Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem res bolana?

Sem res bolana?

Odgovor na objavo uporabnika
Nimno, 13.04.2024 ob 02:02

Kaj imas to za enega psihopata in teleta zraven sebe ? In ti ga imenujes moz ? Zaradi tega si bolna. Imej se rada in se spostuj zaboga !!!

Točno tako. Bolna si v glavo, ker prenašaš takega manipulatorja! Nimaš prav nič samospoštovanja?

Bolana, 13.04.2024 ob 00:33

Me je že. Pričenam dvomiti sama vase, pa ne vem, kako naj se izkopljem iz tega in pozabim

Naj ti placa psihoterapevta, da predelas to prevaro…(in se postaviš zase, da postaneš močna da se upres manipulatorju – sam tega v oklepaju mu ne povedat)

Bolana, 13.04.2024 ob 00:21

Mož mi pravi, da sem bolana v glavi, ker po enem letu ne morem preboleti njegove prevare in ker vsake toliko načenjam to temo. Zspustiti me noče. Bila je enkratna prevara. Sem res jaz problem?

Niste bolani! Jaz prevare nebi nikoli prebolel, nikoli odpustil in se takoj razšel s partnerjem, ki bi me prevaral.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Si, bolana si, pa veš zakaj?  Ker ga v celem letu nisi prevarala nazaj in mu to na lep način tudi dala vedeti. Edino na to palijo mungosi, ki si pravijo moški. Pa nikoli, res nikoli in še enkrat nikoli ne verjemi, da gre za enkratno prevaro. Varajo ves čas, z vsem kar leze in gre. Pojdita vsak svojo pot. Naslednjič pa s pametjo noge narazen,  ne s srcem.

če te to tako  boli ko se spomniš na prevaro še ti najdi  nekega ok moškega

in ga še ti prevaraj inče te slučajno ujame mu reci veš dragi to je bila samo

enkratna prevara 🙂 trenutek slabosti pa saj veš da te imam rada 🙂

Zbolela boš, če boš živela ob čustvenem invalidu. Človek se lahko ozdravi od zasvojenosti z alkoholom, drog, iger ipd., nikoli pa ne od zasvojenosti s kurbarijo. Kdor enkrat vara, vedno vara.

Nikar ne verjemi, da se je zgodilo le enkrat in da se nikoli več ne bo ponovilo. To je prazen larifari patoloških lažnivcev. Bejži stran od tega manipulatorja, če bi ga zapustila včeraj, bi že bilo prepozno.

Srečno!

No, sedaj je potrjeno, dosti huje, kot sem pričakovala. Glede na določene bolezenske znake je bil potreben pregled in po testiranju je potrjena SPO, klamidija, čakamo pa še na izvide za hepatitis b in c.

To je to okrog “enkratnega” varanja in moje “bolezni v glavi”

Pozdravljena!

S teboj ni nič narobe, to da ne moreš preboleti te 1x prevare pomeni zgolj to da ti pomeni on vse v življenju in da bi za njega naredila vse! Obenem pa moraš razumeti, da glede na to da je bilo samo 1x tudi on čuti enako do tebe vendar moški so takšni da hitro pozabijo in nočejo se pogovarjati o preteklosti sploh če gre za tako temo. Probaj se ne pogovarjat več o tem.

Zapustit ga moraš, ker ti pravi, da si bolana v glavo. Naprej te prevara, pol pa še žali. Moral bi bit tiho ko rit, če hoče da mu oprostiš, ne pa še predrzen.

Dejansko je to manipulacija pokvarjenih moških

Vrni mu. ,,milo za drago,,. Vrni mu, pa bo videl, kako se bo počutil. Če bo kaj jezikal, pa mu povej, da je on nor.

Helo. Ja zalostno je vedno ko.se zgodi prevara partnerja, sam se tudi mores vprasat sama kaj je k temu prislo da se je zgodila prevara, marsikdo na zacetku vlaga in se trudi v odnos, pol pa cim duze manj, cona udobja ki je lahko katrastrofalna, pari se premalo zavedajo tega in tudi posledice ki pridejo pol.

Zato se moremo vsak dan truditi za zvezo in nesmemo pozabiti na samoumevnost,

Srreca je v malih stvareh in pozornostih ki jo vsak partner rabi.n

monogamija je čist precenjena. Če je vse drugo ok, potem je ta prevara brezpredmetna. Tudi ne gre za nobeno prevaro, prevara je konstrukt. Saj tudi ko je malico v službi je prevara, ker ni jedel z vami doma. Ne bit tko sitni vsi skupaj.

avtorica.., po ene 7 letih veze.., se pač tipu zgodi, rabi malo akcije, adrenalina, tja do nega 40.. 50 leta, v tem času se bi moral že ene pakrat ločit v bistvu.. in bi to moralo iti tako ženski kot moškemu v bonus, tudi za tipa, če se ženska s kakšnim drugim tipom dol da…, ne bi smelo biti hudega dramatiziranja zaradi tega…. ampak po navadi se pol zgodi tudi ločitev, pač tako je življenje, na to more bit vsak pripravljen…

bolj je bedno to, da se tip noče umaknit od tebe, ko vidi tvojo slabo počutje, slabo voljo, ko je s tabo kar preprosto pomeni, da te ne čuti in zato se bi morala avtorica teme umakniti ti od njega.., moški pač lahko čuti dve ženske občasno, če je v vezi, vsak dan ni možno, edin, če je samski in nobeni ni nič obljubil…, pač vsako na svoj  j…. način…

no, če si ti avtorica teme tudi ta z  istim nikom na drugi strani Bolana je pa to še toliko hujši udarec za tebe….

je pa problem seveda delitev premoženja… lepo tipu razloži, kako ti vidiš ločitev, pač ločitev po tvojih vatlih, kaj je tvoje in kaj je njegovo…, pač normalen pogovor,  kompromis in zviz…

No, bolana v glavo je precej grob izjava, ni pa zelo daleč od težave. Pustimo zdaj ob strani, kdo in kakšne je tvoj mož in zakaj je prevaral. To nima veže s tvojim vprašanjem. Gre za to, da mož te je enkrat prevaral in očitno sta se dogovorila, da z zakonom nadaljujeta – če se ne bi, bi se ločil on ali pa bi se ločila ti (ali pač oba). In ker sta se za to odločila, recimo na tem mestu raje – ker si se ti za to odločila, si točno vedela, s kom nadaljuješ odnos in na nek način tvoje pogrevanje in obtoževanje in sumničenje in ljubosumje ni na mestu. S tem samo kvariš vajin odnos in v bistvu moža oddaljuješ od sebe in v resnici na nek način (če se ne boš vzela v roke in razpucala s sabo) mogoče spet porivaš v posteljo k drugi. Tega nihče ne mara, ne prenese in ni vzdržno.

Ti moraš to prevaro sprocesirat, se vprašat, ali lahko z njim, kljub njej, še živiš, mu odpustit in … znova zažiivi z njim. Če tega ne zmoreš, ga zapusti. Brez veze, da se trpinčiš in trpinčiš njega. Če želiš ostati z njim a mu odpustit ne moreš, si poišči pomoč, ker pomoč rabiš ti, ne on. V tem ima prav.

Ljubezen je umetnost odpuščanja. Pojav postavi v ničnost, ni ga, osredotoči na sedanjost in prihodnost.

Zakaj si ga potem nazaj vzela če nemores preboleti prevare. Vsakemu se lahko zgodi da pride do tega 1×. Jaz sem tudi rekla da ne more pa je tudi prišlo do tega . Nimaš pravice mu sponasat prevare ,saj ti je povedal vse in mislim da si ti zdaj to misliš da imaš pravico ga vsake toliko časa ga opomniti prevare  ne nimaš pravice . In res si bolana v glavo.

to bi bilo zanimivo vedeti.

MagdalenaB, 13.04.2024 ob 01:34

Oprostite lahko,  pozabite ne nikoli. Niste bolni, pac pa je on problematicen, manipulativen in nesramen.

Nisem Jezus Kristus, da bi odpuščala, tudi dementna še nisem, da bi pozabljala. Nič ne odpuščaj, nič ne pozabljaj in spokaj od njega čimprej. Tudi če imata že frocovje. Še prej ga prevaraj in poskrbi, da bojo vsi izvedeli, potem pa laži, taji, si izmišljuj in predvsem pazi nase. Taki psihopati kot je tvoj radi koljejo. So popolni luzerji in bivanje na Dobu imajo za najvišji življenjski dosežek. Glede na to kako lepo ravnamo pri nas z vsemi mogočimi kriminalci, imajo celo prav, saj živijo kot hotelu s petimi zvezdicami. Vsekakor ne čakaj na maj.

New Report

Close