Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Senčilo za oči

Senčilo za oči

Živjo!

Vidim, da se spoznaš na svoje delo, zato se nate obračam s prošnjo.
Ker se bližajo novoletni prazniki in bo vse sijoče prosim, če mi lahko svetuješ senčilo za oči v (nežno)roza in zlati barvi. Kako naj se naličim, da bom povečala oči? Obstaja senčilo, ki v prepogibu vek ne “zleze skupaj”? Kakšen svinčnik naj uporabim?
Ali so lahko sijoče oči in ustnice (gloss)?

Hvala in sijoč dan še naprej.

Živjo!

Prosila bi te, da si o sami tehniki senčenja, ki ga uporabljam prebereš v mailu kako se naličit?
Novoletni make-up je lahko kakršenkoli želiš, lahko je sijoč, močno poudarjen, nima pravilnih linij, z bleščicami. To je obdobje, ko si lahko “privoščimo” prav vse.
Sama zelo rada uporabljam zlate odtenke v kombinaciji z temno rjavo. Če želiš poudariti oči naredi tako: s črnim kajalom naredi črto na veki ( tako kot pri eyelinerju ), vzemi aplikator in to črto zabriši ( zabrišeš tako kot, da si se pri risanju zmotila ), v zunanje kote veke naneseš temno rjavo senco in sicer do višine kosti na nepremični veki, proti nosu nanašaš zlato barvo ( še bolj je izrazito, če je ta svetla in z bleščicami ) . Pazi nato, da ni stroge linije med temno rjavo in svetlo zlato – vse mora biti zabrisano, barve se morajo prelivati. Sence nanašaš v loku po kosti – zato tej tehniki pravimo tehnika Lunca. S temno rjavo barvo, ki si jo nanesla na zunanji rob veke, narediš črto tik pod spodnjimi trepalnicami. To lahko narediš tudi z aplikatorjem za senčenje veke.
Če imaš bolj okrogle in velike oči uporabi črni kajal za obrobo oči, če pa so tvoje oči bolj majhne uporabi bel svinčnik.
Tik pod obrvmi nanesi svetlo zlato senčilo. Uporabi črno maskaro. Zlate bleščice ali pa tudi zlato senco z bleščicami lahko naneseš tudi na podočnjake, vendar naj bo to v liniji očesa ( deloval bo kot zlat krog, ki obdaja oko ).

Sama uporabljam sence v prahu Isa Dora za katere menim, da so daleč najboljše in ne grejo v gubo. Opozarjam nato, da je potrebno vse sence v prahu najprej zdrobiti na roki in šele potem nanesti na veko. Nikoli ne nanašamo senčil direktno z aplikatorjem na veko. Tako je senca veliko bolj obstojna, možnost nastanka gub in razmazanih črt na veki pa je veliko manjša.

Kot sem že napisal, si lahko pri novoletnem, večernem make-upu privoščimo skoraj vse, tudi uporabo svetlečih senc in glossa skupaj.
Glede nato, da te ne poznam in ne vem kakšna si, pa ti lahko povem, da k tako poudarjenim očem pristaja rdeča šminka.

Upam, da si me razumela. Teoretično je deluje zelo zapleteno, vendar je v praksi tehnika zelo enostavna!

LP Nada

Hvala, zelo si mi pomagala. S čim nanašam senčilo na veko, če ne z aplikatorjem? Slišala sem, da je najbolje s čopičem za veke. Je to res? Pa kako misliš, da naj zdrobim na roki?

Še glede rdeče šminke. Prav rdečo šminko ali lahko glos v rdeči? Sama imam namreč zelo rada glose, ker se mi šminke zdijo preveč “mrtve”.

LP

Živjo Tamara!

Sence za veke lahko nanašaš z aplikatorji ali pa s čopiči. Jaz ponavadi nanesem barve z aplikatorji, s čopiči pa zabrišem prehode med temnimi in svetlimi barvami.
Drobljenje na roki: z aplikatorjem ali čopičem zajameš teksturo sence. Tako obarvan čopič s senco, obrišeš na roki ( kot takrat, ko na čopič naneseš preveč teksture ). Šele tako zabrisan čopič naneseš na veko.

Opozarjam pa, da pri tem postopku uporabi kvalitetne sence, predvsem take, ki imajo teksturo mehko in se lahko oprimejo čopiča.

Glede šminke pa: nanesi rdečo šminko in čez šminko prozoren gloss z bleščicami- Isa Dora ima odlične!

Upam, da si me razumela! Lžje je postopek izvesti, kot pa ga opisati!

Veliko sreče pri ličenju!

LP Nada

Kje pa se dobijo izdelki od Isa Dore?

Živjo!

Dekorativno kozmetiko Isa Dora lahko kupiš v vseh Mullerjih v Sloveniji. Če si iz Ljubljane : Metalka, Nama, Limoni Citypark…

Iz katere regije si ?

Iz Gorenjske! Bom pogledala v Mullerju. Kaj pa v DM?

Živjo!

Isa DORO imajo vsi Mullerji, raten Muller v Kranju je nima. Drugače pa jo na Gorenjskem lahko kupiš v: Mecator center Kranj, drogerija Medisan v Kranju, drogerija v Radovljici, vendar ne vem kako se imenuje ( včasih se je imenovala Zala ). V DM nimajo Isa Dore.

Lep pozdrav!

živjo!
najbrž bo mal čudn…..ampak kaj je to aplikator?

Živjo Ajda!

To ni nič čudnega, če vprašaš, kar ne veš! Aplikator je palčka z gobico za nanašanje senčila. Ponavadi ga dobiš ob nakupu senčila, že v sami embalaži.

LP Nada

Danes sem se oglasila v Mercatorjevem centru v Kranju in si kupila tekoči puder Isa Dora – Sheer to cover. Prodajalka mi je svetovala naj jih obiščem ko pride vizažistka ličiti obiskovalke s kozmetiko Isa Dore. Mislim da bi bilo to zelo dobro, saj bi potem vsaj priblizno videla kako najbolje izgledam. Zanima me samo ali je to brezplačno?

Lep pozdrav

Andreja

Andreja!

V primeru, da se ne morete udeležiti ličenja, mi sporočite, vam bom posredovala datume in trgovine, kjer izvajamo ličenja!
Vizažistka je odlična, profesionalka, zato se ji prepustite! Pišite mi kako ste bila zadovoljna!

Lep pozdrav!

Nada

Upam, da mi bo uspelo 20.12. iti v Kranj, bi pa vseeno prosila tudi za druge datume (seveda na Gorenjskem, če se da). Res bom šla in vam sporočim kako je bilo. Še to, koliko stane obisk ?

LP, Andreja

Lep pozdrav!

Naslednji termin je 24.12.2002, v drogeriji Medisan v Kranju in sicer od 13h do 18h.

Ličenja so brezplačna, le v nekaterih drogerijah je pogoj za ličenje nakup vsaj enega artikla blagovne znamke s katero ste bila naličena.

Lp Nada

Komaj že čakam 20.12. ko sem naročena za ličenje. Medtem sem kupila tekoči puder Sheer to cover št.52. V drogeriji je zgledal primeren mojemu tenu kože, vendar se mi zdi, da je pri naravni svetlobi malo temen. Ne vem ali je res ali se samo nisem navajena v pudru. Obstaja svetlejša št.50, zanima pa me ali lahko vprašam vizažistko, ki me bo ličila za mnenje in katera št. pudra bi mi bolje pristojila. Ali si lahko sama izberem kamo naj bi me naličila, ker ne maram močnega make-upa?

Vas obvestim kako bo, do takrat pa vas lepo pozdravljam.
Andreja

Lep pozdrav!

Me veseli, da ste si izbrala Isa Dorin puder! Kolikokrat sem že omenila, da puder izbiramo vedno PRI DNEVNI SVETLOBI??? Pa sva zgrešili barvni odtenek, kaj ne?
Glede ličenja, pa toliko: lahko si sama izberete način ličenja, le povejte vizažistki kakšen make-up bi hotela ter, da ne želite biti močno naličena!

Lp Nada

Nada lepo vas prosim povejte mi nekaj datumov za vizažista v Ljubljanai. Hvala.Tamara je pisal/pisala:
>
> Živjo!
>
> Vidim, da se spoznaš na svoje delo, zato se nate obračam s
> prošnjo.
> Ker se bližajo novoletni prazniki in bo vse sijoče prosim, če
> mi lahko svetuješ senčilo za oči v (nežno)roza in zlati
> barvi. Kako naj se naličim, da bom povečala oči? Obstaja
> senčilo, ki v prepogibu vek ne “zleze skupaj”? Kakšen
> svinčnik naj uporabim?
> Ali so lahko sijoče oči in ustnice (gloss)?
>
> Hvala in sijoč dan še naprej.

Lep pozdrav!

Glede nato, da delam pod pokroviteljstvom podjetja Orbico, vam lahko napišem datume in kraje ličenja le za blagovne zanmke Max Factor in IsaDoro.

Glede nato, da je mesec januar nekoliko bolj miren mesec, vsaj kar se tiče nakupov kozmetičnih izdelkov, žal za enkrat še nimamo terminov ličenj za mesec januar. Pa tudi ostali proizvajalci nimajo veliko promocij ali ličenj v mesecih kot so januar, julij ali pa avgust.

Ko bodo termini točno določeni, jih bom objavila na forumu, če ne na tem, pa na strani styling.over.net, link dogodki.

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

New Report

Close