Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem se prijavila na avanture.net

Sem se prijavila na avanture.net

a tu gor se pa ne zbirajo sami čudaki?

Odgovor na objavo uporabnika
V celibatu, 26.12.2017 ob 20:07

Ja, ko mal raziščeš te portale ala avanture, kupid, urgenca…te mine, da bi sploh še kaj iskala. Tam so pretežno prisotni:

1. Tipi, ki se oblačijo v ženska oblačila, najlonke…imajo skratka fetiš in hočejo s tem utrujat celemu svetu. Ne želijo se pogovarjat o ničemer drugem kot o najlonkah. Ponavadi so bisex in iščejo moške ali ženske.

2. Potem so sužnji, ki imajo željo, da se jih dominira, obožujejo vezanje, tepežkanje, ballbusting, uriniranje in khm…ravno tako ponavadi iščejo moške ali ženske, pogosto se to prekriva s skupino 1.

3. Swingerji, trojčkarji, ipd.

4. Še kakšni bolj bizarni fetiši, ki jih tukaj rajši ne opišem, da me ne zbrišejo…pejte si sami pogledat.

5. F*kfehtarji, ki kliknejo vsako od 18-99 let. Radi uporabljajo besede dama, diskretno, plac je, v avtu, prideš, opraviva, greš… Čez čas se pogosto preusmerijo na moške.

Vsi našteti pa se blazno radi kažejo na cam in marsikdo da svoj email ime.priimek@gmail.com, da lahko njegovo faco in ženo še na facebooku najdeš. Neprecenljivo.

Ja, večina teh tipov je poročenih oz. v zvezi, žena pa bodisi ne ve ničesar bodisi celo sodeluje, a on na skrivaj še vedno išče druge ženske.

Pa če tko pomislim, da imajo ti portali na tisoče uporabnikov, ki vsi nekje živijo…Dejansko jih lahko spoznaš tudi nekje zunaj, kjer se predstavljajo za normalne. Iskreno povedano, minilo me je do vsega.

Nisem na takih straneh, kakšni fetiši (4. Točka)?

Jaz sem se pred leti preko FB prijavila na badoo in neki twee….Ljubi jezus,nikol več!!!!

Sem FB mogla zapret,da sem se lahko sploh znebla tega.MSM je skoz piskal🙈

Ljudje smo , so različni po karakterju.Imava veliko izkušenj v tem smislu, da sva se dobivala z pari in tudi posamezniki.Vsak ima svojo željo in to moramo spoštovati.Samo, da si spoštljiv, prijazen do vsakega s katerim imaš stik.Imava nekaj dobrih izkušenj , pa tudi nespoštljivost, kar pa ni v redu.

Je pa ena gospa našla na kupidu moškega in se z njim poročila.Vidiš tudi sreča se najde.Ne moreš pa kritizirat ljudi, če so karakterno drugačni.Vsi smo samo ljudje.

Ne nismo vsi taki, je pa res ogromno psihopati in prstov. Tudi jaz sem bil tam pa sem zbrisal ker to ni normalno, če najdeš kako žensko si umetnik, jaz nisem mel te sreče

Kolko humiristov Mon je na lagerju?😂 ☺️☺️☺️

Pa naftalinska. Nič drugače after xy 😆😂😆😂☺️☺️☺️

Ogromno, vec kot tistih, ki odpirajo stare teme😴

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Za Savo na Ježici je vsaj anonimno.

in kaj sem ugotovila

sramotno je da ženska ni sposobna najdit moža zase. da se ne zna realno ocenit in rečt zgledam za 4ko. torje iščem tipa ki je 4ka.  torej navadnega moškega, delavca,  1300 evrov plače.  nogomet, rokomet, f1. to je to. pa ni važno kako zgleda.  ker ti moraš tista ta lepa.. si pa sama komi 4ka.  mislim to je realnost.   kolkrat še moram to govorit. tvoja ničvredna diploma družboslovna, tvoja ničvredna služba pedagoška, moškim ne pomeni nič.   moški pogleda prvo obraz, rit, noge, hrbet, joške, trebuh, to je normalno. celo nadpovprečno dobro če to gleda. taki moški kot bi ga ti morala iskat je nor na vlke joške in  pivo.  to je zate. sex., praznenje jajc raje rečmo 1x na teden. to je zate.  to si dosegla v laifu.  šola ne šteje. služba ne šteje. to moške ne zanima.  če si več kot 35 si tko v rizični nosečnosti.  če si nek moški lahko privošči tebe, po lsi lahko 10 let mlajšo tudi a ne?  zakaj bi pol zbral tebe.  ti moraš gledat  fsaj 15 let starejše. to je realno evo.  in se nehat fukarit z jebači. ti moraš  dat pičko najaksneje na 2 zmenku,  in zmenkat samo z takimi ki želijo poroko. ampak s teboj poroko.  ti živiš v iluziji. feminstični pravlci.  to je moški svet. moški je nagrada. ženski orgazem ni pogoj za zanositev.  še enkrat te vpršaam.  zakaj bi moški 3 leta starejši od tebe ki ej to kar si ti želiš, izbral tebe in ne 15 let mlajše.  zakaj??   povej mi zakaj?  ker nihče ne bi tega naredil.  ker niihče ni neumn.  ti bi rada prislila situacijo i nstanje da so moški akao obupani.    zapomni si neki  damica.   FSAK MOŠKI DOBI  VEDNO KAJ ŽELI.  mogoče ne takoj pa ko dobi neki denar. tko je.  to pa ne velja za ženske. ženske največkrat ne dobite kaj želite. ker nimate nobnega vzvvoda določanja. moški te mora zaročit. moški odloča. ti nič ne odločaš.

New Report

Close