Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem res tako zelo suha?

Sem res tako zelo suha?

Pozdravljeni,
Zanima me vaše mnenje. Stara sem 25 let, imam 66 kg, visoka sem 165 cm, ITM 24,3. Sama sebi se zdim presuha. Starši in fant pravijo, da bi bilo boljše, da bi imela kakšen manj. Verjetno zato, ker želijo, da bi se več družili na sprehodih.
Pogosto mi pa drugi ljudje rečejo: pojej kaj, da ne boš kolabirala, me označijo kot “zelo suha”, “suhica”. V trgovini z oblacili so mi enkrat rekli, da za tako suhe ženske kot sem jaz, finih oblačil sploh ne delajo.
Veliko mojih prijateljic ima nižji ITM in jim noben ne reče kaj takega.
Jaz sem povsem zmedena.
Dodala bi še, da se fizično dobro počutim, zdaj pozimi se sicer manj rekreiram kot ob toplem vremenu.

Hvala za vse odgovore, mnenja. Prosim za iskrenost.

Ne sekiraj se preveč, vse številke ki si jih navedla kažejo da si normalna, zdrava punca.

Oseba pri 165 in 66 kg nikakor ni suha. To je popolnoma normalna postava. Iz vidika manekenske stroke si pa recimo bolj med krepkimi. Pa ne govorim o prekljah, ampak o normalnih ženskah kot so bile naomi campbel 1,77 in recimo cindy crowford 1,75. Te punce so imele normalno postavo in so bile recimo s težo okoli 50kg. Tko da ti imaš čist normalno postavo, kvečjemu maš 2 kilci viška, nikakor pa ne premalo. Ljudje pa pač kar nekaj lapajo, za stare mame dokler nimaš 200kg nisi prava baba, pa še pol bi rekle si čist normalna.

Hvala vsem za odgovore 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close