Sem ji gledal zizke in mi je prisolila klofuto
V soboto sem šel na veselico. Gasilsko. Špilal je ansambel……..sem že pozabu kater. Sem malo čekiral, če bi bla kakšna kokolja za prjet. Sem kupu eno porcijo čevapčičev s čebulo pa ajvarjem in eno flašo pira sem ruknu. Pol sem se pa zapodu plesat z eno mačko, ki je mela globok dekolte. Jaz nisem mogu, da ji med plesom neb v joške gledal. Take lepe mehurje je imela, da se mi je med plesom z njo, skoraj malo nakrpulu. In je bejba opazila, da ji skoz v nedra zijam, zato me je kar med plesom odrinla in mi prisolila klofuto. “kaj mi joške gledaš” je rekla?!?!?!?!?! Pa je odšla.
Jaz zdej pa ne zastopm čist. Zakaj babe s temi globokimi dekolteji kažejo zizke, če pa jih ne smemo gledat?
Sem šel pol še na en pir.
Lej zdaj smo nekje v obdobju tretjega vala feminizma in ženske bolj kot ne samo provocirajo. Če bi mene užgala bi jo kar nazaj, fair is fair, naslednjič pa se raje spravi na nekoga njene moči (švoh feminilne/feministične kastrirane moške pa ostale ženske). To ko pa ženske ti gledajo premoženje pa rit je pa čisto ok ne, dvojni standardi so pač danes v veljavi.
Babe kažejo joške zato, da jih kakšen pravi moški prašič prime. Ti tega nisi bil sposoben, izkazal si se za slabiča. Ko je videla, d apoželjivo buljiš, je vedela, da je nad tabo in te je postavila na svoje mesto.
ne biti polovičar glede bab. Ali jih ignoriraj in niti ne pleši z njimi, niti nič, ali pa se jih loti pošteno.
Frocovje. Tako mi je namreč sin pripovedoval, da mu je pri dvanajstih ena na treningu pokazala prsi in dala za prijet, če so naravne, čvrste in lepo rastejo, ko je pa malo predolgo držal, ga je pa začela tepst.:-))) Očitno eni niste z leti pridobili zrelosti višje od stopnje takratne starosti mojega sina in te punce. :-)))
Končno en, ki se je za žensko potegnil.
Mimogrede, ženske kažemo kar kažemo zato, ker se nič spodobnega za oblečt več ne da kupit!!!! Sreča vaša.[/quote]
Kažete zato, ker je to edino kar imate za pokazat, pa še to se ne zavedate, da bi bilo zaradi produkta staranja takoj po petindvajsetem lepše zakrito. :-)))))
Verjamem, si se pokazal včeraj kot polna luna v tej svetlosti.:-))) Dve besedi pa si že nasel in ves blažen ratal. Mater je pa mambica tud žleht, reč kaj češ, že tako vsega ubogega, pa si te še privošči.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]
Tričetrt joškov je takih, da raje kravje vime pogledam, ki daje mleko in tričetrt babjih riti je takih, da raje prašiča v rit gledam in vidim šunke.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]
a to vi en na druga dva, dva na enega … al kako dr.kate
Tričetrt joškov je takih, da raje kravje vime pogledam, ki daje mleko in tričetrt babjih riti je takih, da raje prašiča v rit gledam in vidim šunke.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Ima , samo konkretne redkokatera. danes obstaja že 100 vrst modrcev za blefiranje f.ukfehtarjev..[/quote]
Tričetrt joškov je takih, da raje kravje vime pogledam, ki daje mleko in tričetrt babjih riti je takih, da raje prašiča v rit gledam in vidim šunke.[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Tudi res ja.
Sicer je bilo pri nama obratno jaz sem mu pokazala denarnico on pa men joske. Srecna skupaj ze vrsto let. Pa reci da ni nekaj na stari modrosti denarnica in joski:)
Ja čakte pobje……
Pa ne morš kar prec na joške navalit in jih že med plesom na plesišču začet mečkat……..to ne gre tako hitro……vsaj na veselici ne. Pr nas ni take navade…
Jaz sem mislu vsaj en ples odplesat, pa bi pol mau kasnej zadaj za gasilskim domom probal za zizek prjet, če bi zneslo. Je treba vseglih mau potrpljenja met in psihološko stanje vse naštudirat. Jaz ne morem bit tak, kot ste vi tamestni tahitri jëbači. Mi na kmetih to delamo bolj z anderhtjo.
Sej pol sem tisto bejbo še malo opazoval, pa sem vidu, da ji je blo najbrž žal, k je skoz prot men pogledvala, pa noben jo ni več prosu plesat. Jaz sem se pa delal kot, da jo ne vidim in sem rajš stran gledal pa pir pil. Pa eno srečko sem kupu in sem obešalnik za obleko zadel.