Sem sramežljiva 21 letnica
sem sramežljiva, 05.01.2023 ob 07:43
včer je bilo ok v savni, še vedno imam spermo na joškicah, se nisem spoh tuširala in bom še počakala s tem, saj je super občutek. hitr si moram najti enega moškega, saj tole je ok, sperma mi je ok. danes grem spet v savno, komaj sem na šiht prišla že fantaziram, čist sm mokra. kle pa same ženske.
Dođi u paradiso…
Rado bi te upoznao..i sve drugo šta volis..
40 god.dobrog izgleda..17cm
Oj, sramežljiva, če prideš kaj na obalo, grem z veseljem s tabo v savno 🙂 Piši mi na [email protected].
Nevem sicer od kot si ker nisi napisala . Imam skoraj enak problem da me trga vsak dan bol pri 44 letih. Vem kako je to .vem tudi kako je to ko napises nekaj takega se vsi norca delajo ali obsojajo in te imajo v tvojem primeru za kurbo. Skoraj nisce pa ne razume ,kako je to ko te trga tocno to kot si opisala pri sebi. Jaz bi z veseljem spoznal tako kot si se ti opisala. Deliti z nekom neznost in ozitke da dozivis tisto pravo nepozabno je danes zelo tesko najti. Tudi veliko takih ki so tvojih let nimajo sploh pojma kaj sploh zelis kar si napisala. Je tudi kak drugi kraj kje ,ne rabi bit savna kjer se imas lahko se lepse kot v savni. Tebe bi pa res rad spoznal ker te zelo razumem ker sem na enakem tudi sam. Nisem pa nedolzen . Vem pa zelo dobro kaj taka punca kot si ti rabi da se te popelje med oblake. Ce si za pogovor z mano in srecanje mi pisi na f.b v zs joze krompir. Slikca je pa plocevinka kozel piva
oglasi se mi in se kaj dogovorimo [email protected]
Natasa pisi na [email protected], imam pa 36 let
Pisi na [email protected] pa se zmeniva