Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sem zato samska?

Sem zato samska?

Sem 44 letnica, imam otroka, nakstnika, službo, stanovanje, avto. Samska sem že 10 let. Vmes spoznala 4 moške, vsem na začetku zanimiva, obljube..potem pa se ohladi. Prišla sem do zaključka da sem nekako nezanimiva, sem v službi do 17.00, potem pridem domov, imam otroka, kužka, muce, nekako mi paše da sem doma ob njih, berem, sprehodi, tv…
Nekako mi zmanjka časa za telovadbo, študij, izlete…tudi finančno mi ne gre da bi godila na kake take stvari, vse stanejo.
Mislim da sem nezanimiva, ko me vprašajo s čim se ukvarjam, enostavno povem, da se sprehajam, imam otroka, berem…
Je to res tako odbijajoče in slabo? Bi se morala vpisati v študij ali začeti ukvarjati s kakimi športi? Bi bila potem zanimiva…razmišljam pač

kaj pa sex….. če si tam zlo dobra in te nkol ne boli glava, pol si čist ok
če pa sam služba, pa doma ležanje, branje, limonade po TV, pa ukvarjanje s psičkom vsak da… pol si pa res nezanimiva

V živalskem svetu samci velikokrat ne tolerirajo tujih mladičev. Ni povezano, samo v razmislek.

A se sekiraš mogoče? Pa daj no, ne bodi tako grozno patetična v tej želji spoznati in imeti dedca.
Če boš kateremu zanimiva, prav. Če mu ne boš, tudi prav. Boš pa sama in zadovoljna sama s sabo. Si brez dedca ne predstavljaš življenja ali kako?

Nekje tle sem prebrala, da išče vdove ali ločene Miki Mišek. Malo čudno, da dela takšno selekcijo, ampak on že ve.
Mogoče se najdeta, ker z Rožo ne bo nič.

Roža, a je bila tisto, ko sem te pohvalila, da si pridna in sposobna, tudi laž? Če se gremo že o tem….

Dober odgovor. Če ga bo tale mama od najstnika razumela …
Dobri očimi obstajajo, ampak so zelo redko posejani.
Se pa mora vsaka sama odločiti, ali bo svoj čas namenila svojemu najstniku ali tujemu dedcu. Oboje je bolj izjema kot pravilo. Kot zadetek na loteriji.
In kaj je tako groznega v samskosti? Če služba je, stanovanje tudi, celo avto …

Nene, samo nič pametnega te ne zanima. Ni treba, da ves čas počneš nekaj, važno je, da te kaj novega zanima.

Pa ne zaradi tipov (kaj pa boš z njim, ti bo pomagal brat?), ampak zaradi sebe.

Pohvale jaz ne rabim, povedano je bila pa resnica, ker sem sposobna, pridna…
Ostalo natolcevanje pa laž.
Če se že gremo o tem, okrogla..

Hmmm v človeškem svetu tudi samske ne tolerirajo tujih otrok.
To ste same povedale že v prejšnjih temah. Zakaj bi bilo obratno drugače. Sicer pa moški prej vzamejo žensko z otrokom kot pa obratno.

Pohvale jaz ne rabim, povedano je bila pa resnica, ker sem sposobna, pridna…
Ostalo natolcevanje pa laž.
Če se že gremo o tem, okrogla..
[/quote]

Samozavest serijsko torej, ko bi le bila resnica ….

Hvala, ker si odgovorila, zelo si prijazna.

Dober odgovor. Če ga bo tale mama od najstnika razumela …
Dobri očimi obstajajo, ampak so zelo redko posejani.
Se pa mora vsaka sama odločiti, ali bo svoj čas namenila svojemu najstniku ali tujemu dedcu. Oboje je bolj izjema kot pravilo. Kot zadetek na loteriji.
In kaj je tako groznega v samskosti? Če služba je, stanovanje tudi, celo avto …
[/quote]

In njen najstnik ji naj nadomesti partnerja?? On je njen otrok, partner bo pa tudi njen, ker verjetno ne bo vzela sosedinega.

Samozavest serijsko torej, ko bi le bila resnica ….

Hvala, ker si odgovorila, zelo si prijazna.
[/quote]
Je resnica, ti pa bluzi še dalje a tako do samozavesti ne boš prišla.

Zanimiva je osebnost, ne njene dejavnosti. Če ti o sebi misliš da si nezanimiva… kaj pričakuješ da si bodo rekli tisti, ki te poznajo slabše od tebe?

Je pa ponavadi dobrodošla vsaj mentalna aktivnost.

Je resnica, ti pa bluzi še dalje a tako do samozavesti ne boš prišla.
[/quote]

Ha ha, kaj pa če že sem?? A, kaj pa pol?

Sicer pa se ful zabavam, sploh, ko vem, da Mišek tudi tole bere in se reži ;))) A ne Miki!

Jaz mislim, da si predobra. Verjetno se preveč trudiš okoli njih, moškim pa so bolj zanimive tiste, ki delajo grdo z njimi. Najbrž zato, da sami pri sebi najdejo opravičilo, ko grejo k ljubici jokcat, kako so ubogi in kako je žena hudobna.

Ha ha, kaj pa če že sem?? A, kaj pa pol?

Sicer pa se ful zabavam, sploh, ko vem, da Mišek tudi tole bere in se reži ;))) A ne Miki!
[/quote]
zabavam se tudi jaz… sploh ker vem kdo si…

zabavam se tudi jaz… sploh ker vem kdo si…
[/quote]

Enako velja zate.

In njen najstnik ji naj nadomesti partnerja?? On je njen otrok, partner bo pa tudi njen, ker verjetno ne bo vzela sosedinega.
[/quote]

Nisi razumela mojega zapisa. Nikjer ne pišem, da ji mora najstnik nadomestiti partnerja. Pač pa se mora ona potruditi, da bo svojemu najstniku mama in oče. Če je samska. In dokler ne bo odrasel. Potem bo še zmeraj čas za partnerja.
Težko razumljivo za MONe, vem. Vendar življenje piše svoje zgodbe. Precej grenke za tiste, ki so v času, ko bi morale biti opora in zgled svojemu otroku, iskale “berglo” v obliki nekega dedca. Samostojna ženska ne potrebuje bergle in ne tarna “zakaj sem samska”. Samostojna ženska si tudi lahko najde partnerja, ko je čas za to – in če ta pravi pride mimo. Partnerja, ne bergle.

Enako velja zate.
[/quote]
jaz se ne skrivam v multiničnosti in o sebi povem tako kot pri meni je.
Ti pa si še daleč od tega..
Uživaj/ta še dalje v režanju… heheh….energija ki vodoi to režanje je namreč ključna ;))))

*vodi ne vodoi….

Zanimiva je osebnost, ne njene dejavnosti. Če ti o sebi misliš da si nezanimiva… kaj pričakuješ da si bodo rekli tisti, ki te poznajo slabše od tebe?

Je pa ponavadi dobrodošla vsaj mentalna aktivnost.
[/quote]
Ampak, kaj boš z žensko, ki dela cele dneve ?
Nimaš nič od odnosa.

Ampak, kaj boš z žensko, ki dela cele dneve ?
Nimaš nič od odnosa.
[/quote]

Kaj pa vem… saj so tudi moški, ki cele dneve delajo. Mogoče bi bila pa za takega ravno prava.

Hočeš resnico?

Če si spolno privlačna, si lahko karakterno najbolj nezanimivo in dolgočasno bitje na svetu, pa boš za 90% moške populacije popolna terna.

Če nisi spolno privlačna, potem ti niti Nobelova nagrada za literaturo ali astrofiziko ne bo pomagala dvigniti svoj nivo privlačnosti niti za centimeter.
Žal je tako. Dovolj je opazovati ženski svet – v njem prevladuje bitka za podobo, za lepoto in spolno privlačnost. Ženske nagonsko, tudi brez Cosmopolitana in Vogue-a vedo, kaj je pomembno, kaj zares šteje – torej zunanja podoba, spolna privlačnost – LEPOTA.
Malo je žensk, ki se požvižgajo na zunanjost in gradijo svoje življenje na vsebini. V očeh večine so take ženske običajno ožigosane kot čudakinje in neprilagojenke.

Na drugi strani lahko moško privlačnost označimo z eno besedo – MOČ.
Zato je moško življenje že od najzgodnejšega otroštva neprestan boj za moč. Naj bo ta fizična, mentalna, materialna, skratka moč je moški adut. Zato je moška mantra Uspešnost in Tekmovalnost. Okrasje moškega je le – zmaga.

Torej, če hočeš postati zanimiva moškim, bo treba najprej popraviti svojo zunanjo podobo (teža, stajling…). Ampak – to še ne pomeni, da boš s tem ujela “najboljšega” moškega, ne prednjačili bodo seveda kreteni. Res pa je, da boš končno postala – zanimiva.

😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

predvsem si čudna. A je namen tvojega obstoja biti zanimiva nekemu zoprnemu dedcu, ki bi te imel za služkinjo? Skrbi za otroka, uživaj v svojem svetu in ne nasedaj klišejem.

Pozdravljena, zdiš se mi zanimiva. Imaš kak kontaktni mail?

New Report

Close