Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem lačna, šunke potice in pirhov ni, hrana za muce gre h koncu

Sem lačna, šunke potice in pirhov ni, hrana za muce gre h koncu

Sem inv upokojenka, imam 430 evrov pokojnine. Več sem lačna, sita nisem nikoli. Imam tudi muce in hrana za živali se je podražila ogromno. Nekaj, kar sem lahko dobila socialnih transferjev, sem dobila in to je vse. Dobim manj penzije kot cigani socialne, ki nikoli niso nič delali, jaz pa delala bolna 25 let. Poznam , da boste tukaj sedaj kritizirali, a za internet pa imaš pa pojdi na zvezo prijateljev mladine pa na uno in to društvo. Imam znanca, ki mi pomaga, da gre z avtom po nakupih in še kaj, je tudi inv upokojen. Probali smo že vse, obrnili smo se že na vsa društva, enkrat so eni celo dali, potem pa rečejo nimamo.Zveza prijateljev je dejala, mi dajemo samo za družine in otroke, na karitas v lj po tisti paket za 10 evrov, bencin pa znanca košta 20 in tudi nima denarja za bencin.  Itak vi to beroči ne verjamete, sita vrana lačni ne verjame.  Kar jaz rabim je, da mi darujete denar na trr ali v obliki hrane zame in za muce osebno prevzem znanec okolica lj. Bom dala njegov mail, ker jaz se svojega zaradi tega, da me kdo ne prepozna ne upam dati JAVNO. Tudi ne svojega naslova ali drugih podatkov, če boste pripravljeni pomagati pa seveda dobite osebno v mailu podatke in dogovor o osebnem prevezmu. Če kdo misli , da gre za laž in goljufijo, forumašica z vzdevkom takle, je registrirana, je enkrat pomagala na tak način nekaj mesecev nazaj. Edina. Sicer pa tudi če bi vas ogoljufala za tistih 10 ali 20 evrov se tistim, ki imate ne pozna, je tako.Če vas 10 da po 20 evrov pa imam preskrbljeno do penzije. Za skeptike pa, osebno pred trgovino, gremo v nakup. Prijatelj znanec, jaz ne morem ker se bolna in sem komaj gibljem, s sabo pa bo imel mojo osebno. Je dovolj to za skeptike. Hvala vnaprej.
mail marjannovak afna mailfence pika com

odgovoril vam bo popoldne.

Železniška postaja.

TO IZPOVED BI MORALI PREBRATI VSI ODGOVORNI V VLADI, KI TRDIJO, KAKO ZELO SO POSKRBELI ZA UPOKOJENCE! Lp

Imamo dovolj, še preveč in bi z lahkoto delili. Že današnje kosilo, pa tudi sicer., da malce spraznimo hladilnik. A v Lj se ne bomo vozili.

Če kdo potrebuje v kk ali bližnji okolici…

Odgovor na objavo uporabnika
lačna upokojenka, 20.04.2025 ob 11:44

Sem inv upokojenka, imam 430 evrov pokojnine. Več sem lačna, sita nisem nikoli. Imam tudi muce in hrana za živali se je podražila ogromno. Nekaj, kar sem lahko dobila socialnih transferjev, sem dobila in to je vse. Dobim manj penzije kot cigani socialne, ki nikoli niso nič delali, jaz pa delala bolna 25 let. Poznam , da boste tukaj sedaj kritizirali, a za internet pa imaš pa pojdi na zvezo prijateljev mladine pa na uno in to društvo. Imam znanca, ki mi pomaga, da gre z avtom po nakupih in še kaj, je tudi inv upokojen. Probali smo že vse, obrnili smo se že na vsa društva, enkrat so eni celo dali, potem pa rečejo nimamo.Zveza prijateljev je dejala, mi dajemo samo za družine in otroke, na karitas v lj po tisti paket za 10 evrov, bencin pa znanca košta 20 in tudi nima denarja za bencin.  Itak vi to beroči ne verjamete, sita vrana lačni ne verjame.  Kar jaz rabim je, da mi darujete denar na trr ali v obliki hrane zame in za muce osebno prevzem znanec okolica lj. Bom dala njegov mail, ker jaz se svojega zaradi tega, da me kdo ne prepozna ne upam dati JAVNO. Tudi ne svojega naslova ali drugih podatkov, če boste pripravljeni pomagati pa seveda dobite osebno v mailu podatke in dogovor o osebnem prevezmu. Če kdo misli , da gre za laž in goljufijo, forumašica z vzdevkom takle, je registrirana, je enkrat pomagala na tak način nekaj mesecev nazaj. Edina. Sicer pa tudi če bi vas ogoljufala za tistih 10 ali 20 evrov se tistim, ki imate ne pozna, je tako.Če vas 10 da po 20 evrov pa imam preskrbljeno do penzije. Za skeptike pa, osebno pred trgovino, gremo v nakup. Prijatelj znanec, jaz ne morem ker se bolna in sem komaj gibljem, s sabo pa bo imel mojo osebno. Je dovolj to za skeptike. Hvala vnaprej.
mail marjannovak afna mailfence pika com

odgovoril vam bo popoldne.

KAj ni tako, da je najnizja pokojnina 750€? Poznam upokojence ki so res dobivali pod 500€, zdaj noben manj kot 750€..

Saj piše, invalidska je 430 €, verjetno enako kmečka, vdovska tudi nekje tu.

Morda bi si omislila oddajanje kakšne sobe in tako nekaj zaslužila.

Namesto hrane za mačke, kupi sebi hrano. Mačke daj v zavetišče.

Kajni, 20.04.2025 ob 12:34

KAj ni tako, da je najnizja pokojnina 750€? Poznam upokojence ki so res dobivali pod 500€, zdaj noben manj kot 750€..

Penzija je točno toliko kot navaja gospa, 750 e pa pride če je še varstveni dodatek od CSD.

Tako da to so resnične zgodbe.

Težava je  če  resno zboliš ali se ponesrečiš in si potem invalidsko upokojen. Če delaš 30 let imaš potem te invalidske ravno toliko, da sam ne moreš preživet. Jezi me, da so socialne višje in da je bila pred leti polba doba 30 let! S kaksnim ovinkom.

Tudi jaz imam invalidsko pokojnino , pripada pa mi varstveni dodatek do minimalne pokojnine. Uredi na CSD .

“Sicer pa tudi če bi vas ogoljufala za tistih 10 ali 20 evrov se tistim, ki imate ne pozna, je tako.”

“Prijatelj znanec, jaz ne morem ker se bolna in sem komaj gibljem, s sabo pa bo imel mojo osebno. Je dovolj to za skeptike.” 

In niti do trgovine ne more “gospa” priti?  Tudi če jo pripelje znanec?  LOL

Torej gre za moškega, ki hodi naokrog z osebno izkaznico neke ženske, mogoče jo celo ukrade lastni materi.

Vzemi tistemu, ki jamra in daj tistemu, ki se hvali.

Kar jaz rabim je, da mi darujete denar na trr

WTF?

Sicer pa tudi če bi vas ogoljufala za tistih 10 ali 20 evrov se tistim, ki imate ne pozna, je tako.Če vas 10 da po 20 evrov pa imam preskrbljeno do penzije.

Zakaj se obnašaš, kot da ti je kdo kaj dolžen?

Seveda se nam pozna 20 eur. Od kod ti pravzaprav ideja, da se nam ne?

Vsi bi bili kar solidno preskrbljeni, če bi od tujcev letelo na kup po 20 eur.

Spremeni ton pisanja. Nekdo povedal. Zgleda, da prepričuješ in hkrati opravičuješ in nato razlagaš.

Te fore na netu rastejo kot gobe po dežju.

Poveš ime in vse naslov in kaj češ skrivat.

Nekoč so to modwratorji raziskalo. In jw bila pomoč. Pač ne vwrjamem, non stop. In da ji nihče od takrT nihče nič ni pomafal. S šunko no.

Nič ne verjamem zapisanemu od avtorja. Invalidske penzije so višje od 430 evrov. Razen če nimaš nič delovne dobe.

In to me zmoti, na kak način je zapisano. Katastrofa!

Tisti ki ima za internet, mu ni hudega, oziroma ni lačen.

Nehaj nas farbati!

In kaj ti veš, ali se mi bo deset ali dvajset evrov poznalo?

Lažniva coprnica!

Tale avtorca nič ne ođehta.

Pa še. 200 eur za hrano za 10 dni, kolikor je do penzije, je ogromno za enega človeka.

Kva si ti trol gravž babji reinkarnacija Marije Antoanete? 

Lačna sem, dajte mi šunke in potice, če že do kruha ne morem 😁

Odfukaj jebemti boga, pa vesle praznike

Sem lačna upokojenka s 430 evri pokojnine

no ja….Nazadnje ti je kar uspevalo.

Anonimno 2819, 20.04.2025 ob 13:12

Vzemi tistemu, ki jamra in daj tistemu, ki se hvali.

Kar jaz rabim je, da mi darujete denar na trr

WTF?

Sicer pa tudi če bi vas ogoljufala za tistih 10 ali 20 evrov se tistim, ki imate ne pozna, je tako.Če vas 10 da po 20 evrov pa imam preskrbljeno do penzije.

Zakaj se obnašaš, kot da ti je kdo kaj dolžen?

Seveda se nam pozna 20 eur. Od kod ti pravzaprav ideja, da se nam ne?

Vsi bi bili kar solidno preskrbljeni, če bi od tujcev letelo na kup po 20 eur.

Tu na monu se veliko hvalijo s par stanovanji, ki jih oddajajo

Zdaj pa vrojijo ko jih upokojenka fehta za 20 eur.

Licemeri

Pejd Kučana in njegove nove obraze volit.

Tu na monu se veliko hvalijo s par stanovanji, ki jih oddajajo

Zdaj pa vrojijo ko jih upokojenka fehta za 20 eur.

Licemeri

Saj ti nihče ne brani, da ji daš tistih 200 eur, ki jih rabi za do penzije. To pa ne, ane?

Ženska je v starejši podedovani hiši. Ni ji treba plačevati najemnine. Ni nič ustvarila. Zakaj sploh živi? Nima sorodnikov ali je skregana z njimi. Še lastna kri ji noče pomagat.

No ne we. Dq vam veta res vde zamegluje. Da še spqdko vak zameg az joski 8n hojocli stegna mo. 😅

☺️☺️☺️☺️☺️🤗😅🤗🤗

New Report

Close