Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sem zato samska?

Sem zato samska?

Ha ha, kaj pa če že sem?? A, kaj pa pol?

Sicer pa se ful zabavam, sploh, ko vem, da Mišek tudi tole bere in se reži ;))) A ne Miki!
[/quote]

Šele sedaj odprl-berem temo pa ne bom naprej, da mi ne bo slabo…

Jaz te popolnoma razumem. Vem kako se počutiš. Tudi pri meni je enako. Ampak vseeno se nisem vrgel puške v koruzo. Mogoče se ni prišel tisti pravi. Se je čas, in tudi našel še bo nekdo tebi kompatibilen. Vrjami. Včasih človek rabi samo eno majhno spremembo v življenju, in se mu vse obrne na bolje. Tudi zate bo posijalo sonce. Pusti času čas. Tisto pravo pride samo od sebe zato pusti naj se odvije samo od sebe. Ko boš najmanj pričakovala se bo našel tisti pravi. Veliko sreče ti želim in ljubezni.

Zenska se ne sme ozirat na mosko blebetanje. Samskim luzerjem ne pase nobena. Ce je rada doma,pece piskote in bere je dolgocasna zapeckarica,ce rada potuje in tece je puhoglavka.
Ti si uredi zivljenje ,da bo tebi vsecno in ne na studij se ne vpisuj zaradi drugih in tudi s sportom se ne zacni ukvarjati zaradi drugih ampak samo zaradi sebe,ce te to veseli in imas voljo. Drugim (predvsem moskim) je nemogoce ugoditi na dolgi rok. Zakaj sploh rabis resno vezo.? Najdi si prijatelja za lustne stvari,bos imela takoj bolj veselo in manj stresno zivljenje.:))

Saj si čist ok. Tko pač je trenutno in če ti je z otroci luštno potem uživaj. Sam sem si tud vzel čas za otroke in mi ni žal. Meni bi tud pasal tvoj način lajfa sam kaj ko ženske imate raje barabone kot poštene dece. 😉 zato marsikdo raje živi sam. L.p.

Grozno in temacno razmisljanje! Najboljse, da se spremeni v trpeco Mati Terezo. Verjetno bo taka v najboljsem vzdusju za svojega otroka. Somebody shoot me mindset…

To je bil reply na

agatho,
ki zenski, ki je samska svetuje, naj zaradi locitve v celoti neha ziveti zivljenje zase [hashtag=nasilje]#nasilje[/hashtag]
Draga bralka, prosim ne poslusaj takih krutosti! Zelim ti vse dobro in ce si bos to tudi ti zelela, te bo pravi srecal! Objem!

Najprej razmisli ce se ti vzorec ponavlja. Ali je vedno isti razlog razhoda? Ce si s katerim bivsim se lepo razsla ga lahko tudi vprasas, zato da bos sama pri sebi vedela in ti bo lazje.
Ce se bos z necim zacela ukvarjat bos tudi sama dobila boljsi obcutek. Nekaj kar te veseli in nisi nikoli imela cas za to..Spoznala bos nove ljudi. Probaj ne it z mislijo da bos nasla novega partnerja ampak da se druzis. Druzi se s svojimi prijateljicami, njih vprasaj se za kak nasvet. Te najbolje poznajo. Ko se bos sama dobro pocutila bo to vidno tudi na tebi in bos bolj privlacna. Moski bo sam prikorakal.
Pa se ena za konec.. bolje biti sama in srecna kot pa nesrecna v vezi. Verjemi!
Srecno ti zelim.

Svoje življenjske cilje si odkljukala in moškega potrebuješ samo še (če že) občasen seks ali pa morda (občasno?) družbo, kolikor sploh utegneš. Ženska, ki hodi v službo, skrbi za svojega otroka, pse, mačka, svojo mamo, itd. in nima časa/financ/spočitosti/motivacije zame… za tako pravzaprav ne vidim, da bi mi kot moškemu sploh lahko kaj ponudila. Še manj, če bi moral za to kaj narediti. Halo?!

Zate je idealen moški v zelo podobni življenjski situaciji za občasna srečanja/druženja. Mnenje pač. Če boš imela zanj dovolj* časa, potem, no, potem je pa zveza morda lahko tudi dolgoročna.

*Dovolj je seveda subjektiven kriterij pri obeh.

Pozdravljena!
Če si res želiš spremeniti tisto, kar je najgloblje v tebi, obišči dobrega terapevta. Tako boš “odklenila”, kar je v tebi zaklenjeno. Če želiš, ti dam kontakt od gospe, ki to dela fenomenalno…ti pomaga, narediti moraš sama. Če si visoko motivirana, se javi.
Zares vse dobro ti želim, ker verjamem, da si res ok ženska. Lepo bodi.

Pozdravljena!
Če si res želiš spremeniti tisto, kar je najgloblje v tebi, obišči dobrega terapevta. Tako boš “odklenila”, kar je v tebi zaklenjeno. Če želiš, ti dam kontakt od gospe, ki to dela fenomenalno…ti pomaga, narediti moraš sama. Če si visoko motivirana, se javi.
Zares vse dobro ti želim, ker verjamem, da si res ok ženska. Lepo bodi.

New Report

Close