Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem res bolana?

Sem res bolana?

Odgovor na objavo uporabnika
Nimno, 13.04.2024 ob 02:02

Kaj imas to za enega psihopata in teleta zraven sebe ? In ti ga imenujes moz ? Zaradi tega si bolna. Imej se rada in se spostuj zaboga !!!

Točno tako. Bolna si v glavo, ker prenašaš takega manipulatorja! Nimaš prav nič samospoštovanja?

Bolana, 13.04.2024 ob 00:33

Me je že. Pričenam dvomiti sama vase, pa ne vem, kako naj se izkopljem iz tega in pozabim

Naj ti placa psihoterapevta, da predelas to prevaro…(in se postaviš zase, da postaneš močna da se upres manipulatorju – sam tega v oklepaju mu ne povedat)

Bolana, 13.04.2024 ob 00:21

Mož mi pravi, da sem bolana v glavi, ker po enem letu ne morem preboleti njegove prevare in ker vsake toliko načenjam to temo. Zspustiti me noče. Bila je enkratna prevara. Sem res jaz problem?

Niste bolani! Jaz prevare nebi nikoli prebolel, nikoli odpustil in se takoj razšel s partnerjem, ki bi me prevaral.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Si, bolana si, pa veš zakaj?  Ker ga v celem letu nisi prevarala nazaj in mu to na lep način tudi dala vedeti. Edino na to palijo mungosi, ki si pravijo moški. Pa nikoli, res nikoli in še enkrat nikoli ne verjemi, da gre za enkratno prevaro. Varajo ves čas, z vsem kar leze in gre. Pojdita vsak svojo pot. Naslednjič pa s pametjo noge narazen,  ne s srcem.

če te to tako  boli ko se spomniš na prevaro še ti najdi  nekega ok moškega

in ga še ti prevaraj inče te slučajno ujame mu reci veš dragi to je bila samo

enkratna prevara 🙂 trenutek slabosti pa saj veš da te imam rada 🙂

Zbolela boš, če boš živela ob čustvenem invalidu. Človek se lahko ozdravi od zasvojenosti z alkoholom, drog, iger ipd., nikoli pa ne od zasvojenosti s kurbarijo. Kdor enkrat vara, vedno vara.

Nikar ne verjemi, da se je zgodilo le enkrat in da se nikoli več ne bo ponovilo. To je prazen larifari patoloških lažnivcev. Bejži stran od tega manipulatorja, če bi ga zapustila včeraj, bi že bilo prepozno.

Srečno!

No, sedaj je potrjeno, dosti huje, kot sem pričakovala. Glede na določene bolezenske znake je bil potreben pregled in po testiranju je potrjena SPO, klamidija, čakamo pa še na izvide za hepatitis b in c.

To je to okrog “enkratnega” varanja in moje “bolezni v glavi”

Pozdravljena!

S teboj ni nič narobe, to da ne moreš preboleti te 1x prevare pomeni zgolj to da ti pomeni on vse v življenju in da bi za njega naredila vse! Obenem pa moraš razumeti, da glede na to da je bilo samo 1x tudi on čuti enako do tebe vendar moški so takšni da hitro pozabijo in nočejo se pogovarjati o preteklosti sploh če gre za tako temo. Probaj se ne pogovarjat več o tem.

Zapustit ga moraš, ker ti pravi, da si bolana v glavo. Naprej te prevara, pol pa še žali. Moral bi bit tiho ko rit, če hoče da mu oprostiš, ne pa še predrzen.

Dejansko je to manipulacija pokvarjenih moških

Vrni mu. ,,milo za drago,,. Vrni mu, pa bo videl, kako se bo počutil. Če bo kaj jezikal, pa mu povej, da je on nor.

New Report

Close