Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!

Takole pisanje ne pritiče visoko izobraženi osebi, ki izobražuje in vzgaja mlade rodove.
Žaljenje in opletanje z grdimi in obsojajočimi izrazi za vsakega, ki drugače razmišlja.
Sram naj te bo.
[/quote]

Ne glumi finjaka, multinick pacient.

Poraja se še en pomislek. Se učitelji strinjajo s tem, da se otrokom podaja samo znanstven pogled na stvari? Morda pa njihovo dojemanje vključuje še kaj razen znanstvenega pogleda, ki je že ničkolikokrat spotaknil sam sebe. Sploh medicina. Vsakih nekaj let zatrjuje, da je na višji razvojni stopnički. Prejšnjo nadgradi tako, da jo preglasi z “novimi dognanji”. Vrag je v tem, da bo čez nekaj let spet eno stopničko višje.
[/quote]

Ja, se strinjam, da se razloži širše poglede. Vedno raje vse možne, kot samo enega izmed.
A vseeno morajo biti tudi ti drugi vsaj nekako logično utemeljeni.

Ne glumi finjaka, multinick pacient.
[/quote]
Ti maš pa hude probleme sam s sabo.

Ja, se strinjam, da se razloži širše poglede. Vedno raje vse možne, kot samo enega izmed.
A vseeno morajo biti tudi ti drugi vsaj nekako logično utemeljeni.
[/quote]

Logika bo glasnejša od pohlepa, propagande in agresije šele, ko bo imela svobodna volja tako široko mesto v družbi, da se zaradi izražanja lastnega stališča ne bo treba zagovarjati ali se celo bati posledic.
Dokler se na vsak tak izraz (tema je samo ena izmed na takšnem mikro prostoru, kot je ta forum) usuje kup žaljivk (milo rečeno), smo svetlobna leta od (ali do) tam.

Logika bo glasnejša od pohlepa, propagande in agresije šele, ko bo imela svobodna volja tako široko mesto v družbi, da se zaradi izražanja lastnega stališča ne bo treba zagovarjati ali se celo bati posledic.
Dokler se na vsak tak izraz (tema je samo ena izmed na takšnem mikro prostoru, kot je ta forum) usuje kup žaljivk (milo rečeno), smo svetlobna leta od (ali do) tam.
[/quote]

Načeloma se strinjam tudi s tem – razen da – je vsak odgovoren samo zase (ter svoje otroke) in samo sebi. Ostalega ni potrebno poslušati, kaj šele resno jemati.

Mesta v družbi individualno razmišljanje nikoli ne bo imelo kar avtomatsko, to je samo osebna reč. Včasih se da vpogled tudi drugim, nimajo pa nikakršnega vpliva na sam proces razmišljanja in odločanja.

Da so šole slabe vem že nekaj časa. Dolgo sem sumil sistem, sedaj če res tako razmišlja učiteljica…pa mogoče le ni sistem tisti prismuknjeni?

Drugače ne mislit, da ne podpiram necepljenje. Meni je prav fino z temi omejitvami, manj je gneče po cesti. Zapravlja se manj ker baba ne more v trgovine… jaz imam pa dela še preveč.

Za gostince, turistične vodiče, frizerje, maserje,.. mi itak dol visi, ne koristim njihovih ponudb.
Isto šola. Uči se za čim boljšo oceno, ko jo dobiš pa lahko takoj naučeno pozabiš. Tako deluje sistem, in to otroka učim.

Tudi varnostniki v varnostnih firmah katere delujejo in varujejo izobraževalne ustanove nočejo delati na omenjenih objektih ker zahtevajo od njih cepljenje.
Kdo je nor da si bo uničeval zdravje in ostalo na račun marketinga in politike?

Poraja se še en pomislek. Se učitelji strinjajo s tem, da se otrokom podaja samo znanstven pogled na stvari? Morda pa njihovo dojemanje vključuje še kaj razen znanstvenega pogleda, ki je že ničkolikokrat spotaknil sam sebe. Sploh medicina. Vsakih nekaj let zatrjuje, da je na višji razvojni stopnički. Prejšnjo nadgradi tako, da jo preglasi z “novimi dognanji”. Vrag je v tem, da bo čez nekaj let spet eno stopničko višje.
[/quote]
Za neznanstven pristop imaš Waldorfsko šolo. Tam čakajo, da otrok sam odkrije toplo vodo.
Pa tudi z maskami so bolj tako. Sem jih ravno danes videl vse nagužvane pred šolo, s starši vred in niti en ni imel maske.
Pa znani so tudi po tem, da zavračajo cepljenje.
Predlagam tudi anticepilnim učiteljicam, da se tja prešaltajo.

Učiteljice(o) si pišejo dodatne ure, ko se gredo testirat in to število je “po lastni presoji”. Nihče ne preverja. Ravnateljice so za.

Tršice se sedaj nočejo cepit, ko bo pa sezona za morje pa naval na cepivo.

Glej da se ne znajdeš tudi ti v skupini, ki nikogar ne bo zanimala. Privoščiti ostalim, da jim gre slabo je tipična janšistična slabost. In potem, ko ugotovite, da ste v manjšini, pa začnete cviliti kot mali pujski. Kar seješ, to žanješ.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11260344

res je

Zakaj je zblojenka? Ker ni poslušna ovca tako kot ti? Naj ti vlada reče, da je treba iz 10. štuka dol skočit, boš takoj skočila? Mogoče pa skok z 10. štuka pripomore k zdravju? Boš prva v vrsti stala, a???

Eni ste možganski maloposestniki in vam ni rešitve, res. Bumbar ostane bumbar. S svojo betico ne zna mislit, ker pač drugi mislijo namesto njega.

Avtorica ima prav. V šolstvu nas je ogromno, ki se ne bomo cepili! Pa nismo proti vsem cepivom, ne zaupamo pa takim, ki so jih v nekaj mesecih na hitro spacali skupaj in so zdaj ljudje njihovi poskusni zajci.
[/quote]

Upam, da vztrajate in ne boste popustili pod pritiski mafije ter propagande.

Glej da se ne znajdeš tudi ti v skupini, ki nikogar ne bo zanimala. Privoščiti ostalim, da jim gre slabo je tipična janšistična slabost. In potem, ko ugotovite, da ste v manjšini, pa začnete cviliti kot mali pujski. Kar seješ, to žanješ.
[/quote]

Kanček sarkazma je v mojem postu. Imam prijatelje, znance, sošolce vse sorte, ki so frizerji, vodiči,… in trenutno ne morejo normalno delati. Itak, da ne privoščim nobenemu, da ne sme delat, če želi.

Še moja sestra se je odselila iz Slovenije zaradi korone. A pride še nazaj ali ne je pod vprašajem.

Sem učitelj, pa če se multinick na glavo postavi in vam sporočam, da nas je ogromno, ki se ne mislimo cepiti. To nam zagotovlja EVROPSKI SODIŠČE ZA ČLOVEKOVE PRAVICE, ki pravi, da nikogar ne smejo siliti v cepljenje in da nikogar zaradi ne cepljenja ne smejo šikanirati, ali kakor koli razlikovati od tistega, ki se je dovolil cepiti.
A M E N !!!
UČITELJI BOMO ŠLI NA ULICE POVEDAT SVOJE MNENJE, ČE NE BO VLADA PRENEHALA S PREPRIĆEVANJE IN DELANJEM PROPAGANDE ZA CEPLJENJE!!!

Ali ne znaš spremenit načina pisanja, da vsaj zgleda drugače od ostalih tvojih objav? A zdaj si že učitelj? Nekako predvidevam tudi da znajo učitelji lepše pisati kot pa nekaj na nivoju merklove/ludija.

Dobro za vas

Upam da se boste res učitelji držali tega, ker…strašljivo je dati v varstvo, v učenje… otroka k nekomu ki nima hrbtenice, ki kloni, ki se ne zna postaviti zase. KAKO bo varoval mojega otroka, če ni sposoben varovati samega sebe!!!!!

Upam da se boste res učitelji držali tega, ker…strašljivo je dati v varstvo, v učenje… otroka k nekomu ki nima hrbtenice, ki kloni, ki se ne zna postaviti zase. KAKO bo varoval mojega otroka, če ni sposoben varovati samega sebe!!!!!
[/quote]
Se strinjam.
Upam, da ni samo provokacija.

Sicer verjamem da tale forum ravno ne odraža mnenje večine učiteljic/učiteljev, ampak me čudi da se nekdo (mogoče se pa res samo predstavlja kot učiteljica) ki se oh in sploh rada razdaja otrokom potem tako upira takšni stvari kot je cepljenje. Sem v zdravstvu, cepljena, ker se mi zdi grozna že misel da lahko komu ogrozim življenje pa bi se temu lahko izognila. Pa so seveda tudi med nami takšni ki jim do cepljenja ni, imam pa, recimo, sodelavko, ki se prvotno ni cepila, ker ji je bilo grozno da bi pa nek starostnik ostal zaradi nje brez cepiva. Se je potem cepila s cepivom ki je predvideno za mlajše. Jah, tudi takšni smo ki nastavljamo svoje riti (ups, roke) za dobrobit drugih. Pač, to so poklici kjer samo -jaz,jaz,jaz- ne funkcionira, oz. vsaj ne v večini, je pa tega vedno več.

Na žalost zdravstvo je korumpirano oziroma pokvarjeno, tvoja religija vera v cepiva ni ZNANOST ker znanost mora bit dokazana. Ti pa verjameš v nekaj kaj niti ne razumeš niti v resnici poznaš.
To je kruta resnica.
Po domače povedano za-je-bali so te.
Kdo sem jaz?
Strokovnjak za prevare.
Analiziram podatke in procesuiram naprej.

Verjetno tega ni bilo v šoli.
https://www.youtube.com/watch?v=qdd0-5o_O7Y

Na žalost zdravstvo je korumpirano oziroma pokvarjeno, tvoja religija vera v cepiva ni ZNANOST ker znanost mora bit dokazana. Ti pa verjameš v nekaj kaj niti ne razumeš niti v resnici poznaš.
To je kruta resnica.
Kdo sem jaz?
Strokovnjak za prevare.

[/quote]
Ja no, imam 8 let šolanja v zdravstvu za seboj, pa skoraj 20 delovnih let, youtube v času mojega izobraževanja še ni bil tako popularen (je sploh obstajal takrat?), tako da je šolanje potekalo bolj iz knjig ki si jih dobil v knjižnici. Seveda pa spremljam strokovno literaturo, pač je treba, pa virov iz youtbea še ne priznavajo, tako da, priznam, ne spremljam.

Ja no, imam 8 let šolanja v zdravstvu za seboj, pa skoraj 20 delovnih let, youtube v času mojega izobraževanja še ni bil tako popularen (je sploh obstajal takrat?), tako da je šolanje potekalo bolj iz knjig ki si jih dobil v knjižnici. Seveda pa spremljam strokovno literaturo, pač je treba, pa virov iz youtbea še ne priznavajo, tako da, priznam, ne spremljam.
[/quote]

Verjamem da si v dobri veri delala in učila, nimam razloga dvomit v to.
Ampak, kot sem rekel, obstajajo tudi druge sledi, sledi denarju in ljudski slabosti na denar.
Tak se je začelo z medicino (aleopatsko), vsa konkurenca je bila diskreditirana, uničena in zavladalo je to kaj si učila v šoli.
Še sam Pasteur je pred smrtjo priznal da je lagal in se strinjal z Beshampovom teorijom terena.
Ampak če bi ta prava znanost prevladala, nebi bilo dobička. Vsaj takega ne.
To so ljudje ki imajo že ves denar sedaj, in njima je to vse igra.
Kontrolo pa morajo imet, ker brez nje nebi obstajali.
Sedaj je pa izgubljajo, in gredo do konca.
Ne bojo nehali, ni šans, gredo na vse ali nič.
To garantiram.
Zato nas delijo od vedno vladarji, dokler nismo enotni, lahko vladajo.
In edino tega se bojijo.
Vem da je teško sprejet da je vse načrtovano in zveni noro, ampak je tak.

https://gustirnagusti.wordpress.com/2020/07/09/flexnerjevo-porocilo/

To je kruta resnica.
Kdo sem jaz?
Strokovnjak za prevare.

[/quote]

LUDI odličen video, kratek in jasen, kako je farmacija ubila medicino!
To kar se dogaja danes s to kurčevo plandemijo je posledica ugrabitve medicine.
dr. Ihan naj se zaleti trikrat u mojo rit in naj pri tem globoko diha. ihan in njemu podobni so navadni šalabajzerji, ki nimajo pojma kaj medicina sploh je, ritolizniki farmacije, ki konkretno
Ihanu prinese vsako leto najmanj 300.000 evrčkov, zato tudi trobi v njihov rog, šalabajzer da ga ni večjega!
Banda ušiva nestrokovna!!!

New Report

Close