Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sem sramežljiva 21 letnica

Sem sramežljiva 21 letnica

Odgovor na objavo uporabnika
sem sramežljiva, 05.01.2023 ob 07:43

včer je bilo ok v savni, še vedno imam spermo na joškicah, se nisem spoh tuširala in bom še počakala s tem, saj je super občutek. hitr si moram najti enega moškega, saj tole je ok, sperma mi je ok. danes grem spet v savno, komaj sem na šiht prišla že fantaziram, čist sm mokra. kle pa same ženske.

Dođi u paradiso…

Rado bi te upoznao..i sve drugo šta volis..

40 god.dobrog izgleda..17cm

Če si za, te pridem na dom zmasirati, te opazujem, pa spotoma še poližem😉. Če si za piši na dadizec27@ gmail.com

Anonimno 10636, 08.01.2023 ob 19:44

Če si za, te pridem na dom zmasirati, te opazujem, pa spotoma še poližem😉. Če si za piši na dadizec27@ gmail.com

a mi ga boš tudi povlekel, v resnici sem moški

Tudi lahko, ni problema.

mi ne deluješ glih sramežljiva … haha

Pozdravljena,

pusti kak mail, da ti lahko pišem 🙂

Oj, sramežljiva, če prideš kaj na obalo, grem z veseljem s tabo v savno 🙂 Piši mi na [email protected].

Živijo od kje pa si če di za mi piši pa se lahko zmeniva za savno z veseljem.

Tale sramežljiva je navaden gej, ne nasedajte.. Razen če ga radi v luknjo vtaknete.

Jest sem pa iskrena in bi res rada doživela lizanje stopal v kakih termah na vodni postelji. Sej to se sme?

Sexyy

Bi poskusila z mano prvič če si bova vseč greva do konca

Ja Nataša bova se zmenila pokliči me jutri popoldan 051205634

Nataša.551, 14.01.2024 ob 10:29

Tale sramežljiva je navaden gej, ne nasedajte.. Razen če ga radi v luknjo vtaknete.

Jest sem pa iskrena in bi res rada doživela lizanje stopal v kakih termah na vodni postelji. Sej to se sme?

Nataša, še vedno iščeš? Sem za ..

Zdravo

Sramezljiva in nataša javita se na mail [email protected] sem odprt za oboje

Lp

Nevem sicer od kot si ker nisi napisala . Imam skoraj enak problem da me trga vsak dan bol pri 44 letih. Vem kako je to .vem tudi kako je to ko napises nekaj takega se vsi norca delajo ali obsojajo in te imajo v tvojem primeru za kurbo. Skoraj nisce pa ne razume ,kako je to ko te trga tocno to kot si opisala pri sebi. Jaz bi z veseljem spoznal tako kot si se ti opisala. Deliti z nekom neznost in ozitke da dozivis tisto pravo nepozabno je danes zelo tesko najti. Tudi veliko takih ki so tvojih let nimajo sploh pojma kaj sploh zelis kar si napisala.  Je tudi kak drugi kraj kje ,ne rabi bit savna kjer se imas lahko se lepse kot v savni. Tebe bi pa res rad spoznal ker te zelo razumem ker sem na enakem tudi sam. Nisem pa nedolzen . Vem pa zelo dobro kaj taka punca kot si ti rabi da se te popelje med oblake. Ce si za pogovor z mano in srecanje mi pisi na f.b v zs joze krompir. Slikca je pa plocevinka kozel piva

oglasi se mi  in se kaj dogovorimo   [email protected]

Natasa pisi na [email protected], imam pa 36 let

Pisi na [email protected] pa se zmeniva

New Report

Close