Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem začela kaditi

Sem začela kaditi

Nisem običajna kadilka. Ko sem bila najstnica, sem kadila na zabavah, pa še to mogoče enkrat ali dvakrat. Bolj je bil alkohol v igri. Redno sem začela kaditi pri svojih 32. letih. Zaradi nekih dogodkov, ki so me pripeljali do roba. In od takrat kadim redno. Škatlo na 2 do 3 dni. Ko sem res v stresu, tudi 1 na dan, a to zelo, zelo redko. Danes kadim že iz navade. In sem si že 2 x rekla, da moram nehat. Pa nekako ne gre. Cigareti so zasvojljivi. Ni lahko kar nehat. Ljudje mi govorijo, da so oni pri moji starosti prenehali kaditi. Da kaj se pa grem. Vem, da je nezdravo. Saj ne kadim zato, da bi dobila raka.

najbolje je, da začneš kaditi s pizdurino, sem gledal en film, super se pokadi, pa še pljuča so čista

Nice try- tobačniki smrdljivi, toda o tej temi imamo že dve temi odprti. Spizdite!

Ja in kaj hočeš povedati,taki kot si ti samo izgovore iščejo,zakaj kadijo in zakaj ne morajo nehati.Pač imaš dovolj denarja za ta shit in kadi če hočeš,samo ne jamraj.Zaradi mene imaš lahko skoz cigaret v gobcu,ne rabimo vedeti.

Odgovor na objavo uporabnika
Kdaj706, 31.05.2025 ob 08:52

Nisem običajna kadilka. Ko sem bila najstnica, sem kadila na zabavah, pa še to mogoče enkrat ali dvakrat. Bolj je bil alkohol v igri. Redno sem začela kaditi pri svojih 32. letih. Zaradi nekih dogodkov, ki so me pripeljali do roba. In od takrat kadim redno. Škatlo na 2 do 3 dni. Ko sem res v stresu, tudi 1 na dan, a to zelo, zelo redko. Danes kadim že iz navade. In sem si že 2 x rekla, da moram nehat. Pa nekako ne gre. Cigareti so zasvojljivi. Ni lahko kar nehat. Ljudje mi govorijo, da so oni pri moji starosti prenehali kaditi. Da kaj se pa grem. Vem, da je nezdravo. Saj ne kadim zato, da bi dobila raka.

Da si začela kaditi si se odločila sama, niso nobeni dogodki krivi… Tudi drugi imamo strešne situacije, pa ne kadijo in ne pijemo, itd.

Da te bodo zasvojili, si vedela že predno si zacela. Če si karakter boš nehala. Če ne, pa ne.

New Report

Close