Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem že vprašal pa vas ponovno malo drugače

Sem že vprašal pa vas ponovno malo drugače

Država v kateri mislite, da živite je podjetje.

To podjetje ima dobičke in dolgove.

Prav tako pa ima to podjetje pod seboj druga podjetja.

Vsak dan upravlja z različnimi premoženji.

Ko trdi, da mu nekje nekaj primanjkuje večkrat poskrbi, da plačate nekaj kar še niste ali pa da plačate, plačujete nekaj dražje.

Razne dobičke, ki jih ima to podjetje in druga podjetja pod njim prerazporejajo nekateri ljudje z imeni in priimki. Seveda se je velikokrat javno izdalo, da tudi na svoje račune, žepe.

————————

Sprašujem vas, če kdo od vas ve, kje kupiti ali naročiti preko spleta PAMET za slovenski narod, da bi jo kupil in vam jo podaril?

V namen,da bi se končno začeli pogovarjati in tudi zavzemati za to, da nas državna zajedavska združba neha samo zažirati ampak nam začne tudi izplačevati in nakazovati deleže teh dobičkov, ki jih ima na različnih področjih?

Drugo vprašanje pa je ali so res slovenke tako brezpameti, kot moški v Sloveniji in da vsi skupaj nimajo 100 pik?

Kajti nekoč sem smatral, da znajo moški biti zelo nespametni saj sem med njimi. Potem pa sem si mislil, če že mi nimamo pameti, punce ZGLEDAJO brihtne in bodo one vedele kaj je prav in kaj ni ter pričele opozarjati na POMEMBNE ZADEVE, saj so se vedno nekako prikazovale in opevale, kot, da so že zelo zgodaj pri pameti in razvite tako mentalno, kot intelektualno.

Pa sem se očitno motil. Saj nič novega, da se moški moti ali je kdaj v zmoti.

Punce, ki imajo tudi telesno lastnost, da rodijo nove ljudi bi zato pričakoval od njih, da pa imajo morda le vsak kak procent budnosti v sebi, če ne že zaradi sebe pa zaradi svojega potomca, da bi ta imel bolj stabilno prihodnost.

Pa sem se očitno ponovno motil.

Čeprav v bistvu ogromno pisarniškega dela, besedilnega dela, tekstovnega materiala VSEGA KAR DRŽAVA in Z VSEM S ČIMER DRŽAVA mešetari imajo v rokah tudi ženske KONKRETNO bi človek pričakoval, da bodo odprle oči in ne le razprle svoja “bedra”.

Le kje je problem, da ljudem, tako moškim, kot ženskam ne posije sonce v tkao imenovano pamet in se lahko mala skupina bogati na njihov račun med tem, ko stara in mlada raja životari iz dneva v dan brez vsakršnega pogleda v neko stabilnost ali računanja na mogočo boljšo prihodnost?

Odgovor na objavo uporabnika
D.390, 05.06.2023 ob 13:34

Drugo vprašanje pa je ali so res slovenke tako brezpameti, kot moški v Sloveniji in da vsi skupaj nimajo 100 pik?

Kajti nekoč sem smatral, da znajo moški biti zelo nespametni saj sem med njimi. Potem pa sem si mislil, če že mi nimamo pameti, punce ZGLEDAJO brihtne in bodo one vedele kaj je prav in kaj ni ter pričele opozarjati na POMEMBNE ZADEVE, saj so se vedno nekako prikazovale in opevale, kot, da so že zelo zgodaj pri pameti in razvite tako mentalno, kot intelektualno.

Pa sem se očitno motil. Saj nič novega, da se moški moti ali je kdaj v zmoti.

Punce, ki imajo tudi telesno lastnost, da rodijo nove ljudi bi zato pričakoval od njih, da pa imajo morda le vsak kak procent budnosti v sebi, če ne že zaradi sebe pa zaradi svojega potomca, da bi ta imel bolj stabilno prihodnost.

Pa sem se očitno ponovno motil.

Čeprav v bistvu ogromno pisarniškega dela, besedilnega dela, tekstovnega materiala VSEGA KAR DRŽAVA in Z VSEM S ČIMER DRŽAVA mešetari imajo v rokah tudi ženske KONKRETNO bi človek pričakoval, da bodo odprle oči in ne le razprle svoja “bedra”.

Le kje je problem, da ljudem, tako moškim, kot ženskam ne posije sonce v tkao imenovano pamet in se lahko mala skupina bogati na njihov račun med tem, ko stara in mlada raja životari iz dneva v dan brez vsakršnega pogleda v neko stabilnost ali računanja na mogočo boljšo prihodnost?

Popravek:

kot, da so že zelo zgodaj pri pameti in razvite tako telesno, kot mentalno intelektualno

hahahaa megla

Tudi sama sem brala, da je Slovenija odvisna korporacija. Če sem odkrita, vsega nisem čisto razumela. Ampak kaj lahko naredimo?

New Report

Close