Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Haha No, daj, spomni se še kaj. Izvrstno me zabavaš.
tako, mimogrede, si navrgla še, da so testi fejk. 🙂

Saj ni nič narobe s temi temami. so vsaj hipotetično možne tudi v resničnosti. Narobe je to, da jih odpirate z enim samim namenom, da hočete na perfiden način delat štalo med določeno strukturo ljudi.da bi se zdaj vsi učitelji uprli cepljenju in podobno.
kar nekaj, samo da ste večno nezadovoljni.

Test na protitelesa bo dovolj dober “papir”, da dokažeš, da si prebolela kovid.
ali so tudi ti rezultati fejk? 🙂

Bravo!

Ne dramatiziraj.
Cepljenje bo samo tvoja izbira, nihče te ne more prisiliti.

Ne bom se cepila. Ni varijante.
[/quote]

Pač ne boš smela nikamor, niti v gledališče ne, kaj šele v tujino.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

A misliš, da so Hrvati taki butci kot si ti? Da bodo sami sebi streljali v kolena in sami sebi srali v skledo, iz katere jedo?
Ko bo glavna sezona tu, ne bo za vstop v Lepo njihovo potrebno nobeno testiranje oz. negativni Covid test, še manj kakšno potrdilo o cepljenju! Oni s turizmom zaslužijo milijarde in ne bodo rušili lastnega gospodarstva!

Seveda.
Cepiva so dober biznis in imaš redno zagotovljene stranke, če vložiš malo denarja v promocijo sevov in strahu.
[/quote]

Pravzaprav so cepiva eden najslabših biznisov z zelo redkimi izjemami in anticovid cepiva niso med temi izjemami. Ampak saj vem, da rad pišeš o stvareh, o katerih ne veš nič.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Precej res – čeprav ne gre za homogeno skupino.

A poraja se drug pomislek; šola naj bi bila ustanova, ki ljudi uči znanstvenega pristopa in razmišljanja.
Na istem razmišljanju so nastala cepiva in zdravila.

In zdaj – ljudje, ki predstavljajo to inštitucijo, bi negirali tisto kar učijo???
To ne gre skupaj. Vsak naj dela tisto in tam v kar verjame. Delati v šolstvu in ne verjeti v znanstven pristop je ena sama velika hinavščina.
Sam pa nisem navdušen nad idejo, da otroke učijo in vzgajajo hinavci.
[/quote]

sebe pa svoje otroke cepil a?

Pravzaprav so cepiva eden najslabših biznisov z zelo redkimi izjemami in anticovid cepiva niso med temi izjemami. Ampak saj vem, da rad pišeš o stvareh, o katerih ne veš nič.
[/quote]

Kaj ti premalo plačajo za propagando, da se ti zdi da so slab biznis hm… Pa ni treba odgovarjat. Ne potrebujem tvojih misli, sem samo svoje malo natresel.

Jaz te razumem.
Cepiva niso 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, po cepljenju je veliko preveč zapletov.
Prisila ne rodi nič dobrega.
Zdi se mi obupno da ljudje le še apatično kimajo vladnim pogruntavščinam.
Kot ovce, madona!

Prodajalka v Mercatorju me je prej lahko stregla celo leto, zdaj mora na tedenska testiranja.
JJ odredi, da se lahko v četrtek prodajajo dolge gate in narod hvaležno stoji v koloni. V soboto se lahko kupi rože – in evo narod že onanira. Ta šiptar vrti kolo sreče in si izmišljuje ukrepe – jutri brez frizerjev, drug teden zaprte šole, v ponedeljek odprte avtopralnice itd. Juhuhu!

Zbudte se no.
A ne vidite, da nas majo za akterje v resničnostnem šovu in se dejansko izživljajo nad nami??

torej si izmeček človeštva

Marš iz Slovenije
[/quote]

Ti pa očitno intelektualni izmeček narave. Meni bi bilo bolj všeč, če v državi ostanejo razumni ljudje, pa da krreteni odidete.

Sorry, ampak o svojem telesu vsak SAM odloča! Zaradi mene se greš lahko vsaki dan cepit če želiš, meni pa s temi kvazi cepivi ne bo nihče blizu prišel. Res si ena velka ovca , da plešeš kot diktatorji čivkajo

Precej res – čeprav ne gre za homogeno skupino.

A poraja se drug pomislek; šola naj bi bila ustanova, ki ljudi uči znanstvenega pristopa in razmišljanja.
Na istem razmišljanju so nastala cepiva in zdravila.

In zdaj – ljudje, ki predstavljajo to inštitucijo, bi negirali tisto kar učijo???
To ne gre skupaj. Vsak naj dela tisto in tam v kar verjame. Delati v šolstvu in ne verjeti v znanstven pristop je ena sama velika hinavščina.
Sam pa nisem navdušen nad idejo, da otroke učijo in vzgajajo hinavci.
[/quote]
Jaz se tudi ne bom. Sploh pa ne naslednji teden in ne z AZ cepivom.
Znanost, medicina? Aja, ok, potem pa tako. Ko se bodo vsi zdravniki in zdravstveni delavci cepili, se bom tudi jaz. Pika. Aja, ne. Šele potem, ko se bodo vaša sonca vsak teden testirala in bom zihr, da mi ne nosijo virusa v šolo se bom pa zares. PIKA.

Jaz bi bila pa vesela, če bi se lahko že naslednji teden cepila. Se lahko namesto tebe? Mi v gospodarstvu še en čas ne bomo na vrsti. Tudi leta mi ne gredo na roko, saj sem še daleč od starosti 65. “e bi se lahko še cepin takoj. Pa nisem panik, ne skrbi me, da bi hudo zbolela. Le vsaj malo svobode bi rada nazaj. Sedaj pa za vsak k. rabiš test… Učitelji ste vedno privilegirani. In tudi s cepljenjem je tako…

Tako je!!!👍👍👍

In kdo ti je pri 19-tih branil, da vpišeš pedagoški ali filo faks? Jaz? Ajaaa, bučka, a ne?

A misliš, da so Hrvati taki butci kot si ti? Da bodo sami sebi streljali v kolena in sami sebi srali v skledo, iz katere jedo?
Ko bo glavna sezona tu, ne bo za vstop v Lepo njihovo potrebno nobeno testiranje oz. negativni Covid test, še manj kakšno potrdilo o cepljenju! Oni s turizmom zaslužijo milijarde in ne bodo rušili lastnega gospodarstva!
[/quote]

Jim ga bodo države, od koder turisti prihajajo k njim. Bodo Hrčki na svoje stroške s sputnikom na meji cepili, brez skrbi, če bo treba.

Sorry, ampak o svojem telesu vsak SAM odloča! Zaradi mene se greš lahko vsaki dan cepit če želiš, meni pa s temi kvazi cepivi ne bo nihče blizu prišel. Res si ena velka ovca , da plešeš kot diktatorji čivkajo
[/quote]
Saj je samo blesav psihopat, ki uživa ob izživljanju nad drugimi in zato sanjari o fašističnem režimu.

Ajde idi lobiraj mamu svoju, ti vaga, viha gunner in ostali djabalebaroši, spizdite v toto luknjo in ne prihajate vun.
[/quote]
A si kdaj pomislu, da bi si zrihtou enga dobrga terapevta?

potem pa tudi učila ne boš – boš snažilka potem, ko se šola izprazni .. delala boš pri odprtih oknih in vratih, da bo prostor prezračen … seveda pod kontrolo varnostnika v šoli ☺ ☺ .. aja – strošek varnostnika bodo tebi trgali od plače

Cepiva niso nič dobrega? Spet ena s smislom za humor.
Če mi ne bi imeli cepiv, bi bila danes ti morda samo znanstvena fantastika.

A si kdaj pomislu, da bi si zrihtou enga dobrga terapevta?
[/quote]
Jaz sem guru, in terapeut, in ti povem, tebi ni pomoči. Razen če prideš k meni na sesijo 3 krat.

Cepiva niso nič dobrega? Spet ena s smislom za humor.
Če mi ne bi imeli cepiv, bi bila danes ti morda samo znanstvena fantastika.
[/quote]

ti dve sta proizvod ne uporabe (ne, ne cepiva ☺) – kondoma !! in šprica v fertilko ☺ aka cepljenje vagine ☺

In kdo ti je pri 19-tih branil, da vpišeš pedagoški ali filo faks? Jaz? Ajaaa, bučka, a ne?
[/quote]

“n kdo ti je pri 19-tih branil, da vpišeš pedagoški ali filo faks? Jaz? Ajaaa, bučka, a ne?”

kdo je pa prfoksam branil, da se vpišejo ekonomijo?

potem pa tudi učila ne boš – boš snažilka potem, ko se šola izprazni .. delala boš pri odprtih oknih in vratih, da bo prostor prezračen … seveda pod kontrolo varnostnika v šoli ☺ ☺ .. aja – strošek varnostnika bodo tebi trgali od plače
[/quote]
Butalcem ne konca ne kraja. Ampak res. Ne moreš verjet, kaj vse zna pc odpret.

New Report

Close