Sensilab Acai Detoxan ali ste že poskusili?Rezultati?
Pozdzravljeni,
Sama jem Acai Detoxan šele četrti teden. Vendar od prvega dne uživanja po navodilih, nimam potrebe po sladkih pregrehah (ki so me sicer tolažile ob vsakdanjem stresnem življenju). Prišla sem celo tako daleč, da ne pijem več sladkih sokov in sladke kave. Imam ogromno željo po pitju – pijem vodo.In nikoli nimam občutka lakote…
Rezultati so vidni. Ne samo po obleki, tudi na tehnici.
Moja izkušnja je torej pozitivna . Zame to ni stran vržen denar.
Pozdravljene,
jaz sem se tudi odločla poizkusit, da bi si uredila prebavo in šla na wc mal več kot 2x na teden, pa še zaradi antioksidantov… In morem reč, da se strinjam s tem kar je androneda1 napisala o večji potrebi po pitju vode – tudi jaz veliko več pijem. Tako da sklepam da je marsikaj na tem, ker več piješ je prebava boljša, pa še vlaknine vsebujejo…pol pa si tudi manj lačen, če imaš poln želodec tekočine.
Da ima nek drug “čudežen” učinek pa itak ni za verjet. Ker pa sama drugače kar pozabim pit, sem z “učinkom” zadovoljna:)
Lp
Pozdravljeni.
Naj še jaz podam svojo izkušnjo z Acai Detoxan kapsulami.
Že po prvem tednu jemanja se mi je uredila prebava. Prav zaradi tega sem si jih tudi kupila.
Moja prebava je bila katastrofa, kljub pravilni prehrani. Kapsule Acai pa res zelo pomagajo.
Tako, da vsi tisti, ki si brusijo jezike, da je to tja vržen denar, naj kar nehajo.
Zgleda da eni nimajo drugega dela, kot po forumih pisati take brezvezne stvari.
Se pač s tem kratkočasijo, ker mogoče nimajo prijateljev.
Ok, da bi se pa dalo drastično shujšati, pa res tudi jaz ne verjamem.
Kakšen kilogram ali dva na en mesec bi verjela. Več pa ne. Bom pa videla sama kako
bo čez en mesec, pa bom poročala.
Tema še ni zamrzla…
uporabnica Acai Detoxan že več kot pol leta. K svojemu pozitivni izkušnji, lahko dodam še dve lastnosti.
Nimam več mozoljev in moji nohti so se zelo utrdili. Kar pa se kilogramov tiče…mislim, da ni čudežne tablete, ki bi odplavila naše pregrehe v prehrani… Kilogramov sem se lotila s spremembo svojega jedilnika in seveda gibanjem.