Najdi forum

Senčila

Živjo! Zanimam me kateri odtenki-barve senčila bi mi pasala,imam svetle-modre oči,rjave lase z blond prameni,svetlo polt!Drugače že uporabljam senčila od Ardeko-odtenek(temno rjavi,zlati,temno vijolčni…) od Isa dore.odtenek(srebrn,temno sivo,rjav..) jim imam tudi nekaj moram priznat da sem zelo zadovolna z njihovimi senčili!Rada bi se namazala z črno al pa pepelnato sivo-pa kako naj jo nanesem na veke?Kateri šminko naj uporabljam za ustnice-nemaram temnih šmink!?Hvala za odgovore in pomoč!

Zahvaljujem se vnaprej!

Lp,Lori

Lep pozdrav!

Mislim, da glede na opis izbirate primerne odtenke, ki se podajo vašim očem. Tudi sama bi verjetno izbrala tople, rjave odtenke senčil.

Glede nato, da ste napisala, da ne marate poudarjenih ust, vam svetujem, da si oči poudarite nekoliko močneje, na usta pa nanesite le lip-gloss ali sijaj.

Eni izmed forumovk se že napisala kako naj si naredi smokey eye look ali zadimljen look oči. Mislim, da je pisala Tanja, tema pa je Smokey Eyes”.

Lepo prosim, da si tam preberete moj odgovor.Žal mi velikokrat čas ne dopušča odgovoriti vsem, zato naprošam, da si podobno temo preberete pri soforumovki.

V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mi pišite. Z veseljem vam odgovorim.

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

New Report

Close