Sem prav slišala čistilko na Tedniku, da VSE čistijo z isto krpo
kateri servis, 28.04.2025 ob 22:05
Rekla je, da je to en velik čistilni servis, ki jih tako svinjsko izkorišča.
Kateri je to?
Da ima čistilke v Unionu in Slonu?
Se mi zdi, da je rekla Union pa Lev. Pa rekla je še, da je čistila glavno policijsko stavbo pa gimnazije in razne druge državne inštitucije. Me zanima zakaj te inštitucije najemajo te svinjske izkoriščevalske servise?
Mi gredo na jetra, 28.04.2025 ob 22:47
Samo jamranje. Vsi so izmučeni do onemoglosti s šoferji vred.
Naj gredo domov in počivajo, pa naj jim njihova država da boljši lajf.
Ne vem kje se prevoz na delo šteje v delovni čas ? Najtežje opravilo je pa krpo zamenjat. JIh pa najdejte.
Zakaj pa ti ne greš probat pa nam poročaj, kako si spočita in dobro plačana.
khm970, 28.04.2025 ob 22:58
Zakaj pa ti ne greš probat pa nam poročaj, kako si spočita in dobro plačana.
Pošteno delam težje in odgovornejše delo kot je tole čiščenje. Imam pa prav take južne sodelavke kot so tile iz prispevkov. Nič jim ni prav in vedno se jim godi krivica. Poznajo vse pravice, dolžnosti pa bore malo..
Največkrat so tile izkoriščevalci čistilnih delavcev in gradbincev, ki jih najemajo prav njihovi sonarodnjaki.
Toliko pameti in pridnosti je res škoda, da ne ostane doma.
Pošteno delam težje in odgovornejše delo kot je tole čiščenje. Imam pa prav take južne sodelavke kot so tile iz prispevkov. Nič jim ni prav in vedno se jim godi krivica. Poznajo vse pravice, dolžnosti pa bore malo..
Ti nisi nič drugačna, zanemarjaš svoje dolžnosti pucanja, poznaš pa svojo “pravico” (ki je samo v tvoji glavi), da ti drugi ne pucajo z isto krpo vsega . Reala pač je, kakršna je, če jih malo plačaš in časovno priganjaš, bojo pucali bolj slabo.
fujfej, 28.04.2025 ob 21:55
Čistilka oziroma sobarica v raznih hotelih je delala in je rekla, da nimajo časa za oreng čiščenje sobe in da vse čistijo z isto krpo. O fuj!
Da, mi tudi.
Pisarne v Ljubljani ( Trg republike NLB in pri tromostovju). Vse z isto krpo. Sekreti nato pa mize.
Vi me ne morete tako slabo plačat, kot lahko jaz vam slabo pucam. Jaz tudi z WC krtačko malo krožnike skrtačim, vse se glanca, samo bakterije so pa verjetno gor. Tistim, ki me slabo plačajo.
Prijaznim in ki me dobro plačajo pa spucam, tako kot da bi za sebe spucal.
Ne zajebavajte se z nami, ker mamo moč večjo kot si mislite. Isto s kelnerji in kuharji, tam bogve, kakšne dodatke vam še dajo not, če ste naduti.
Damam in gospodom je vseeno s čim in kako je očiščeno, ker če bi si sami čistili bi živeli še v večjem svinjaku. To vem iz prve roke in videla stanovanja premoznejsih. Najhuje je, ko prideš na obisk se izgovarjajo, da svoj čas raje izkoristijo s športom, izleti itd. Super, samo živet v svinjaku pa tudi ni zdravo, še najmanj pa kjer so otroci. Kaj je bolj svinjsko ena krpa ali svinjsko stanovanje. Rekli bi lahko, da oboje. Marsikje so prisotne mame in tašče kjer so otroci v čistem, ko jim vse spedinajo, drugače bi bilo veliko več bolezni kot so garje itd.