Sem zato samski?
Sem v poznih tridesetih, simpatičen, izobražen, prijeten družinski človek. Še nikoli nisem udaril ženske, še nikoli se nikoli nisem z nikomer skregal, vse konflikte rešujem na diplomatski način, s financami znam preudarno in odgovorno ravnat, ne pijem, ne kadim, ne drogiram se, ne povzročam nikakršnih težav, otroci me obožujejo … Moj edini očiten minus je, da sem preveč samotarski oziroma asocialen, ampak to predvsem zaradi pomanjkanja dogodkov, ki bi se mi jih zdelo vredno udeleževat.
Zdaj pa me zanima, sem samski zato, ker sem pička, copata, neškodljiv dobrovoljček? Ker se do žensk vedem kot kavalir in me imajo zato za geja ali pa name gledajo zviška? Ker verjamem v monogamijo in mi ni do random spolnih partnerk? Bi moral postati baraba, nasilnež, pijanec, posiljevalec, da bi se me končno katera usmilila? Kaj vi pravite?
Sploh ne. Potrebuješ samo srečati pametno samsko žensko, ki ve da hoče nekaj takšnega kot si ti – in si bosta všeč na pogled.
Preračunaj malo kakšen je odstotek takšnih žensk, iz tega pa lahko izpelješ, koliko jih moraš spoznati, preden pride prava. Verjetno bo treba nekako povečati število dogodkov in spoznavanj, da prideš do tiste prave. To je vse.
Prava ženska zna ceniti take lastnosti, ki jih imaš. Koza, glupača in puhloglava peechkica pa se rajca na grobijane, nasilne primitivce, barabe, idi.ote, preseratorje, hude jebache, mutne tipe, dilerje in varalice.
Bodi vesel, da nisi luzer. Verjemi, prava ženska zate gotovo obstaja.
[/quote]
To je vse res in stasno lepo za prebrati in lep, na duso pihajoc zapis. Ampak k njemu domov pred vrata zal ne bo nobena prisla kar sama od sebe pa rekla “hej, ti si moj sanjski moski”. Je treba iti ven med ljudi, doziveti in preziveti doloceno stevilo zavrnitev in vsesplosnih failov, potem pa ze gre nekako samo naprej.
Ampak brez nic ni nic. 😉
Odvisno kaj pomeni samotarski zate. Da te čisto nič ne zanima ali pač samo to novodobno visenje na kavah in blebetanje o resničnostnih šovih na tv pač ni zate?
Ker recimo jaz tega tudi ne prenesem, pa nekega brezveznega blebetanja v tri dni tudi ne, pa se nimam za samotarko. Rada potujem, spoznavam različne kulture, ljudi, zanima me zgodovina, knjige so mi miljonkrat bolj pomembne kot buljenje v tv, imam rada ljudi, nisem pa ljubitelj butastih ljudi.
Kaj pa tebe zanima? Ker če te čisto nič ne potem zna biti res to razlog. Najdi nekaj v čemer si dober, kar te bo navduševalo pa mogoče koga spoznaš. Če boš hodil samo v šiht, visel z poročenimi sorodniki in prijatelji ter se doma sam sebi smilil pač ti ne bo nobena v naročje priletela. Ni treba da divjaš naokoli kot kura brez glave na vsako pasjo procesjo, ampak nekaj pa vseeno najdi, da ti zapolni čas. Mogoče prostovoljno delo? Tam smo same ženske večinoma :). Vseh let. Samo predlog.
Če si asocialen, kaj boš potem z žensko? Nič, ženske so začutile, da ti nisi dejansko zainteresiran in one si tudi nič s tabo ne morejo začet.
Rešuj svoj karakter, njegovo bistvo, s površinsko nesramnostjo ti čisto nič ne bo uspelo.
Postani socialen ali pač ostani asocialen in ne jamraj, da si samski, ker drugo itak ni zate.