Senčila za strešna okna
Kupiti moramo senčila za strešna okna Velux. V njihovi e-trgovini sem zasledila kar nekaj senčil, ne bi pa komplicirala, vzela bi siesta senčilo ali žaluzije.
Cena mi je pa previsoka – npr. za eno strešno okno (pa niso velika) z barvnim vzorcem siesta senčila je 122 eur, z belim 107 eur – ročno upravljanje. Če bi izbrala električno, bi bilo prvo senčilo 270 eur.
Bela žaluzija pa tudi pride 122 eur.
Zanima me, če se da kje nabaviti cenejša senčila. Kje v Ljubljani naj še pogledam? Je možno, da bi bila npr. v Bauhausu ta senčila cenejša kot v njihovi spletni trgovini?
Hvala!
Po moje ne boš našla, sem sama par let nazaj iskala, pa nisem našla. Pasalo je le od istega proizvajalca.
Kupila sem potem original Velux notranjo žaluzijo za kopalnico, za ostala okna pa imam le zunanje roloje za poleti. Bi si pa zelo želela zunanje rolete zaradi strahu pred točo, pa so enostavno predrage, ker imam 6 malo večjih oken. Pa še neko notranje senčilo za otroško sobo bi rabila, pa mi je tudi predrago.
Velux na svoji strani ne ponuja popustov. V vsaki trgovini, ki prodaja Velux izdelke boš dobila vsaj 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. Bolje kot Bauhaus je kakšna gradbena trgovina. Siesta ti proti vročini ne bo dosti pomagal bo pa zatemnil prostor. Proti soncu je zunanje MHL senčilo vendar ne zatemni popolno.
ZA STREŠNO OKNO LAHKO UPORABIŠ PLISE SENĆILO JE BOLJŠE KOT NOTRANJA ŽALUZIJA, BOLJŠE ZATEMNI NAJBOLJŠE ZATEMNITVENO VARIJANTO JAZ SEM SI GA
NABAVIL KAR PREKO SPLETA SE JE OBNESLO CENOVNO UGODNO POGLEJ SI NA
http://www.pletenje.eu/plise/plise-z03-siva-detail
LP JANEZ
Plise zavese so za strešna okna res najboljša izbira. Enostavno jih lahko privzdigneš ali spuščaš, sam imam mansardno stanovanje in na vseh oknih ta tip senčila. Svetujem ti le, da si za v spalnico kupiš zaveso, ki bo v celoti oz. čimboljše zastrla svetlobo, saj za dobro spanje potrebuješ popolno temo.
Zavese sem kupil pri roletarstvu bayer http://www.roletarstvo-bayer.si/sencila/plise-zavese/[/url] in sem zaenkrat zadovoljen, cena je bila ok, kvaliteta izdelave pa je na nivoju.