sem poglej…
in se nasmej
lep je dan
naj te nič ne ustavi….
Priznam odkar vas tukaj berem, mi ponedeljki niso več tako mrzki:))))
ljubi prijatelji – tako kot vi sem tudi jaz časovno off limit – a to ne pomeni da ne prisrfam naokol vsake tolko časa. Če torej kakšno orto spustim veste da je ma severnica trenutno orto zabasano podstrešje (tistoooo kar naj bi se nahajalo pod lobanjo – kdo je že to prjavu pa spet ne vem, se mi pa jako dopade …)
Tako kot vI dragi sotrpini mora tale mali škrat začet s faksom (zadnje leto-YEEEEEEEEES) da o arbajtanju rajši sploh ne bi…….. (kje so palčki kadar jih človek rabi……na pomoč, hilfe, help – njih pa od njikoder)
a ker sem zasvojena-posvojena z vami in od vas, napenjam možgančke pa pišem vneto vsem trem decembrskim možem da mi zrihtajo konEkšen doma. enkrat valjda bo:))
sanje imamo zato da jih uresničimo a ne?
LEPO PO VRSTI KOT SO HIŠE V TRSTI:))))))))))))
vas pocmaka vse od kraja nepopravljiva optimistka – važen da mamo lučko pa kompas C.I.C.
viš severnica, ko človek prebere tolk opitimzma… in ko ga ma že sam velik, madona… pol pa res začnejo škrati delat po svoje… ga ni človeka, da bi jih ustavu :))))
No tko… dragi prijatelji.. kot prav severnica.. ne moreš bit tolk zabasan :)))) pod streho :))))))))))))) al kje že… lobanjo :))))) da se ne bi mogel mal še tuki gor pr vas na kofetku človk zadržat…… A čmo en kofe?
s skupnimi močmi bova:))) čbelca se da rada prosiiiiiiit – mrbit če zajček al pa ježek kej prideta na pamoč – pliiiz
čbelca pa verjetn kje z domovino se..a – čbelce so pridne;-)
jest bi tud sek.ala pa pravjo da je treba devat:(
maš prov bolj sva zabezecana bolj sva gooor – enkrat naju bojo sam skipal;-)
cmakam te ornihhhhhhhhhhhhhh:))
eh zajči moooj se ti hlačke tresejo – nč bat čbelca itak ve da si njen;-)
sam tist da si še od koga druzga ku ud nje pa ježka, tist ji gre težko dool:))
ma severnica srečo k ma rada najprej zajčka pa vse žvalce tuki tud – dobr da ni nobene kače – kogar kača piči se boji zvite vrvi.
In kaj bi jest pool ko je zajček ena taku plašna ino nežna žvalca, zajčku je treba pomagat. ZAJČEK TI SI NAŠ PA AMEN!!!
Se pravm da mam eno zvesto pasjo dušo (k ma muco tud rada – da nov slučajno kdo kej reku!!)
Pa fajtam se tud, za tist kar verjamem kar mam rada – zrasem ku nebotičnik, ha sam nej ker kej proba mojim ljubim ma da tud lasek ne pade z glave – znam bit huj kt levinja – JAAAAP.
ampak Sevrnjaki tisti mi pa……….. njami…………… ufff
to mi deli ((((((((((((::)))))))))))))
grem hodt pr kraj – C.I.C.