Sem res bolana?
Bolana, 13.04.2024 ob 00:21
Mož mi pravi, da sem bolana v glavi, ker po enem letu ne morem preboleti njegove prevare in ker vsake toliko načenjam to temo. Zspustiti me noče. Bila je enkratna prevara. Sem res jaz problem?
Niste bolani! Jaz prevare nebi nikoli prebolel, nikoli odpustil in se takoj razšel s partnerjem, ki bi me prevaral.
Si, bolana si, pa veš zakaj? Ker ga v celem letu nisi prevarala nazaj in mu to na lep način tudi dala vedeti. Edino na to palijo mungosi, ki si pravijo moški. Pa nikoli, res nikoli in še enkrat nikoli ne verjemi, da gre za enkratno prevaro. Varajo ves čas, z vsem kar leze in gre. Pojdita vsak svojo pot. Naslednjič pa s pametjo noge narazen, ne s srcem.
Pozdravljena!
S teboj ni nič narobe, to da ne moreš preboleti te 1x prevare pomeni zgolj to da ti pomeni on vse v življenju in da bi za njega naredila vse! Obenem pa moraš razumeti, da glede na to da je bilo samo 1x tudi on čuti enako do tebe vendar moški so takšni da hitro pozabijo in nočejo se pogovarjati o preteklosti sploh če gre za tako temo. Probaj se ne pogovarjat več o tem.