Sem zato samska?
Sem 44 letnica, imam otroka, nakstnika, službo, stanovanje, avto. Samska sem že 10 let. Vmes spoznala 4 moške, vsem na začetku zanimiva, obljube..potem pa se ohladi. Prišla sem do zaključka da sem nekako nezanimiva, sem v službi do 17.00, potem pridem domov, imam otroka, kužka, muce, nekako mi paše da sem doma ob njih, berem, sprehodi, tv…
Nekako mi zmanjka časa za telovadbo, študij, izlete…tudi finančno mi ne gre da bi godila na kake take stvari, vse stanejo.
Mislim da sem nezanimiva, ko me vprašajo s čim se ukvarjam, enostavno povem, da se sprehajam, imam otroka, berem…
Je to res tako odbijajoče in slabo? Bi se morala vpisati v študij ali začeti ukvarjati s kakimi športi? Bi bila potem zanimiva…razmišljam pač
Dober odgovor. Če ga bo tale mama od najstnika razumela …
Dobri očimi obstajajo, ampak so zelo redko posejani.
Se pa mora vsaka sama odločiti, ali bo svoj čas namenila svojemu najstniku ali tujemu dedcu. Oboje je bolj izjema kot pravilo. Kot zadetek na loteriji.
In kaj je tako groznega v samskosti? Če služba je, stanovanje tudi, celo avto …
Dober odgovor. Če ga bo tale mama od najstnika razumela …
Dobri očimi obstajajo, ampak so zelo redko posejani.
Se pa mora vsaka sama odločiti, ali bo svoj čas namenila svojemu najstniku ali tujemu dedcu. Oboje je bolj izjema kot pravilo. Kot zadetek na loteriji.
In kaj je tako groznega v samskosti? Če služba je, stanovanje tudi, celo avto …
[/quote]
In njen najstnik ji naj nadomesti partnerja?? On je njen otrok, partner bo pa tudi njen, ker verjetno ne bo vzela sosedinega.
In njen najstnik ji naj nadomesti partnerja?? On je njen otrok, partner bo pa tudi njen, ker verjetno ne bo vzela sosedinega.
[/quote]
Nisi razumela mojega zapisa. Nikjer ne pišem, da ji mora najstnik nadomestiti partnerja. Pač pa se mora ona potruditi, da bo svojemu najstniku mama in oče. Če je samska. In dokler ne bo odrasel. Potem bo še zmeraj čas za partnerja.
Težko razumljivo za MONe, vem. Vendar življenje piše svoje zgodbe. Precej grenke za tiste, ki so v času, ko bi morale biti opora in zgled svojemu otroku, iskale “berglo” v obliki nekega dedca. Samostojna ženska ne potrebuje bergle in ne tarna “zakaj sem samska”. Samostojna ženska si tudi lahko najde partnerja, ko je čas za to – in če ta pravi pride mimo. Partnerja, ne bergle.
Hočeš resnico?
Če si spolno privlačna, si lahko karakterno najbolj nezanimivo in dolgočasno bitje na svetu, pa boš za 90% moške populacije popolna terna.
Če nisi spolno privlačna, potem ti niti Nobelova nagrada za literaturo ali astrofiziko ne bo pomagala dvigniti svoj nivo privlačnosti niti za centimeter.
Žal je tako. Dovolj je opazovati ženski svet – v njem prevladuje bitka za podobo, za lepoto in spolno privlačnost. Ženske nagonsko, tudi brez Cosmopolitana in Vogue-a vedo, kaj je pomembno, kaj zares šteje – torej zunanja podoba, spolna privlačnost – LEPOTA.
Malo je žensk, ki se požvižgajo na zunanjost in gradijo svoje življenje na vsebini. V očeh večine so take ženske običajno ožigosane kot čudakinje in neprilagojenke.
Na drugi strani lahko moško privlačnost označimo z eno besedo – MOČ.
Zato je moško življenje že od najzgodnejšega otroštva neprestan boj za moč. Naj bo ta fizična, mentalna, materialna, skratka moč je moški adut. Zato je moška mantra Uspešnost in Tekmovalnost. Okrasje moškega je le – zmaga.
Torej, če hočeš postati zanimiva moškim, bo treba najprej popraviti svojo zunanjo podobo (teža, stajling…). Ampak – to še ne pomeni, da boš s tem ujela “najboljšega” moškega, ne prednjačili bodo seveda kreteni. Res pa je, da boš končno postala – zanimiva.
😉