sem več kot zadovoljna :))))

nič virusov, nič trojancev… če pa že so, se jih komot znebim….

Ma…saj imam jaz ta oba….Ampak scenira mi…potem pa ne morem delat več naprej….In kako si naj zdej pomagam? Boh pomagej….saj se bom naučila…..:-))))

In zdaj mi je napisalo….No threats found….po 30-tih minutah skeniranja…..Kršenduš….tale comp bo glih zdej letu čez okno…:-))))
Rumeni trikotniki v kotu pa še vedno utripajo…:-))) Ma…po pa light show na pločniku….:-))))))

ma, jaz vsake tolko oba programa zaženem, pa ni nikakršnih težav…. samo posodobitve ne pozabi kliknit :)))

Ajde…sem ga posodobila zdajle….Pa da vidim kaj bo…..-)))) Hahahaa….

Ja čak saj mogoč je pa lažni alarm.;-)
Če pravi, da ni nič našel.
No, lahko, da je kaj blo, sam trojanar po moje ne.

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

;-)))))
Nah, ta se že smeje….
;-))

Čaki..čaki…je našlo….Večji se je spet s cracki igral…..mejduš….:-))
Spybot išče….:-)))))
Ma…..sem prebrala nekaj o kitajščini spodaj….haha…Ej danes smo se ravno smejali….na račun kitajcev…..ki preprodajajo po Trstu….hahaha….Frend pravi….da imajo mere spodaj zeloooo majhne….in temu primerne bokserke……hahha…da ne kupuje pri njih….ker mu potem vse ven visi…..:-))))))))

Kaj pa čem maxi……..če se število tako lepo utripajočih trikotnikov tako enkratno povečuje….da ti mora srce zaigrati ob tako lepem pogledu na ubrano simfonijo barv…..:-))))))))))))))

:))))))))

Evo…imam….Okuženo z Latest verzion of Syware.CyberLog-X…
In kaj kriza zdaj to pomeni?
:-))))))
Ma….da se men da utrujat s tem zdajle….:-))))

No, no pa ga maš…za ušesa ga daj, tavečjega… ;-)))

Eh, kitajci…valjda, da imajo majhne bokserce, kako bi zgledalo, da so gate velike, woni pa majhni. ,-))))

CyberLog X….okej to je boljš kot pa če bi blo na koncu XXL.
Hehehe, eh zezam se.

Upam, da boš poštimala. Saj zdaj, če ti je našlo okužbo, zdaj pa samo Remove, pa bo.

Bo ja..;-)))

Kriza….Potem je treba na tablo napisat….Universal size…SMALL…..:-))))))))

Ej….iz treh lepo obarvanih trikotikov…mi je uspelo zmanjšati na enega……:-)))))))))))))))

Dobro ti gre… ;-))))

Ma….za XXL….si bom šla une filmčke na mail pogledat…..hahahaha…..

Kriza…..bom bedela celo noč……Sama okna Critical error….se mi odpirajo….Vedno kaj novega….To bo noč ko se bo Daša učila nekaj malega o računalnikih…..:-)))))
Lahko noč maxi…:-))

sem že mislil, da si ogledalo razbila…ahhahah

lej…na tej strani poleg tistega avg antivirus, ki ga že imaš…

instaliraj še

in potem počisti vse kar bo našlo…..

aja……tisti spodnji

AVG Anti-Spyware Free for Windows installation files
File Version
avgas-setup-7.5.0.50.exe 7.5.0.50

okej?…ali te pridem držat…khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close