Sem učiteljica IN SE NE BOM CEPILA!!!
LUDI odličen video, kratek in jasen, kako je farmacija ubila medicino!
To kar se dogaja danes s to kurčevo plandemijo je posledica ugrabitve medicine.
dr. Ihan naj se zaleti trikrat u mojo rit in naj pri tem globoko diha. ihan in njemu podobni so navadni šalabajzerji, ki nimajo pojma kaj medicina sploh je, ritolizniki farmacije, ki konkretno
Ihanu prinese vsako leto najmanj 300.000 evrčkov, zato tudi trobi v njihov rog, šalabajzer da ga ni večjega!
Banda ušiva nestrokovna!!!
[/quote]
Saj isto je s temi janšističnimi debili, kateri zagovarjajo fašistične ukrepe samo zaradi politične pripadnosti.
Če bi na oblasti bili levičarji, bi isti debili vsak teden protestirali in bili največji antimaskerji.
Običajno se ne vključujem v te debate, vendar pa tokrat moram komentirati.
Tudi sama delam v šolstvu in se ne nameravam cepiti (oz. vsaj še nekaj časa ne).
Najprej bi komentirala začetek te cele debate: ali se govori o obveznem cepljenju šolnikov? Do mene ta informacija ni prišla… Cepljenje je prostovoljno in priporočeno za šolnike, ki smo slučajno zdaj prišli na vrsto za cepljenje. Za tiste, ki se počutijo ogrožene, je to super stvar, vendar pa baje (glede na zakonodajo) to ne sme biti obvezno in za zdaj tudi ni. Podpiram tiste, ki se odločijo cepiti, to je njihova odločitev, vendar pa podpiram tudi tiste, ki se ne nameravamo cepiti. Vsak zase presodi, kaj mu je najbolj pomembno.
Nekateri ste komentirali, da učitelji, ki se ne cepijo, ne bi smeli učiti, vendar ne razumem zakaj.
Za cepivo ni dokazano, da bi preprečevalo prenos okužbe. Ne, cepivo zgolj začasno preprečuje težji potek bolezni. Zakaj bi se torej mlad in zdrav človek cepil s tem, će mu to ne zagotavlja, da ne bo mogel okužiti drugih?
Sama nisem na splošno proti cepljenju, vendar pa se ne želim cepiti s cepivom, za katerega še niso poznani dolgoročni učinki. Če se dokaže, da cepivo preprečuje prenos bolezni naprej, potem bom verjetno spet premislila o tem in še morda drugače odločila, vendar dokler podatka o tem ni, se nikakor ne mislim cepiti. S tem pa ne ogrožam nikogar razen sebe, zato ne razumem, zakaj pritiskati na šolnike glede cepljenja. Ko bo dokazano, da potlej prenos okužbe ni možen, potem mi lahko rečete, da sem sebična, če se ne cepim, in bom to sprejela. Do takrat pa si niti en učitelj niti slučajno ne zasluži, da se ga žali ali opravlja zaradi njegove osebne odločitve o svojem telesu.
Na kakšen način bi vi KI DELATE v zdravstvu ogrozili življenje drugega če ne bili cepljeni??? Če vsi razlagajo da cepivo ščiti SAMO in EDINO pred težjim potekom bolezni!!! Glede na to da delate v ZDRAVSTVU bi verjetno to morali vedeti, da kljub cepljenju vi okužbo lahko prenesete, le vi bi zboleli v blažji obliki!!! Tako da recimo da…s cepljenjem ste zaščitile le sebe in nikogar drugega!!!! Razen če so sedaj že spet kakšna nova pravila!!!!!
Sem učiteljica in se bom cepila. Zaradi lastne varnosti.
Večina nas je od konca šestdesetih let dalje bila obvezno cepljenih proti marsičemu. In je bil pred boleznimi, proti katerimi smo cepljeni, mir. Ko se je v zadnjih 20 letih po zaslugi prepotentnih staršev, ki niso pustili cepiti svojih otrok, precepljenost kritično zmanjšala, smo od istih bolezni kot družba zopet ogroženi (npr. ošpice). No, cepljeni smo ogroženi manj.
Veste, v demokraciji je tako, da ima pravica večine prednost pred pravico posameznika. Ko gre za zagotavljanje zdravja vseh, si lahko kot posameznik pravico do nevemčesaže zatakneš za klobuk. Naj razume, komur je dano.
itak je brez veze tebi odgovarjat, ker si SDS trol z več nicki, ampak zaradi drugih, ki pridejo sem gor po informacije- PRAVE INFORMACIJE- ne tiste, kako bo SDS čim bolj uspešna pri cepljenju, če je že po smrtnih žrtvah prva na svetu.
mRNA cepiva spremenijo DNK človeka in njihovih potomcev, BASTA!!!
ZDAJ PA IZVOLITE PO SVOJ ŠUT če želite, ampak bili ste opozorjeni!
Pravice posameznika so omejene s pravicami drugih posameznikov in s pravicami skupnosti.
Ko bom v katerikoli politični stranki, ti pridem osebno povedati – pusti naslov.
Tisti, ki stojimo za tem, kar pišemo, ne potrebujemo večih nickov. Ker nam je vseeno, kaj si mislite tisti, ki cele dneve na forumu mlatite prazno slamo.
Skratka, ne boste se cepili ker se bojite stranskih učinkov .Verjetno veste da v medicini ni nič absolutnega, zato iskanje nekih 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dokazov ne bo obrodilo sadov. Zato kar povejte na kratko kar vas muči, vse ostalo so samo izgovori.
Iz lastne izkušnje lahko povem da sem pred časom dala cepiti otroka z imunskimi težavami pod nadzorom ker je zaradi vse večjega mišljenja “koga jaz ogrožam če se ne cepim” bil ogrožen. Takšna družba smo pač postali, vsak gleda samo nase.