Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

“n kdo ti je pri 19-tih branil, da vpišeš pedagoški ali filo faks? Jaz? Ajaaa, bučka, a ne?”

kdo je pa prfoksam branil, da se vpišejo ekonomijo?
[/quote]
Točno. Hvala tistemu, ki me je usmerjal.

Takše zblojenke učijo naše otroke! Se ne zavedaš, da, če bi vsi razmišljali tako primitivno kot ti, da boš še dolgo sedela s svojo debelo ritjo doma. Zate bi bilo boljše, da ne prestopiš več praga učilnice.

Kaj če bi ji dal še recept, kako potem preživiš od božje milosti, ko po neumnosti izgubiš službo, tako kot ti zaradi nenošenja maske?
Enim res ni pomoči.
zaskrbljujoče je, da takšni pacienti učijo otroke v šolah!
[/quote]

Čekaj prijatu, vožnja se šele začenja.
Ali misliš da bo šlo tak na easy?
Nič nisi naučil v lajfu, sedaj pa boš imel priložnost.

Butalcem ne konca ne kraja. Ampak res. Ne moreš verjet, kaj vse zna pc odpret.
[/quote]
jah .. odpustiti je pač ne morejo … alternativnega dela preko ZOOMa ne bo zadosti … delovne ure za plačo pa mora nabrati.

Dokler plačujem leta in leta zdravstvo mi storitve pripadajo. Za cepivo in respirator pa ko voli neka izvoli. Se odpovedujem.

Dokler plačujem leta in leta zdravstvo mi storitve pripadajo. Za cepivo in respirator pa ko voli neka izvoli. Se odpovedujem.
[/quote]

Bravo jaz in moja ožja familija komadov 9 se odpovedujemo, ni sploh debate.

Verjamem v znanost, verjamem pa tudi v človeški pohlep… Cepiti, ne cepiti je odločitev posameznika.

Znanost je tudi kontrolirana, od človeškega pohlepa in želji, potrebi, po kontroli.
Že zdavnaj marsikaj ni odločitev posameznika, ker je voden, izmanipuliran.
Primer; Že zdavnaj so narjete raziskave o maskah in dokazano je da ne ščitijo pred virusi (jaz itak verjamem v Beshampovo teorijo) ampak če bi verjel v teorijo o virusih uradne kontrolirane verzije, na to kaj se sedaj izvaja, nebi nikoli moja izbira bila cepivo.
Gled na mortalitet, glede na smrti od cepiv, oz genske terapije in glede na to koliko so se namatrali propagandom vse skupaj začinit, bi moral res bit ispod vsakega novo inteligence, sej pravi na minimalnem minimumu.

saj ni čudno, da smo tam kjer smo. Imamo že tako slab šolski sistem, s takimi učiteljicami pa sploh. malo razmisli in bodi vzor učencem in v ponos poklicu.

Znanost je tudi kontrolirana, od človeškega pohlepa in želji, potrebi, po kontroli.
Primer; Že zdavnaj so narjete raziskave o maskah in dokazano je da ne ščitijo pred virusi (jaz itak verjamem v Beshampovo teorijo) ampak če bi verjel v teorijo o virusih uradne kontrolirane verzije, na to kaj se sedaj izvaja, nebi nikoli moja izbira bila cepivo.
Gled na mortalitet, glede na smrti od cepiv, oz genske terapije in glede na to koliko so se namatrali propagandom vse skupaj začinit, bi moral res bit ispod vsakega novo inteligence, sej pravi na minimalnem minimumu.
[/quote]
Znanost je bila že tolikokrat zlorabljena na vseh področjih, zato pameten samo opazuje, neumni se pa prenaglijo v eno ali drugo smer. Tudi jedrsko orožje je znanost…

[/quote]

Lažje 10 neumnih pametnega prepriča, kot 1 pameten 10 neumnih. Razmišljaš s svojo glavo, ostali ovce. Pazi nase.

Znanost je bila že tolikokrat zlorabljena na vseh področjih, zato pameten samo opazuje, neumni se pa prenaglijo v eno ali drugo smer. Tudi jedrsko orožje je znanost…
[/quote]

Točno tak.

Lažje 10 neumnih pametnega prepriča, kot 1 pameten 10 neumnih. Razmišljaš s svojo glavo, ostali ovce. Pazi nase.
[/quote]

Velik problem, da je njegova glava prazna.

[/quote]

Pazim. Hvala.

Velik problem, da je njegova glava prazna.
[/quote]

Velik problem je da je tvoja polna slame, in ne gre nič not.

Takše zblojenke učijo naše otroke! Se ne zavedaš, da, če bi vsi razmišljali tako primitivno kot ti, da boš še dolgo sedela s svojo debelo ritjo doma. Zate bi bilo boljše, da ne prestopiš več praga učilnice.
[/quote]

Zakaj je zblojenka? Ker ni poslušna ovca tako kot ti? Naj ti vlada reče, da je treba iz 10. štuka dol skočit, boš takoj skočila? Mogoče pa skok z 10. štuka pripomore k zdravju? Boš prva v vrsti stala, a???

Eni ste možganski maloposestniki in vam ni rešitve, res. Bumbar ostane bumbar. S svojo betico ne zna mislit, ker pač drugi mislijo namesto njega.

Avtorica ima prav. V šolstvu nas je ogromno, ki se ne bomo cepili! Pa nismo proti vsem cepivom, ne zaupamo pa takim, ki so jih v nekaj mesecih na hitro spacali skupaj in so zdaj ljudje njihovi poskusni zajci.

Si se že cepil?
[/quote]

Ne še. Nisem še na vrsti.
Sta pa cepljena starša – že kar nekaj časa.

sebe pa svoje otroke cepil a?
[/quote]

Sebe seveda bom. Otrok se bo pa vsak sam odločil – jaz pa povem kar vem in kar vprašajo.

Jaz se tudi ne bom. Sploh pa ne naslednji teden in ne z AZ cepivom.
Znanost, medicina? Aja, ok, potem pa tako. Ko se bodo vsi zdravniki in zdravstveni delavci cepili, se bom tudi jaz. Pika. Aja, ne. Šele potem, ko se bodo vaša sonca vsak teden testirala in bom zihr, da mi ne nosijo virusa v šolo se bom pa zares. PIKA.
[/quote]

Si učitelj/ica?

In zakaj mi pravzaprav razlagaš kdaj se misliš cepiti? Saj ne sprašujem tega, niti direktno ne komentiram. Pripovedujem samo to, da ne gre skupaj biti učitelj in v službi torej propagirati znanstveni pristop – in hkrati zavračati rezultate znanstvenega pristopa v praksi.

Si učitelj/ica?

In zakaj mi pravzaprav razlagaš kdaj se misliš cepiti? Saj ne sprašujem tega, niti direktno ne komentiram. Pripovedujem samo to, da ne gre skupaj biti učitelj in v službi torej propagirati znanstveni pristop – in hkrati zavračati rezultate znanstvenega pristopa v praksi.
[/quote]

Da jaz izvem, da je učiteljica mojega otroka zavrnila cepljenje, izpišem svojega sina iz njenega razreda in ga prepišem v razred, kjer je učiteljica, ki se je cepila in ji je mar za zdravje otrok, katere poučuje.

Uzakonjeno bi moralo biti cepljenje za vse rizične poklice, da je obvezno in v kolikor se ne cepi in ni utemeljenega opravičila, sledi opomin in v kolikor se še vedno ne cepi, bi morala slediti odpoved delovnega razmerja, v Ameriki se to že dogaja, bomo mi prišli na stopnjo razvitega zahoda ali bomo capljali na Balkanu?

“Da jaz izvem, da je učiteljica mojega otroka zavrnila cepljenje, izpišem svojega sina iz njenega razreda in ga prepišem v razred, kjer je učiteljica, ki se je cepila in ji je mar za zdravje otrok, katere poučuje.”

Citat od:
[img]https://m.media-amazon.com/images/I/51L9idv9IgL.jpg[/img]

Da jaz izvem, da je učiteljica mojega otroka zavrnila cepljenje, izpišem svojega sina iz njenega razreda in ga prepišem v razred, kjer je učiteljica, ki se je cepila in ji je mar za zdravje otrok, katere poučuje.

Uzakonjeno bi moralo biti cepljenje za vse rizične poklice, da je obvezno in v kolikor se ne cepi in ni utemeljenega opravičila, sledi opomin in v kolikor se še vedno ne cepi, bi morala slediti odpoved delovnega razmerja, v Ameriki se to že dogaja, bomo mi prišli na stopnjo razvitega zahoda ali bomo capljali na Balkanu?
[/quote]

Na Balkanu (Bosna) se ne cepijo in vsi kafiči laufajo na polno, brez mask, okuženost minimalna.

https://www.dnevnik.si/1042948312

Saj bi ti rekla, da poučuj svojega froca sama doma, a se mi otrok smili. Nalezel bi se namreč tvoje neumnosti. Kura.

Precej res – čeprav ne gre za homogeno skupino.

A poraja se drug pomislek; šola naj bi bila ustanova, ki ljudi uči znanstvenega pristopa in razmišljanja.
Na istem razmišljanju so nastala cepiva in zdravila.

In zdaj – ljudje, ki predstavljajo to inštitucijo, bi negirali tisto kar učijo???
To ne gre skupaj. Vsak naj dela tisto in tam v kar verjame. Delati v šolstvu in ne verjeti v znanstven pristop je ena sama velika hinavščina.
Sam pa nisem navdušen nad idejo, da otroke učijo in vzgajajo hinavci.
[/quote]

Poraja se še en pomislek. Se učitelji strinjajo s tem, da se otrokom podaja samo znanstven pogled na stvari? Morda pa njihovo dojemanje vključuje še kaj razen znanstvenega pogleda, ki je že ničkolikokrat spotaknil sam sebe. Sploh medicina. Vsakih nekaj let zatrjuje, da je na višji razvojni stopnički. Prejšnjo nadgradi tako, da jo preglasi z “novimi dognanji”. Vrag je v tem, da bo čez nekaj let spet eno stopničko višje.

ga. učiteljica, lahko te pa jaz cepim. Z eno konjsko injekcijo.

Zakaj je zblojenka? Ker ni poslušna ovca tako kot ti? Naj ti vlada reče, da je treba iz 10. štuka dol skočit, boš takoj skočila? Mogoče pa skok z 10. štuka pripomore k zdravju? Boš prva v vrsti stala, a???

Eni ste možganski maloposestniki in vam ni rešitve, res. Bumbar ostane bumbar. S svojo betico ne zna mislit, ker pač drugi mislijo namesto njega.

Avtorica ima prav. V šolstvu nas je ogromno, ki se ne bomo cepili! Pa nismo proti vsem cepivom, ne zaupamo pa takim, ki so jih v nekaj mesecih na hitro spacali skupaj in so zdaj ljudje njihovi poskusni zajci.
[/quote]

Takole pisanje ne pritiče visoko izobraženi osebi, ki izobražuje in vzgaja mlade rodove.
Žaljenje in opletanje z grdimi in obsojajočimi izrazi za vsakega, ki drugače razmišlja.
Sram naj te bo.

New Report

Close