Semoličev sindikat je multinacionalka – kam gre denar od članarin?
Kje hudiča pa še danes kaj dobiš?
Koliko ti da banka, ali hranilnica, kjer imaš tisto pokojninco, kar veliko ti zaračuna za vodenje računa, a ne?[/quote]
Pa, niti ne. Odvisno kaj je zate veliko.[/quote]
Boss, tale podatek, ti pa še dolgujem, da boš videl, kaj je zame veliko.
Da sem lahko plačala zavarovanje za avto, ki je za mene nujen, saj sem oddaljena od javnega prevoza. Upam, da je nuja tudi za tebe?
Za tega mojega “PIKCA”, sem šparala tri mesece od pokojnine, pa še za gretje prostorov, od oktobra do konca decembra, takoj v novem letu imam tehnični pregled in zavarovanje, kar je znašalo 353,43 evra, poleg tega zneska imam na računu vso pokojnino, ki jo prejemam, saj tudi vse račune v trgovini plačujem s kartico. Ja, pa kakšnih 20 evrov imam v denarnici za vsak slučaj.
Obresti za 10, 11 in 12/07, so bile: 0,15, 0,16 in 0,23 evra, stroški za vodenje računa znašajo 3 x po 1,96, za vsak mesec.
No, obresti je zelo malo, stroški pa kar veliki.
Položnice plačujem prek klika, za vsako mi zaračunajo 0,31 evra, na pošti pa je bilo veliko več, zato že nekaj let poravnavam plačila prek klika, koliko sedaj pošta zaračuna, pa ne vem.
Prebijam se iz meseca v mesec, prihranim nič. Vedno preračunam kaj je nujno, kaj ne. To sem bila navajena vse življenje.
Glede, da mi je bilo očitano, da imam računalnik, se lahko zahvalim mojemu vnuku, ko mi ga je sklanfal skupaj iz več odsluženih, pa vedno mi ga tudi popravlja in ureja. Drugače ga ne bi imela.
To je moje bogastvo, ker nekatere tako skrbi.