Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem vitke postave, razen v stegna

Sem vitke postave, razen v stegna

Redno se ukvarjam s telovadbo. Telo se mi je povsod lepo izoblikovalo. Izjema pa so stegna. Kljub vajam, ki obremenijo tudi stegenske mišice, so ta debela. Če sem v stoječem položaju, so sicer tako na videz kot otip normalna, ampak ko se pa usedem, se pa stegna kar razlezejo. Kaj delam narobe? Kaj je lahko vzrok debelih stegen? Kako “shujšati” v stegna?

Po 45. bodo sama od sebe splahnela

Se ne da, ker imaš tako konstitucijo. Tudi Indira se je lepo oblikovala, stegna ima pa kljub temu obupna.

Ne, zdaj je prav hot. Mogoče je avtorica tudi, pa se tega (še) ne zaveda.

Pobrskaj po “genetiki” – torej mama, stara mama, teta – po obeh straneh. Proti temu nimaš kaj.

Imam prijateljico, ki nikakor ni mogla shujšat v segna, nartno je delal preoblikovanje postave, počasi cca 2 leti, shujšala praktično vse, utrdila lepo ostalo telo – ne da reklamiram sedaj esstetsko kirurgijo, samo ona se je znebila stegen samo z liposukcijo- cca 3 litre maščobe so ji izsesali iz stegen – kar je kar veliko. Glede na to, da je imela ostalo telo za konfekcijo 38-40, je morala hlače nost 42-44 ravno zaradi stegen. Ni ji žal, da je to naredila. Ker se je res trudila in garala, da bi sklatila dol, pa ni šlo – je pa res, da ima po genetiki nagnjenje k debelim stegnom. Tudi sedaj, cca 5 let po liposukciji si ni pridelala nič nove maščobe na stegnih. Je pa nehala jemat tudi oralno kontracepcijo ( kotracepcijske tablete, hormone torej).

Sem suhica, ki se ji nabira maščoba izključno na stegnih.

Ooo meni so pa usec take ženske. Lepo telo izpopolnjene izklesano telo, in pa močna stegna mmmmm. To je prav sexi tako močna stegna, in ko jih primeš jih začutiš. Veš nekaterim ženskam to zelo paše. Nekaterim pa ne. Ene so zelo lepa in se jim podajo taka stegna, drugim spet ne. Odvisno od človeka. A v prvi vrsti ne obremenjuj se stem vem da ste ženske občutljive pri tem a vedi, da nekaterim tako močna stegna pasejo. So prav sexy in se enkrat meni osebno so zelo usec take ženske z močnimi stegni. Ej, če te kdo uprasa zakaj tako močna stegna reci, da si od majhnega trenirala smučanje. Ponavadi so smučarke tiste z močnimi stegni. Pa vrjami bo usakemu odgovor usec. Zdaj si pa pač že starejša in ne treniraš več smučanja ampak vzdržujes kondicijo in linijo a na žalost so ostala smučarska stegna. Vrjami ogromno moškim bo to zelo usec ko jim boš to povedala… Si bojo mislili uuuuu sexy športnica smučarka mmmmm. Aja samo merkaj da te kdo ne povabi na smučanje, če slučajno ne znaš smučat. Če pa že povabi se pa izgovori na krizne vezi in da so ti zdravniki prepovedali smučati zato na žalost deluj potrta ne smeš več smučat

joj, groza. res imaš problem.

upam, da si stara petnajst let. ker v življenju je miljavžent stvari bolj pomembnih kot to, koliko je obseg tvojih stegen
zdravo jej in športaj. in preboli to, da nisi kylie jenner ali katera koli druga suha manekenka, ki ima fižolove prekle namesto nog.

Aja pa za suhico isto velja hahahaha. Prav sexy ste in ostanite take. Kar se pa tiče operacij itd itd. Neeee tega delat. Bodite srečne zadovoljne take kot ste in take ste najlepše… Lepota mine ostane duša in srce..

Aja pa se v postelji zvečer, ni lepšega kot, ko te zagrabi in objame z temi močnimi stegni te stisne, in ne spusti iz primeža, in ko z rokami zagrabis ta močna stegna od uspodaj madona se trese cel svet… Od užitka mmmmmm.

Taksne imam najrajsi. Baba mora imeti tazadno. Mora da ima s cim da pomiga.

New Report

Close