Senčilo za veke
Rabim novo črno-belo senčilo za veke. Katerega priporočate? Ne maram namreč, da se mi nabere v eno črtico, v tisti gubi, na veki. Doslej je brez tega šlo samo pri senčilu Oriflame, tistemu v modri škatlici, ampak oni nimajo črno bele kombinacije. Imajo jo v Visions verziji, ampak ta se nabere. Help!!! hvala 🙂
Pozdravljena, Kiki!
Iz svojih izkušenj bi ti priporočala karkoli od Guerlain-a, Lancoma ali pa Elizabeth Arden. Kar se tiče mene osebni, ima Lancome najboljšo dekorativno kozmetiko, posebej maskare in senčila. Seveda pa se boš morala pozanimati, kdo od naslednjih ima kombinacijo, ki ti ustreza.
Veliko uspeha, pa še en nasvet: ne kupuj v Mullerju, ker je najdražji. Splača se ti pogledati v Limoniju ali pa v drogerijah Ypsilon.
LP,
Petra
Kiki,
iz lastnih izkušenj bi ti priporočala izdelke hiš Guerlain, Lancome ali Elizabeth Erden. Lancome ima sploh zalo kvalitetne maskare in senčila. No ja, glede na ceno, je lahko temu primerna tudi kvaliteta. Za dvojno senčilo boš odštela nekje od 4.000,00- 5.000,00 SIT. Kar se tiče mene, se splača, saj se cheap variante ne morejo primerjati z navedenimi. Pa še en nasvet… najugodnejsi nakupi so v trgovinah Limoni ali Ypsilon. Muller, npr. je zelo drag.
Veliko uspeha pri iskanju!
LP,
Petra