Sem se prijavila na avanture.net
Jaz bi bil 1kratni suzenj dvem trem kolegicam. Lahko pises na solanjezasuznja@gmail.com Monklje te zihr dobro vzamejo v lekcijo, posebej te razocarane nad moskim spolom.
Precenila? Jaz je o tem nisem spraševala. Sama mi je povedala iz lepega miru.
Pa res nisem želela tega slišati od nje. Sem mislila, da je kul, ampak sem potem odprla oči in ugotovila, da ni takšna oseba, kot sem mislila, da je. Zdela se mi je poštena, normalna ženska z normalno zvezo.
Včasih se zmotimo. Je*i ga. Pa ni me razočarala samo zaradi tega. Je bilo še veliko drugih stvari. Tipična hinavka je, ki spletkari, zavaja, manipulira…
No, jaz se nisem prijavila, sem pa vseeno na tvojo pobudo pofirbicirala. Verjetno je treba biti prijavljen, da vidiš vse slike, ampak me ne zanima v podrobnosti. Me pa resno zanima, ali so vsi ti picaki pravi, mislim od domačih avtorjev? A se ne bojijo, glede na to, da so pri srečanjih časovno omejeni ali celo napišejo, da rabijo samo popestritev, da ženke prepoznajo curake na slikah? Mislim, sobe v ozadju, majice tipičnih barv in drugi prepoznavni detajli iz življenja…. zdaj še soseda lahko vidi, kaj sosed nosi v hlačah, ne da žena ne bi spoznala svojega bumbarja na sliki?! Ne razumem tega… a ni point varanja v skrivanju? No, ne razumem tudi tega ne, katera babna pade na tak oglas. Faaak no, a ni pol boljše, da sama sebe zadovolji??A nismo ženske čutna in erotična bitja, a se ne zapalimo, ko priplavajo po luftu feromoni, a nas ne očarajo modri učki neskončne globine?? A res je curak tisto, na kar padete? Pri tem, da skoraj ni lepega in spodobnega na slikah….Tenke sulice in debelajskoti s premalo glavico… Uh, pošteno bi morala biti zatrapana v tistega, ki to nosi, da me ne bi zmotilo, ne da bi si na suho, kar po sliki kaj takega poklicala. Sicer pa tudi drugače ne bi poklicala takšnega iz oglasov, ki ga vsakič, ko gre žena k mami na drugi konec slovenije, flikne na avantre… bljah
in kaj sem ugotovila, 26.12.2017 ob 18:58
Tko iz radovednosti sem se prijavila na to stran (nikoli nisem bila prijavljena na kaj takega). In kaj sem ugotovila? Kok čudaškega folka živi med nami resno… pa vsak drugi tip se oblači v ženska oblačila in nastavlja ritko tam? Še dobro da sem zbrisala vse skupaj oz. da ne vidim kakšni čudaki so med nami več A to se sam tam gor takšni čudaki zbirajo al ste vsi takšni?
Največja čudakinja si ti kaj te briga kak kdo nastavlja.
Sama si perverzna ampak drugi pa ne smejo bit?
Slučajno se prijaviš. Iz radovednosti. Si šokiran ker gor ni poduhovljenih ljudi, ki bi si poezijo recitirali. Ampak hočejo avanturo. Na portalu z imenom avantura. Šokantno. Res ne vem kako bi se človek takim šokom izognil.
Ljudje imate očitno res dolgočano življenje. Da si vzameš toliko časa in gledaš nekaj kar te kao ne zanima. Mislim komu to lažete :). Hodiš tudi v ribarnice in si vzameš par ur zato da ugotoviš če boš mogoče pa le najdla kremenatlc tam? Pa v cerkev greš in se zgražaš na tem da molijo tam? Mislim ali si zdolgočasena do amena in ti mogoče res ne bi škodil obisk kakšnega ki se ti je ponudil, ali pa imaš zelo omejeno dojemanje sveta okoli sebe, da rabiš par ur ali pa celo dni da preštudiraš cel portal AVANTURE, da ugotoviš da ljudje tam gor iščejo AVANTURE.
Pa ne zganjat patetiko in se zgražat nad ljudmi, ki si celo upajo priznati kdo so in kaj želijo in to ponudijo ter se ne pretvarjajo da so neki super nadmoralni in nad normalni (karkoli že to pomeni). Se vsaj ne pretvarjajo da so ljudje, ki so slučajno na portalu cele dneve in opazujejo te nemoralne in nenormalne.
Živijo pupa
Kaj si razočarana ahahaa ? Javi se meni…dec pravi..kosmat..včasih mal zaudarjam po konjih a je doma tuš tako, da ne se me ustrašit…imam močne roke ..široka ramena …mal trebuhka…rad jem.. kaj pa naj mi še preostane v tem lajfu…? Ne potikam se po gostilnah…doma se v prostem času ukvarjam z zemljo…tudi po hiši znam kaj postoriti…bi bila pa dobrodošla, če drugega ne vsaj kot prijateljica…v zameno ti dam domač krompir in še marsikatere druge dobrine. Čimprej se javi, ker vidim da na oknu v svet sloni tudi tvoja soseda
Živijo pupa
Kaj si razočarana ahahaa ? Javi se meni… semdec pravi..kosmat..včasih mal zaudarjam po konjih a je doma tuš tako, da ne se me ustrašit…imam močne roke ..široka ramena …mal trebuhka…rad jem.. kaj pa naj mi še preostane v tem lajfu…? Ne potikam se po gostilnah…doma se v prostem času ukvarjam z zemljo…tudi po hiši znam kaj postoriti…bi bila pa dobrodošla, če drugega ne vsaj kot prijateljica…v zameno ti dam domač krompir in še marsikatere druge dobrine. Čimprej se javi, ker vidim da na oknu v svet sloni tudi tvoja soseda
Živijo pupa
Kaj si razočarana ahahaa ? Javi se meni…dec pravi..kosmat..včasih mal zaudarjam po konjih a je doma tuš tako, da ne se me ustrašit…imam močne roke ..široka ramena …mal trebuhka…rad jem.. kaj pa naj mi še preostane v tem lajfu…? Ne potikam se po gostilnah…doma se v prostem času ukvarjam z zemljo…tudi po hiši znam kaj postoriti…bi bila pa dobrodošla, če drugega ne vsaj kot prijateljica…v zameno ti dam domač krompir in še marsikatere druge dobrine. Čimprej se javi, ker vidim da na oknu v svet sloni tudi tvoja soseda
Živijo pupa
Ne vem za vas, ampak jaz sem našel par zmenkov tukaj…https://eroticnioglasi.net. Ste že videli to stran? priporočam