Sem mu samo všeč ali želi kaj več?
Zanima me predvsem moško mnenje.
Noro sem zaljubljena že več kot eno leto v moškega, ki je zaseden.
Ko se srečamo, me zbada in draži, lepo govori o meni, daje mi komplimente, je pozoren, očesni stik traja več kot pri ostalih… So to znaki, da sem mu všeč ali da morda želi še kaj več?
Hvala za mnenja.
seveda so to znaki, da si mu všeč. In moški, kot moški bi te verjetno tudi z veseljem dol dal, če bi bil samski. Seveda je tudi možnost, da bi se dol dal v vsakem primeru, tudi če je zaseden, samo ti mu moraš pokazati oziroma mu dati vedeti, da si mu pripravljena dati. Torej, ko bo spet nagajal, sprejmi to nagajanje in se bo hitro zgodilo.
očitni zanki, da te hoče dobit v posteljo….verjetn sam za popestritev in nič več. Če bi želel kaj resnejšega, bi pustil dekle in šel s tabo….
Dolgi pogledi moškega ozančujejo le dvoje: da vas hoče ubiti ali pa je iza vas en sendvič (in je lačen).
V obeh primerih nič trajnega torej.
Pozdravljena!
Menim, da sta dve možnosti. Ena je ta, da ti je res všeč. Druga možnost pa je, da je po tvojem obnašanju ugotovil, da je on tebi všeč in to izkorišča. To moški počnejo. Dolgočasje ali pa za potrditev svojega egota. Vprašaj se, je on tebe osvajal prvi, ali si mu ti pošiljala takšne ali drugačne signale.
pprijatelj.simplesite.com
Kje sta se spoznala in kako ves da je zaseden .
Ali si ga spoznala kje na veselici ki si mu bila všeč .
Vendar če te je povabil na ples ali nisi porajtala če je imel prstan .
Če sta se poljubila bi ga morala zavohat če je bil pijan in si mu potem bila všeč ki si bila bila tako lepo napravljena kakor njegova ljubica ali celo žena .
V drugo bodi pa prepričana ali je samski potem ga pa začni poljubljati in stiskati kakor pravega ljubinca ali princa .
Če nisi sposobna najti samskega, se pač sprijazni s tem, da boš ljubica in da nikoli ne bo tvoj.
Aja. Nisi tega vprašala?
Ja. Osvaja te. Doma ima verjetno tečnega zmaja (beri:ženo), s katerim ne sexata že pol leta (ali pa je hudo bolana-tudi to si ponavadi zmislijo).
In potem boš tu ti, nasmejana voljna in te bo imel rad, dokler ne boš začela ogrožat zakona (sitnarit naj izbere).
In tako se bo končali.
Razumeš odgovor?
Ja sedaj on manipulira z njo. On je zaseden in jo pusti pri miru, ona sanja o tem da bi bila z njim. če je zasedena očitno samo za ljubivco ali pa jo rajca ker je nedostopen.
Drugič mu pusti listek dobiva se pri xxx pa boš videla če pride.
Moje mnenje je, da takšne ženske rinete v nesrečo, ker pri oddanih moških je ljubica vedno na 2. mestu, in katera normalna ženska si želi biti peto kolo na vozu ali 2. violina? Sanje o več pa je vaše nerealno fantaziranje, ki izhaja iz čustvene neizpolnjenosti in nizke samozavesti, če ste pripravljene (si) deliti moškega, da obe “servisira”, saj se ve, da poročen moški ne bo šel razdirat družine zaradi malo “spolne popestritve” s tepkami, bo pa se seveda ob tvojem prvem namigu zelo verjetno spustil v razmerje, kjer se mu obetajo posteljne aktivnosti… 😉
Forum je zaprt za komentiranje.