Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sendvič

sendvič

Priznam, da ga sam še nisem prakticiral. Zanimajo me doživetja tistih s prakso! Kaj je tu tako zanimivega? Se splača, ne splača? Težave in radosti?

ful fantazija… me kr ma probat :-)))

Tvoja nebo hotela, moja tudi ne, kaj nama potem sploh še preostane? 🙂

najt tretjo al pa ostat pr fantazijah 🙂

hahah pa si me prehitel -mm…sm glih hotla napisat da morta najt eno kandidatko.

Kaj pa če mi -mm ne bo všeč? 🙂

A tebi žena vedno kuha da še nisi sendviča probu??
Sej je fajn sam kruh ne sme bit prestar!!!!!

Preostane vama da se med sabo dol data!!!!In to z doooolgo francosko!!!To bo pravi sendvič!!!

mmmmm Ive had a time of my life! vredno poskusa ce ste za take igrice

ej humor ti baš i nije jača strana

tak ko si napisala :))))

nič ljubosumja? S partnerjem/ko?… napiši kaj…

ljubosumja ne kje pa, sej preden smo sli v to smo se kr neki cajta o tem pogovarjal v bistvu najprej je blo kot joke, pol se je pa enga lepzga dne to tud zgodil. he he se mi kr zasmeji k na to pomislm je blo tko fino smo se tko ujel in smo se zmeri frendi

mmž ali mžž? Nadaljujete v isti postavi ali (tudi) v drugih?

Jaz si pa s frendi to nemorem predstavljati! Mogoče s tujci, ampak s temi pa zaradi rizika spet ne. Zato o vsem tem lepo v miru in na toplem razmišljam. 🙂

to je za 69, jasno

mžm seveda, mam več od tega!! Jst pa s tujcem ne bi, njega sej poznam sej kokr sem rekla smo se o tem neki časa pogovarjal, preden je do akta prslo.Mogla sem bit za zih ce je cool z mojim tipom da mi ne bi nikol pol kej ocitu, tko da se je to kr vlekl , itak sta pa pol onadva vse splanirala oziroma smo šli skupi na koncert pa smo si delil sobo.
Ne vem pa če sem za mžž,te želje noben od naju ni izrazu.Nimam nič proti ženskam se najde kšna k mi je tko všeč, rada pa gledam “porniče” k so sam ženske to me pa full rajca!!

Jaz pa mislila kakšn sendvič si ti želis..bemti..šele zdaj jasno..da zelis met umes zivo meso..ne pa sunko in sir..haha
kren..moje stalisce ze poznas..enga dne mogoce..ko bo to cist spontano in kle ne bo umes nekoga, ki ga ljubim,ker to ne bi mogla gledat, prevec bolel..tko da so to le sanje..želje..ki pašejo in vprašanje če bodo kdaj uresničene, itak to ni moj cilj, ampak nikoli ne reci nikoli..zato bom raje tiho;)…

Aja..še tole..tisti, ki ljubi,se ljubita..ne imata samo rada, tu je velika razlika!!! Ne vem…se mi zdi da pri takem paru slej ko prej pride zaradi tega do konflikta, vsaj tako se govori, ponavadi moski to zeli, zenska mu ustreze in potem je štala tu.Seeveda so tudi izjeme, pišem na splošno.
Zakaj nisem še nikoli slišala, da je v to šel par, ki se ljubi, ki uzivata, zivita,ja tak par res nima v skupinskem seksu kaj iskat,ker si je samozadosten in ne potrebuje tega… zato je moje mnenje, da se v to podajo uni, ki jim rata dolgcas, uni, ki postaja njihov zakon monoton, uni, ki se ne ljubijo vec, leta nardijo svoje, imajo le še radi,navada,ja to bi se razumela, da pol iscejo neko iskro, uzitke, ne razumem pa pod nobenim pogojem unih, ki ljubijo in le tega zelijo videti z nekom drugim v spolnosti,to je zame sado-mazo, vsaj jaz bi trpela ko zval ob gledanju mojga z neko drugo!

ste ponovili? Z istim ali (še) s katerimi drugimi?

izkušnje imaš očitno dobre: ti ni žal, a ne?

maš prou

kren jaz sm pa mislila da se vidva z -mm ze poznata pa da ti je ze tko vsec. 😉

hahaha…

To je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} točno! Odgovorov na mojo temo pa kar noče bit 🙁

No ja no Sara si pa slišala od mene oziroma boš Midva se še zmerem ljubiva in v bistvu se je najin odnos se bolj poglobil.Nikoli en drugmu nisva očitala,včasih še en druzga mal pogrejeva v tej smeri oziroma obujava spomine, saj je od tega že 2 leti če ne clo več. Najina zveza nikol ni bla dolgočasna, da nisva uživala prej nasprotno sva nezadovoljiva, pač sva “frika” imava iste poglede na to in sva prov srečna skupi oziroma sem prov srečna k ga mam da je tko odprta oseba, u lifu ne bi bla s tipom k bi me silu v to, se mam preveč rada,ampak pr nama je bla obojestranska želja, ki sva si jo na koncu izpolnila in ne ni nama žou, mogoče je k temu pripomorl tud to, k sem ze prej omenila da sva se full dolg cajta pogovarjala o tem, ne sila drug druzga v to ampak pogovarjala in sva pač taki osebi.
aja pa še neki si napisala da bi trpela k žvau če bi svojga gledala z drugo , a če bi pa ti s tipom pa ne al kaj?

za -mm ja smo ponovil ker smo full uzival ampak od tega je ze kr neki cajta.Prijateljstvo pa še zmeri laufa

New Report

Close