Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Obvezno cepljenje? Obvezno testiranje? Kazni ali omejitve za nesodelovanje?
V Sloveniji? Ha, ha, veliko uspeha.

Koliko zdravstvenega osebja ima MRSA in dela z bolniki ali starostniki? Kolikšen delež se jih cepi proti gripi? Kje so javno objavljena poročila o higieni rok?
No, no, lepo prosim, saj smo vendar v Sloveniji.

Sem presenečen, da se nekateri šolniki testirajo v nedeljo in da Štrukelj pri tem ne skače do neba.

Morda veste v čem je fora? Morda v tem s koliko ničlami se piše testiranje v nedeljo?

Samo kaj se češ cepit, če žnj teh sevov in kao cepiva ne delujejo. No vsaj za grosupeljski sev imamo cepivo, in sicer včlanitev v stranko SDS.

Tipično slovensko. Vsi bi flankirali naokoli, noben se ne bi pa cepil, še mask se ljudem ne da nositi. Totalna neodgovornost! Ni čudno, da nas še Hrvati ne spustijo na vikende.

Se strinjam. Itak je veliko ljudi, ki bi se radi cepili, a se ne morejo.

Tipično slovensko. Vsi bi flankirali naokoli, noben se ne bi pa cepil, še mask se ljudem ne da nositi. Totalna neodgovornost! Ni čudno, da nas še Hrvati ne spustijo na vikende.
[/quote]

Tipično slovensko???
Torej v drugih državah kje se nočejo ljudje cepit so tipični slovenci?
Phahahahha….
Ti si tipična OVCA, beeeeeeeeeeeee

Dobro so te oprali, sej veš da obstajajo tudi otroci ki so niso nikoli cepili?
Veš tudi za raziskave da so necepljeni bolj zdravi od cepljenih?
Lepo te perejo, lepo lepo. Ej zbudi se!
[/quote]
Bedak. Ce ne bi cepili vseh otrok, tudi necepljeni ne bi bili vec varni. Sedaj se slepajo na racun ostalih. Za bruhat.

Bedak. Ce ne bi cepili vseh otrok, tudi necepljeni ne bi bili vec varni. Sedaj se slepajo na racun ostalih. Za bruhat.
[/quote]

Fotr ti je bedak bil ko te je delal.
Cepljenje je nateg od samega začetka idi-ot.
Je-be-ni fanatici

Fotr ti je bedak bil ko te je delal.
Cepljenje je nateg od samega začetka idi-ot.
Je-be-ni fanatici
[/quote]
😂😂🤣🤣😂😂😂😂

BRAVO

Kje piše, da so cepili ostarele in zdravstveni kader v celoti? Itak ni bilo na voljo dovolj cepiva. Tudi za učitelje in vzgojitelje ga ni. Ampak, dokler je količina omjena, potem itak najprej cepiš rizične skupine, ali kaj? Tudi ostali pridejo na vrsto, ampak ko bo cepiva dovolj.
[/quote]

Ne. Vsaka rit ponavadi najprej sebe zaščiti. Kar v prevodu pomeni, da ob hudi nevarnosti bi vsa “elita” najprej sebe zaščitila, šele potem bi prišli morda drugi na vrsto. Če zaščito odstopijo drugim potem nekaj “smrdi”.

Ko gre politik med ljudi je skoraj vsak zaščiten z varnostniki. Ne vem kje je kdo videl, da bi tiste varnostnike odstopil kdo od njih nekomu tretjemu. Hm…

Prav tako se omenja, da so cepiva kjer se nahajajo tako zaščitene, kot do sedaj tudi denar ni bil. Izredna zaščita in varovanje.

Poraja se vprašanje, zakaj se tako varuje ta cepiva, morda zato, da ne bi katero od cepiv prišlo v roke kakemu poznavalcu,ki bi lahko lastnoročno preiskal vsebnost cepiv in razodel, kaj točno vse vsebujejo.

se strinjam s teboj. o svojem telesu imaš pravico odločati sama.
[/quote]
Logično. Saj tudi o splavu lahko odloča.

Saj vsi vemo, kaj vsebujejo cepiva: nanočipe za popolni nadzor nad človeštvom!?!?!?!

Bežimo, dokler lahko!!!!!

se strinjam s teboj. o svojem telesu imaš pravico odločati sama.
[/quote]

Mislim enako.

Verjetno so tvoji možgani že zdavnaj oprani, zribani do konca. Vsi ki tako razmišljate, ne bi smeli obiskovati zdravnike niti se zdraviti v bolnišnici ko zbolite. Znanost vam ne pomeni nič, vse zaničujete, ko zaškripa pa tečete k zdravniku po pomoč.

Me zanima kako boste mislili enako, ko vas hrčki poleti ne bodo spustili do bratrančeve prikolice v kampu, ki jo imajo 3 familije na pavšal. Takrat pa bodo kolone za cepljenje 🙂
V glavnem, jaz bi vas vse iz službe zmetal, potem pa vi lepo doma na kavču svobodno odločajte o vašem telesu

Slovenija ni v tem nič posebnega. Je kar povsod tako, ampak ker hodiš v tujino samo v štacune in špilat turistko, tega ne veš.

NIste sama.
Vedno nas je več.

Precej res – čeprav ne gre za homogeno skupino.

A poraja se drug pomislek; šola naj bi bila ustanova, ki ljudi uči znanstvenega pristopa in razmišljanja.
Na istem razmišljanju so nastala cepiva in zdravila.

In zdaj – ljudje, ki predstavljajo to inštitucijo, bi negirali tisto kar učijo???
To ne gre skupaj. Vsak naj dela tisto in tam v kar verjame. Delati v šolstvu in ne verjeti v znanstven pristop je ena sama velika hinavščina.
Sam pa nisem navdušen nad idejo, da otroke učijo in vzgajajo hinavci.
[/quote]

Sorry, Rok, nimaš prav. Sama učim naravoslovni predmet, verjamem v znanost!
Nisem anticepilka, verjamem, da so cepiva naredila veliko dobrega, izkoreninila nekatere hude bolezni. Prav tako zaupam zahodni oz. uradni medicini in tudi zdravnikom, zaenkrat so mi še vedno pomagali, ko sem jih potrebovala.

Ampak v nekaj mesecih sproducirana cepiva, resno??? Ko stranski učinki niti slučajno še niso raziskani v celoti! Na stotisoče ljudi je zdaj, trenutno, v živo predmet poskusa, če cepiva delujejo!

Stroka ta virus in njegove številne mutacije premalo pozna! Ni Covid-19 tako v nulo raziskan kot npr. ošpice. In ne, tudi sama se ne bom cepila proti Covidu-19. Kar ne pomeni, da se nikoli ne bom, vendar zdaj trenutno me pa še niso prepričali. Bom počakala in spremljala, kakšni bodo rezultati na cepljeni populaciji. Lahko se bodo kakšni škodljivi učinki pokazali šele čez leto ali celo kasneje. Vseeno pa upam, da se ne bodo in da se bo izkazalo, da so cepiva varna.

Ne bom se cepila. Ni varijante.

Nisem anticepilka, verjamem, da so cepiva naredila veliko dobrega, izkoreninila nekatere hude bolezni. Prav tako zaupam zahodni oz. uradni medicini in tudi zdravnikom, zaenkrat so mi še vedno pomagali, ko sem jih potrebovala.

Ampak v nekaj mesecih sproducirana cepiva, resno??? Ko stranski učinki niti slučajno še niso raziskani v celoti! Na stotisoče ljudi je zdaj, trenutno, v živo predmet poskusa, če cepiva delujejo!

Stroka ta virus in njegove številne mutacije premalo pozna! Ni Covid-19 tako v nulo raziskan kot npr. ošpice. In ne, tudi sama se ne bom cepila proti Covidu-19. Kar ne pomeni, da se nikoli ne bom, vendar zdaj trenutno me pa še niso prepričali. Bom počakala in spremljala, kakšni bodo rezultati na cepljeni populaciji. Lahko se bodo kakšni škodljivi učinki pokazali šele čez leto ali celo kasneje. Vseeno pa upam, da se ne bodo in da se bo izkazalo, da so cepiva varna.
[/quote]

Tvoje in moje pisanje nista na nasprotnih polih. Tvoje mnenje razumem kot čisto razumski, če želiš znanstven, pristop k zadevi in zato se mi zdi sprejemljiv in ne sodi v skupino, ki jo v svojem zapisu kritiziram.

Glede tvojega mnenja o raziskanosti bolezni / cepiva – kar je nepovezano s tole temo – imam pa deljeno mnenje; predvsem gre za število ljudi, na katerih se preizkuša – in glede na nujnost je bilo tokrat ogromno prostovoljcev. Dlje časa po recimo 100 ljudi / mesec ali pa 100.000 ljudi v par mesecih se mi zdi približno enakovredno.
Možen problem so daljnoročne posledice – a ni zelo verjetno, ker se cca 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (približno) posledic pokaže v roku ene ure do enega tedna. To so izkušnje preteklih razvijanj cepiv.

[/quote]se že sedaj vidi,da cepiva niso varna,vsaj ta ne,ki so sedaj v obtoku.

Lahko pa bi si tudi prebrali, da mRNA cepivo ni bilo razvito v dveh dneh v smislu, da bi se nekdo zbudil in rekel “Danes bom razvil cepivo za covid-19”. Niti slučajno, več kot 20 let razvoja je za tem pristopom. V “dveh dneh” so samo prilagodili za ta specifičen virus. In princip je splošen, za nove, bodoče viruse bo tudi možno razviti na hitro, ker je osnova mRNA cepiv raziskana in razvita.

Tvoje in moje pisanje nista na nasprotnih polih. Tvoje mnenje razumem kot čisto razumski, če želiš znanstven, pristop k zadevi in zato se mi zdi sprejemljiv in ne sodi v skupino, ki jo v svojem zapisu kritiziram.

Glede tvojega mnenja o raziskanosti bolezni / cepiva – kar je nepovezano s tole temo – imam pa deljeno mnenje; predvsem gre za število ljudi, na katerih se preizkuša – in glede na nujnost je bilo tokrat ogromno prostovoljcev. Dlje časa po recimo 100 ljudi / mesec ali pa 100.000 ljudi v par mesecih se mi zdi približno enakovredno.
Možen problem so daljnoročne posledice – a ni zelo verjetno, ker se cca 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (približno) posledic pokaže v roku ene ure do enega tedna. To so izkušnje preteklih razvijanj cepiv.
[/quote]

Si se že cepil?

New Report

Close