Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sem ji dal klamidijo???

Sem ji dal klamidijo???

Zanima me nekaj, pred kratkim sem zaradi pač nekih težav pri uriniranju bil napoten v laboratorij in sem izvedel, da jo pač imam. Dobil sem tablete, skril sem si jih v avtu in z ženo sva od takrat trikrat, nikoli mi ni prišlo v njo. Pol nisva več, ker me je peklo.po tableti se stanje izboljšuje in bom jutri že verjetno dober. Je sanša mogoče, da sem jo okužil? Ženo imam res rad in ne bi rad da zaradi spodrsljaja končava zakon. Hvala za odgovor. R

 

Seveda, da si jo okužil, bimbo. Še nisi slišal za predsemensko tekočino. In partnerka lahko ima hujše težave kot je recimo neplodnost. Sicer pa bo tako izvedela, ker bo imela gnojen izcedek, bolečine v jajčnikih ipd. Sem sama doživela podobno, preko žal nezaščitenega odnosa.

99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} DA

nova
Uredništvo priporoča

Šansa z moškega na žensko je kar velika. Obratno je malenkost manjša a vseeno jo lahk kr hitro dobiš. Počakaj cca 2 tedna, če ne bo sprememb pol je nima. Sem bil pa na podobnem kot ti, samo da je žena dobila k sreči menstro in nisva v tistem času imela nič akcije. Od takrat ne jé bem nobene več brez kondomov.

A ti veš, da v času zdravljenja ne smeš imeti spolnih odnosov in da se morata zdraviti oba? Klamidija lahko pri ženskah nima nobenih znakov, ali pa so to samo nespecifična vnetja, ki pa lahko vodijo v hude zaplete, tudi neplodnost in še marsikaj drugega (tudi če nima bolezenskih znakov). Zato ji, če jo imaš rad, povej, da dobi zdravila. Ampak, glede na to, da jo varaš, potem pa še okužen f.ukas z njo, si najbrž en velik egoist in prpa, tako da boš zaradi lastne komoditete žrtvoval njeno zdravje. Pravi heroj, pravi moški, ni kaj, takšne vas rabimo!

Če že sexate, se vsaj prej malo poučite tudi o spolnih boleznih https://www.nijz.si/sl/klamidijska-okuzba

Eno poznam, ki je imela takega heroja. Sta imela majhnega dojenčka, ko ga on ni mogel držat v hlačah in je dobil Klamidijo. Ona ni imela bolezenskih znakov, samo kar naprej neka vnetja, ki jih ni pripisovala spolni bolezni. Je pa postala neplodna. V drugo jima 5 let ni uspelo zanositi in je šla boga reva na umetno oploditev. Ta gnoj ji je najprej Klamidijo prinesel, potem je morala pa še vse muke umetne oploditve prenašat in sprejeti večje tveganje za raka na jajčnikih, ki jo umetna oploditev prinese s seboj.

Mogoče sem smotano napisal. Ko sva se dajala dol še nisem vedel da imam kaj. Eno jutro potem me je začelo mal zajebavat in drug dan sem šel med malico v zd ga pač pokazat kr je blo nevzdržno….me je poslal štuk višje da se uščijem! Dobil sem recept na kartico za antibiotik. Zdaj je že skor Ok.

Če bi ženi zjutraj v kavo preventivno mešal tablete bi se verjetno pozdravila(če jo slučajno ima in je še brez simptomov)??? Hvala. R

Vprasanje je kje oz od koga si jo pa ti staknil… dajte ze ce brezjajcno varate vsaj za zascito poskrbite da ne nastrada nedolzna oseba ane… toliko o skrbi za zdravje medtem ko imaste toliko za povedat cez antimaskerje…. hkm hehe….

Ljubiš ženo.? Ljubiš.?
Varala si jo pa po možnosti si ji dal še bolezen in ti temu rečeš ljubezen. Ja ljubezen že, ampak ne do žene ,samo do sebe in svojega lulčka.
Ogabe.
Povej ženski kaj je na stvari, zdaj je kar je… če ima bolezen bo rabila zdravilo idiiot blesav. Pa koliko ste stari no, da take traparije pocnete.?

le zblojeni umi enacijo ljubezen z varanjem…


Če je nisi varal, potem se ti ni treba bati, da bi zaradi enega spodrsljaja ogrozil zakon, a ne?
Ja, tudi ona ima kladimijo. Bodi moški in ji povej, po pravici.

Dej se pozanimi ce jo lahko se kako dobis
Als am s fukom.
Tole te bo kostal orng.
Ampak ni se vsega konc.
Zlazi se da tije kolega dal d vit. Ta zdej pomaga pri koromi. Tablete daj iz ovitka pa v eno vrecko.
Rec ji da so ful mocni in da 1 na 7ur 10 dni in i.a zadost d vit za 3mesece.
Rec da ti jih je dal za probat.

a to te pa ne skrbi, kje si jo staknil?
ker če žene nisi prevaral, POL TE JE OKUŽILA ONA.

Očitno lahk samo upam da ni skasirala pol, great ni kaj. Prevaral sem jo ja, saj mi je žal sam jeibga, časa ne morem zavrtet nazaj. Nisem mislil na to ker je ženska s kero sem bil tudi vženjena in za oba je bilo vse skup kr neki, 10 minut na wc in gotovo….

Upam samo da si bil vsaj tolk pameten da ji nisi not spustil, drugac je klamidija najmanjši strah kar ga lahk maš.

pri nas so se-dokler sem delal jahali ko da zajce spustiš na prepust. Znana firma v Kidričevem drugače. Kurv pa kurvirjev kolk češ blo not.

Seveda si jo okužil. Če ji ne poveš, da se začne zdraviti, te bo lepo okužila nazaj. Priznanje ti ne uide, gotov si 😶

Točno tako. Ti se lahko pozdraviš, ampak če je ona okužena in se ne bo zdravila, boš kladimijo dobil ponovno. Začaran krog. Treba bo povedati. Pa ne samo njej, tudi ljubici.

Kako se vam da take teme odpirat. PROVOKACIJA

HAHAHAHAHA!!!

In monklje bodo še naprej sveto trdile, da njihovi možeki pa “že niso takšni” in jim lahko “stoprocentno zaupam”!

HAHAHAHAHAHA!!!

Nekomu spet dolgčas. Tole je fake tema.

Kot da tvoj možek pa ni tak, hahahahaha!

No, daj, še malo daj, no, daj, daj se še malo sprenevedat, no daj, a boš?

Sreča v nesreči, lahk bi skasiral kaj hujsega! Bodi srečen, meni je ena pro kleta k urva gnil a pofu kana poročena dala leta 2015 hiv in že 5.5let živim ko en gnoj. Kondom na tiča in pamet v glavo.

HAHAHAHAHA!!!

In monklje bodo še naprej sveto trdile, da njihovi možeki pa “že niso takšni” in jim lahko “stoprocentno zaupam”!

HAHAHAHAHAHA!!!
[/quote]

Kdo govori o zaupanju? Ga ni ki ne bi…a ene pač teh stvari “ne prepuščamo naključju”. To je drugače. To je odgovorno.

New Report

Close