Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sem zato samski?

Sem zato samski?

Decko, zal nisi prav nic postekal in nimas pojma kako stvari funkcionirajo, to si ti samo umisljas. Saj si mlad, bos ze postekal…

Hehe, monklje so se našle v mojem zapisu in se pofočkale. :)))

A ne bi raje iskal sebi podobnih
[/quote]

Seb podobne sm tud zmer iskala. Ostali me sploh zanimal niso 😉

Ne pričaj gluposti 😛
Tip neki sprašuje, v tej temi pač zakaj je samski? A mu ne smem pomagat s kakšnim odgovorom? A to je prepovedan če si z nekom v vezi? Sorry, nism vedla.
[/quote]
Ne moreš pomagat, ker si preveč glupa.

Ne moreš pomagat, ker si preveč glupa.
[/quote]

Wau, kdo mi to prav 🙂 res full se sekiram kar mi en multinični bolnik ki je obsedn z mano, ki sam leze za mojimi objavami napiše 🙂
Drugač pa veš, bolje biti malo glup nego malo pametan 😉

Danasnje zahodnjakinje 5% ne zanima neka siva miska od tipa, ampak tipi, ki izstopajo. V rani mladosti po lepoti in frajerstvu, potem pa kmalu na vrsto pride dolgi seznam vsega s cimer bi se rade okoristile. Pod kar seveda neredko spada tudi razburljivo zivljenje, ne le vegetiranje, ki ga je avtor opisal.

Tega ne pisem kot kritiko avtorjevega zivljenja skaterim ni naceloma nic narobe, ce mu tako pase. Le zenske tako tezko pritegne. Razen, ce se pridruzi internetnemu zicanju kje si lahko obeta porazen odziv (kar gotovo ze ve) po vecini pokvarjene robe (kar se kot kaze se ne zaveda), zensk, ki bi si ga omislile kot vlecnega osla za dosego svojih ciljev (kar se mu niti sanja ne), ce le bo pristal na vec ali manj VSA njena pricakovanja, od barve dnevne sobe na dalje (kar bi bilo od opisanega Lojza tako za pricakovati, lol).

Kar se mene tice pa se v take stose, ki se jim rece tudi resna zveza, danes tako poda le bedak. In seveda masa avtorju podobnih naivnih nedojebancev.

Stos je, da se vecina tipov kot je avtor poparcka SLUCAJNO, ko zaradi spleta okoliscin v oceh neke brezvezne zenske izpadejo cool. Pa magari, ko se po nesreci v njo brezglavo zaletijo in ji je vsec njegova “prikupna” reakcija. In potem se zensko okoli tipa toliko potrudi, da do cesa vec pride. Ko pride pa se je nedojeban tip seveda oprime kot klop, lol.

Tako vecina. Kaksni curaki, pa fuk, pa ne vem kaj ze. Navaden lari fari.

Še vsakega, ki je hotel to, je ena pobrala.

Jaz mislim, da bi se DXB in vatikanske ječe lahko poročila med sabo.

Najboljši smo samski🤣🤣🤣
Smo zahtevni do sebe in potencialno do partnerja. Znižaj pričakovanja, če bi partnerko😁.
Držim✊

SAMSKI SI ZATO KER ŽENSKE NOČEJO PRIJAZNEGA FANTA AMPAK ZRELEGA MOŠKEGA.

Mislim ,da taprava bo cenla ,da si kavalir ,pa da te otroci obožujejo tudi veliko pomeni , kogar otroci ne marajo to veliko pove o človeku in pač ,da si tak kot si in te bo sprejela s plusi in minusi ,sicer je pa moje mnenje , bolje biti sam ,kot v vezi in tam osamljen ,trpeti ,se kregati itd.Tako da take kot si ti si prava ženska lahko samo želi ,bo že prišla prava , ki bo to tudi znala ceniti ,lp

Hej, kje si bil celo moje zivljenje? Heheh
Ceprav zvenis malo v stilu „To good to be true.“
Ce pa si vse to, kar si opisal dvomim, da bos dolgo sam. 😉

Ne se obremenjevat z nepotrebnimi komentarji… Si zrel moški, nisi “pička”, potrebuješ pa žensko, ki ni brain-dead… Ženske večinoma same ne vedo, kaj želijo. Ljubezen in razumevanje iščejo pri narcisoidnih manipulantih, potem pa se smilijo same sebi in jočejo… Zrela in pametna ženska bo znala ceniti prave kvalitete… In takšne ženske žal ne moreš najti na vsakem vogalu… kot tudi zrelega moškega ne… Good luck

Ne se obremenjevati z nepotrebnimi komentarji… Si zrel moški, nisi “pička”, potrebuješ pa žensko, ki ni brain-dead… Ženske večinoma same ne vedo, kaj želijo. Ljubezen in razumevanje iščejo pri narcisoidnih manipulantih, potem pa se smilijo same sebi in jočejo… Zrela in pametna ženska bo znala ceniti prave kvalitete… In takšne ženske žal ne moreš najti na vsakem vogalu… kot tudi zrelega moškega ne… Good luck

A res? potem se pa pred mano res dobro skrivajo 😉

Pozdravljen.

Zanimivo, da si sam, ker jaz bi pa ravno takega želela imet. Družinskega, ki ne pije, ne kadi, zna z otroki,… pa ga ne najdem…

Hej
Glede na to da opisujes sebe lahko samo recem kapo dol. Vidi se da si clovek s ❤ in duso. Vsaka ( no vsaj jaz) bi zelela ob sebi imeti cloveka,ki ve kaj hoce in ki ima zacrtane cilje. Nisi po domac povedan picka ampak ob sebi potrebujes le osebo,s katero bos prezivel svoje zivlenje. Ampak vedi jss se ob tvojih besedah topim sploh tam ko si omenu otrokee 🙃.

avtor, loti se ga malo uživat v življenu… si vse kar si naštel, je ok, sam manjka ti, da postaneš mal razgledan in da spoznavaš čimveč različnih žensk in hop, enkrat že ujagaš tapravo. zato bejž kdaj ven, mal se ga natreskaj, zažuraj, pojdi pohajat….. sej si res lohk ok, ampak v realnosti te žal ne poznamo in si lahko navzven zatežen, črnogled tip. zato pojdi ven…. ni treba da se ga nasekaš do onemoglosti, normalno, kozarček, dva, kak žur ali pa če ti je ljubše, greš na kako potovanje…. uživaj vsak dan in verjemi, da dobiš ta pravo žensko zase… če boš sam pisal po forumih in kakih spletnih zmenkarijah, je že skor nevarno, da si kako lovačo ali izkoriščevalko nabašeš na vrat.

Mogoče pa samo še nisi spoznal “prave”, ki bi vse to cenila. Danes ženske padajo na denar… Sama imam podobne izkušnje z moški, ki pa zgleda iščejo “glupe” ženske in se nas karakterno močnih in ambicioznih žensk na daleč izogibajo. Narobe svet. 😉

Se lahko najdem v tvojem opisu, opazam tudi, da se nas moski bojijo ali pa postane ego problem. Ker pac znam „moška dela“, ker bolje zasluzim, ker sem pac neodvisna. Na neki tocki te pac zivljenje prisili, da postanemo vsestranske. Ne vem zakaj je tako tezko razumeti, da zelim nekoga, da se bom pocutila varno, da bom imela na koncu dneva ob sebi najboljsega prijatelja in se prebujala vsak dan ob moji najljubsi osebi, … le to je tisto kar steje, vse ostalo je brezpredmetno.

New Report

Close