Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem kot rissss..haha

Sem kot rissss..haha

manj spim bolj sem ggrrrrrr…pa to ni res..vcasih pa po 10 urah kot sova…le kaj bi to blo…SP..mas ti kaksno idejo..kva se dogaja z mano..daj no..ti me bolj poznas kot pa jaz samo sebe..haha..baje je ..je to tko…al se motim;))…no in od dans naprej kotalorolam..tko..zdele si se ene kavbojke mal nacufam, da bom se bolj seksi..kao;))…in nato svist…cez vikend u sportni dan…ma ej..pa se petek je baje dan za metek…in mi trije bomo uzivali..in lizali tud ledija..jupiiii.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Rola se ti!
To ni ideja ampak dejstvo.
🙂

Te popravljam kotalorola..od danes naprej..dejansko in tko..kle tukaj…in hvala zdaj vem tolk ko prej..nc me ne poznas..bemti;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A sem se kdaj hvalil,da te poznam?
Ma bejž…kr se mi spi!
🙁

se huje..da si vonjal moje lasje..no saj si jih res..haha

In danes draga…..dobiš še upgrade tistega!
😉

ne vem ce pridem..dragi..ne vem..mogoce ja..al pa ne..vse je odvisno..in ne zezaj ti mene….tkole..da se mi jezi koza..haha

a tud kozo imaš privezano doma?
tega pa nisem vedu!
😉

New Report

Close