Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem kreditno nesposobna

Sem kreditno nesposobna

Sem kreditno nesposobna, čez par let bom 38.

Ne pomaga mi noben zakon. Ne morem vzeti kredita za stanovanje.

Janša je rekel, da se rabijo delavci in da se bojo mogli ljudje prekvalificirat.

Nuša je rekla, da negovalka zasluži 500 ojrov.

Janša pravi, da jih primanjkuje.

Da se bojo ljudje mogli prekvalificirat.

Ljudje moji, vse bo isto, ne glede na to ali volite Janšo ali Goloba.

Stanovanjaka jamstvena shema meni prav nič ne pomaga. In verjamem, da še mnogim ne.

ma saj je že 30 let isto

Lahko si kreditno nesposobna ali pa kreditno nesposobna, zaprta in morda še pretepena, vsekakor pa obdana s kupom depresivcev, ki ti ne bodo mogli nič pomagati, ker bodo še njih začeli odpuščati ali jih dajati na minimalce

Ker nisem bila pridna, mi je ministrica Simona poslala domov položnico za 400 eur, en minister od SDS pa kazensko ovadbo.

Ker moj Veseli oče voli SDS, je Simoni nakazal 400 eurov + 100 evrov napitnine.

Ko so me na sodišču oprostili, je bil moj Veseli oče en mesec tako Žalosten, da sploh ni hotel govoriti z menoj.

Zdaj komaj čaka, da bo 24.4. in bo lahko šel še enkrat volit za SDS.

Jaz 24.4. ne bom mogla volit za opozicijo, ker bom po jutranji maši morala domov v hause arest.

Mogoče mi pa moj biološki oče Poštar Rudi na skrivaj prinesel eno glasovnico za glasovanje od doma, ker je v Sindikatu in mu ni všeč, da SDS na pošti podpira ukinjanje podeželskih poslovalnic in odpuščanje poštarjev.

Če se strinjaš z zapisanim in si tudi ti malo žalostna, mi pomagajte ta čvek razširiti še v druge teme.

na Hrvaški obali v Dalmaciji se odpira možnost dobrega sezonskega zaslužka. Namreč kronično jim primanjkuje čistilk. Cene se pa sučejo med 70 – 100 kun.

Odgovor na objavo uporabnika
Jamstvena shema, 13.04.2022 ob 09:48

Sem kreditno nesposobna, čez par let bom 38.

Ne pomaga mi noben zakon. Ne morem vzeti kredita za stanovanje.

Janša je rekel, da se rabijo delavci in da se bojo mogli ljudje prekvalificirat.

Nuša je rekla, da negovalka zasluži 500 ojrov.

Janša pravi, da jih primanjkuje.

Da se bojo ljudje mogli prekvalificirat.

Ljudje moji, vse bo isto, ne glede na to ali volite Janšo ali Goloba.

Stanovanjaka jamstvena shema meni prav nič ne pomaga. In verjamem, da še mnogim ne.

Vsi so isti. Ja, manjka delavcev oz. bolje rečeno sužnjev. Pogledaš kaj tako na veliko iščejo: take, ki so pripravljeni garat za minimalca. Kar pomeni, da lahko samo sanjaš o stanovanju.

Jaz ti predlagam, da se odpraviš preko Karavank. Naši politiki so sami gnoji.

Sicer monovci ti bodo razložili, da oni so povsem sami v tvojih letih že odplačali stanovanje, hiše, ampak ne nasedat.

New Report

Close